Hello all,

I just tried to make reverse connetion between my laptop and supercomputer that 
I can access.

I am using below commands

pvserver -rc --client-host=<localhost> --server-port=11111

I set up all server configuration locally and follow the instruction in the 
manual. And I got below error message form my local machine:

ERROR: In 
/Users/kitware/dashboards/buildbot-slave/8275bd07/build/superbuild/paraview/src/VTK/Parallel/Core/vtkSocketCommunicator.cxx,
 line 503
vtkSocketCommunicator (0x61000011c710): Client/server version hash mismatch.

ERROR: In 
/Users/kitware/dashboards/buildbot-slave/8275bd07/build/superbuild/paraview/src/ParaViewCore/ClientServerCore/Core/vtkTCPNetworkAccessManager.cxx,
 line 413
vtkTCPNetworkAccessManager (0x610000267e00):
**********************************************************************
Connection failed during handshake. This can happen for the following reasons:
1. Connection dropped during the handshake.
2. vtkSocketCommunicator::GetVersion() returns different values on the
    two connecting processes (Current value: 100).
3. ParaView handshake strings are different on the two connecting
    processes (Current value: paraview.5.4.renderingbackend.opengl2).
**********************************************************************

And also from supercomputer

pvserver -rc --client-host=10.37.10.30 --server-port=11111
Connecting to client (reverse connection requested)...
Connection URL: csrc://10.37.10.30:11111
ERROR: In 
/apps/src/paraview/src/ParaView-v5.4.1/VTK/Parallel/Core/vtkSocketCommunicator.cxx,
 line 611
vtkSocketCommunicator (0x2411d60): Client/server version hash mismatch.

ERROR: In 
/apps/src/paraview/src/ParaView-v5.4.1/ParaViewCore/ClientServerCore/Core/vtkTCPNetworkAccessManager.cxx,
 line 337
vtkTCPNetworkAccessManager (0x1835550):
**********************************************************************
Connection failed during handshake. vtkSocketCommunicator::GetVersion()
returns different values on the two connecting processes
(Current value: 100).
**********************************************************************

It seems that major problem is version mismatching between client and server. 
However, I installed Paraview 5.4.1 and supercomputer has a same version, 5.4.1.

Does anyone have some suggestions how to resolve this issue?

Thanks a lot,

Hyun
_______________________________________________
Powered by www.kitware.com

ParaView discussion is moving! Please visit https://discourse.paraview.org/ for 
future posts.

Visit other Kitware open-source projects at 
http://www.kitware.com/opensource/opensource.html

Please keep messages on-topic and check the ParaView Wiki at: 
http://paraview.org/Wiki/ParaView

Search the list archives at: http://markmail.org/search/?q=ParaView

Follow this link to subscribe/unsubscribe:
https://public.kitware.com/mailman/listinfo/paraview

Reply via email to