ID: 9264
Updated by: sniper
Reported By: [EMAIL PROTECTED]
Old-Status: Closed
Status: Analyzed
Bug Type: *Session related
Operating system: 
PHP Version: 4.0 Latest CVS (14/02/2001)
Assigned To: 
Comments:

Reopened. I can reproduce this with PHP 4.0.6:

register_globals=On  ; No crash
register_globasl=Off ; Kaboom!



Previous Comments:
---------------------------------------------------------------------------

[2001-06-24 05:21:55] [EMAIL PROTECTED]
Hi !

Sorry to bother you with this bug report you closed yesterday but I think the bug does 
exist and it's not related to my config because I can reproduce it with all php 
releases > 4.01 except with the latest snapshots from Zend.

I've done some deep testings this night to understand what could be the reason for the 
crash and I've noticed that one must have set the 'register_globals' directive to off 
to face it (wathever is the way php is loaded by Apache and whatever are the 
extensions loaded).

Please ignore this post if you don't have enough time to test bugs reports again and 
again: I can wait the next php4.07 package.

Have a nice and shinny week-end,
Loc Chapeaux

---------------------------------------------------------------------------

[2001-06-23 17:22:00] [EMAIL PROTECTED]
Can't reproduce this with either PHP 4.0.5 or PHP 4.0.7-dev on Win32.


---------------------------------------------------------------------------

[2001-06-23 05:06:59] [EMAIL PROTECTED]
Hi All!

I've just done some testings with the new php4.06 release and the crash is still here 
with:
- php loaded as a cgi or as an Apache module,
- php.ini = the optimized one (without any extension).

Regards,
Loc  

---------------------------------------------------------------------------

[2001-06-15 13:33:17] [EMAIL PROTECTED]
Hi sniper and all!

Well, it's not easy to send you an accurate reply because zend snapshots for win32 
does not contain the Apache module.

BTW, Ive done some testings:
- with php4.07-dev from php4win.de the script still crashes Apache with php loaded as 
a gci or as an Apache module;
- with the latest snapshot from zend.com (cgi only), it runs :)

If someone can build the Apache module (I can't do it, sorry :() I may do some more 
tests.

Thanks for your attention,
Loc

---------------------------------------------------------------------------

[2001-06-14 23:21:56] [EMAIL PROTECTED]
Does this happen with latest CVS snapshot build from
http://www.zend.com/snapshots/ ??



---------------------------------------------------------------------------

The remainder of the comments for this report are too long.  To view the rest of the 
comments, please view the bug report online.


ATTENTION! Do NOT reply to this email!
To reply, use the web interface found at http://bugs.php.net/?id=9264&edit=2


-- 
PHP Development Mailing List <http://www.php.net/>
To unsubscribe, e-mail: [EMAIL PROTECTED]
For additional commands, e-mail: [EMAIL PROTECTED]
To contact the list administrators, e-mail: [EMAIL PROTECTED]

Reply via email to