On second thought, you omitted the CATALOG() parameter. Are the usercats 
connected at all?

It has been a long time since I managed catalogs and aliases, so I may be off 
base due to a memory page fault. <sigh>

-----Original Message-----
From: Richards, Robert B. 
Sent: Monday, March 12, 2018 5:41 AM
To: 'IBM Mainframe Discussion List'
Subject: RE: Problem defining alias

Slashes on the first five selections on 3.4?

-----Original Message-----
From: IBM Mainframe Discussion List [mailto:IBM-MAIN@LISTSERV.UA.EDU] On Behalf 
Of Gadi Ben-Avi
Sent: Monday, March 12, 2018 5:32 AM
To: IBM-MAIN@LISTSERV.UA.EDU
Subject: Problem defining alias

Hi,
I am trying to define an alias to a library.
The library is a PDS/E
I ran the following command:
DEFINE ALIAS (NAME( DB2O.DB2.RUNLIB.LOAD) -
RELATE(SYSG.DB2.V11.RUNLIB.LOAD))

The command ended correctly, but I don't see the alias in DSLIST (option 3.4).

The HLQ's for the alias and related library are in different user catalogs.
If I do a listcat on the related library, I see that the alias was defined.

Am I doing anything wrong?
Is this a system limitation?

We are using z/OS v2.2

Thanks

Gadi
????? ?? ????? ???? ???? ???? ?????? ??? ??? ?????? ???? ????? ??? ?????? 
??????. ?? ????, ???????? ?? ??? ???? ?????, ??????? ???? ???? ????? ?? ??? 
????? ?????? ?? ?????. ????? ????? ???? ?? ?????? ?????? ?????? ???? ?? ???? 
??????? ??? ???, ?/?? ?????, ????? ?? ????? ????? ????? ????? ?????? ?? ????? 
??????? ?/?? ?????? ?? ??????.

----------------------------------------------------------------------
For IBM-MAIN subscribe / signoff / archive access instructions, send email to 
lists...@listserv.ua.edu with the message: INFO IBM-MAIN

----------------------------------------------------------------------
For IBM-MAIN subscribe / signoff / archive access instructions,
send email to lists...@listserv.ua.edu with the message: INFO IBM-MAIN

Reply via email to