Charlie,

I think you have the port like OrCAD on its in one of
the preference settings.

Darren Moore

> -----Original Message-----
> From: Jenkins, Charlie [mailto:[EMAIL PROTECTED]] 
> Sent: Wednesday, 3 July 2002 23:08
> To: 'PEDA'
> Subject: [PEDA] Port length will not change
> 
> 
> I seem to have lost the ability to manually change the length 
> of a schematic port symbol.  The port auto configures it's 
> length when the text is specified.  Usually too long for my 
> tastes.  When the port is placed the second click used to 
> place the left side of the port fixing the length.  Now the 
> second click is still required for placement but the end of 
> the port symbol does not track the horizontal cursor 
> movement.  When I click the grey end tag and drag like I used 
> to do, the length does not change.  When I open the 
> properties and change the length manually the length does not 
> change. The Style, I/O Type or Alignment do not affect the length.
>  
> Is there a setting somewhere to correct this?    I have a few other
> "oddities" on this install.  Perhaps it's time to freshen the 
> install.  What is the proceedure to re-install without 
> replacing libraries?  No special macros or setups have been generated.
>  
>  
> Charlie "long port" Jenkins
> 
> **************************************************************
> **********
> * Tracking #: 872049A58B8CF24EBD2A975FBFC02547AFD7E4A0
> *
> **************************************************************
> **********
> 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to