I have found another thread reporting the same problem

https://www.mail-archive.com/ntg-context@ntg.nl/msg82349.html

However, Hans only replied with »has been fixed already«.

Does anyone know how to find the fix?

Cheers, Henri

On 10/10/2016 02:03 PM, Thomas A. Schmitz wrote:
> On 10/10/2016 01:49 PM, Henri Menke wrote:
>> Dear Thomas,
>>
>> does it also compile on latest beta when there is a hyphen in the filename?  
>> BTW, the example can be simplified a little by just using 
>> \setbreakpoints[compound] instead of my complicated hyphen thing (Updated 
>> example is below.).  Also I'm very sure that it is mainly related to the 
>> breakpoints thing.
>>
>> As I mentioned in the original post, I currently cannot update because of 
>> critical documents being composed with the TL 2016 version and I cannot 
>> afford any regressions.
>>
>> Cheers, Henri
> 
> Yes, I had saved your file as test-test.tex, and it compiles with 2016.10.08 
> 00:11
> 
> Thomas
> ___________________________________________________________________________________
> If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
> Wiki!
> 
> maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
> webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://tex.aanhet.net
> archive  : http://foundry.supelec.fr/projects/contextrev/
> wiki     : http://contextgarden.net
> ___________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________
If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
Wiki!

maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://tex.aanhet.net
archive  : http://foundry.supelec.fr/projects/contextrev/
wiki     : http://contextgarden.net
___________________________________________________________________________________

Reply via email to