[ 
https://issues.apache.org/jira/browse/LOG4NET-538?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15741171#comment-15741171
 ] 

Cristian Margescu commented on LOG4NET-538:
-------------------------------------------

Hi Dominic.

It seems you have not read read the exact issue. Sorry about that but we are 
discussing nonsense. Again the problem is not PostgreSql, the query or the 
create table. With version 2.13 it works but with 2.15 it does not work any 
more. It'n not like I am a rookie. ;)



> AdoNetAppender to PostgreSQL
> ----------------------------
>
>                 Key: LOG4NET-538
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/LOG4NET-538
>             Project: Log4net
>          Issue Type: Bug
>          Components: Appenders
>    Affects Versions: 1.2.15
>         Environment: C#
>            Reporter: Cristian Margescu
>              Labels: patch
>
> I am using the AdoNetAppender to log audits to the database. I was using 
> until some time the 1.2.13 version with a configuration for MSSQL or 
> PostgreSQL which inserted practically data as json strings that will later be 
> interpreted by another tool using the following appender configuration. 
> EX: <appender name="NpgsqlAppender" type="log4net.Appender.AdoNetAppender">
>     <filter type="log4net.Filter.LevelRangeFilter">
>       <levelMin value="AUDIT" />
>       <levelMax value="AUDIT" />
>     </filter>
>     <bufferSize value="1"/>
>     <connectionType
>       value="Npgsql.NpgsqlConnection, Npgsql" />
>     <connectionString
>       value="Server={myServer};Port=5432;Database={database};User 
> Id={myuser};Password={mypassword}" />
>     <commandText value="INSERT INTO audit (message) VALUES (@message);" />
>     <reconnectOnError value="true" />
>     <useTransactions value="false"/>
>     <parameter>
>       <parameterName value="@message" />
>       <dbType value="String" />
>       <layout type="log4net.Layout.PatternLayout" >
>         <conversionPattern value="%message"/>
>       </layout>
>     </parameter>
>   </appender>
> It worked great until I have updated to 1.2.15 and then we have noticed that 
> the PosgreSQL appender did not worked any more. After doing some research and 
> testing I have narrowed it down to the AdoNetAppender
> that probably has a problem with the parameters because it shows a PG error 
> 47203 as column "message" not found.
>   



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Reply via email to