Hi Romanticus,
I was experiencing the same problem.

Please try this fix:

http://cvs.php.net/viewvc.cgi/pecl/sdo/SCA/Bindings/soap/Mapper.php?r1=1.2.4.1&r2=1.2.4.2&pathrev=FULMAR

--
Silvano Girardi Jr

On Dec 11, 2007 10:25 AM, <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

>
>
>
> On 11 Dec, 12:46, Romanticus <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> > Hi,
> >
> > I have allready written some webservices with SCA in PHP for PHP clients
> > and all worked fine. Now I'm trying to use a PHP SCA webservice with a
> > C# Client and I have massive Problems getting a valid response.
> > This is the sourcecode of the webservice:
> >
> > <?php
> > include "Log.php";
> > include "SCA/SCA.php";
> >
> > /**
> >  * @service
> >  * @binding.soap
> >  */
> > class authorizationService {
> >
> >     /**
> >      * @param string $username
> >      * @param string $password
> >      * @return string
> >      */
> >     function login($username, $password) {
> >        $logger = Log::factory('file', 'log.txt', 'WS');
> >        $logger->log($username . "@" . $password);
> >        $returnValue = $username . "@" . $password;
> >        return $returnValue;
> >     }
> >
> >     /**
> >      * Ping-Function
> >      *
> >      * @return int
> >      */
> >     function ping(){
> >        $logger = Log::factory('file', 'log.txt', 'WS');
> >        $logger->log("tadaaa!");
> >        return time();
> >     }}
> >
> > ?>
> >
> > I fixed the generated WSDL (wrong namespace of the types-element) and
> > created a C#-Proxy using the wsdl.exe-tool. When I try to invoke the
> > ping-method I always get 0 as response, when invoking the login-method I
> > get null. The log entries are written correctly, so the call reaches the
> > webservice. A PHP-Client gets the correct responses in case of ping the
> > timestamp and in case of login the string [EMAIL PROTECTED] What is
> > wrong with this service? I hope, somebody can help or point me to the
> > right direction.
> >
> > Romanticus
>
> Hi
>
> The service looks good to me. You are saying that the request reaches
> the service intact so there must be something wrong with the way that
> we either describe or transmit the response. Do you have access to a
> trace of the SOAP envelopes that are sent/received between client and
> server? Also can you tell me what version of .Net you are using?
>
> Regards
>
> Simon
> >
>

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"phpsoa" group.
To post to this group, send email to phpsoa@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
For more options, visit this group at 
http://groups.google.co.uk/group/phpsoa?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to