Hi,

I have the following curious problem: isabelle build only seems to work when 
I’m in certain directories.

Steps to reproduce:
1. Start out with clean mercurial repository of isabelle in 
'/Users/mhaslbeck/Projects/isabelle'
2. run '/Users/mhaslbeck/Projects/isabelle/bin/isabelle components -I'
3. run '/Users/mhaslbeck/Projects/isabelle/bin/isabelle components -a'
4. run 'cd /'
5. run '/Users/mhaslbeck/Projects/isabelle/bin/isabelle build -v Pure'
  Output:
```
### Building Isabelle/Scala ...
Started at Thu Jun 28 13:03:18 GMT+2 2018 (polyml-5.7.1_x86-darwin on 
lap44-cl-c703)
ISABELLE_BUILD_OPTIONS=""

ML_PLATFORM="x86-darwin"
ML_HOME="/Users/mhaslbeck/.isabelle/contrib/polyml-5.7.1-6/x86-darwin"
ML_SYSTEM="polyml-5.7.1"
ML_OPTIONS="--minheap 500"

Session Pure/Pure
```
6. The build process now freezes and doesn’t react to keyboard input, can be 
killed by 'pkill java'
7. run 'mkdir ~/tmp; cd ~/tmp'
8. run '/Users/mhaslbeck/Projects/isabelle/bin/isabelle build -v Pure'
  freezes with same output as in 5.
9. run 'mkdir ~/tmp/tmp; cd ~/tmp/tmp'
10. run '/Users/mhaslbeck/Projects/isabelle/bin/isabelle build -v Pure'
  build process finishes successfully

Is there any way to get more verbose output from the building process?

Specs:
OS: macOS High Sierra 10.13.4
Isabelle rev: f5ca4c2157a5

Gruß
Max
_______________________________________________
isabelle-dev mailing list
isabelle-...@in.tum.de
https://mailmanbroy.informatik.tu-muenchen.de/mailman/listinfo/isabelle-dev

Reply via email to