On 12/8/11 8:13 PM, Ken Ray wrote:


On Dec 8, 2011, at 6:43 PM, J. Landman Gay wrote:

Never mind, I see it reads the folder contents. Something's
completely screwed up with my plugins manager. It's off by two. And
when I tried to debug the script, none of the variables show up in
the variable watcher, nor can I get the values in the message box
while stepping through the code.

And that doesn't explain why my non-plugin stacks are opening all
by themselves.

Is it possible you have files in the plugins folder that aren't
stacks? I've had situations like what you've described and that's
what I had...

Yup, that was it. Thanks. There was a text file and also three aliases to stacks. I took them all out and made a new build of the IDE, and it works now.

If you get a chance some time, it would be nice if the plugin manager would test for stack files. Other file types leave blank lines in the list, which also throws off library loading. The aliases all referenced stacks, but they don't resolve and so they leave blank lines in the list. When there are blank lines, trying to open one of the plugins or loading one as a library is off by as many lines in the list as there are blanks. I.e., in the Plugin Manager I would select a line in the list, click "Open as toplevel", and a stack 3 lines up would open.

I still have no idea why my old copy of the IDE was opening an unrelated stack on disk though. With the new IDE build it stopped.

--
Jacqueline Landman Gay         |     jac...@hyperactivesw.com
HyperActive Software           |     http://www.hyperactivesw.com

_______________________________________________
metacard mailing list
metacard@lists.runrev.com
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/metacard

Reply via email to