25/07/2002 06:11:53, "Waldemar Kulajew" 
<[EMAIL PROTECTED]> wrote:

>< -- snipp  -- >
>> In any case, we now see why changing the layer of a refdes is a VERY BAD
>> idea, at least with the current software!
>
>you talked about this behavior during this thread. I searched the Buglist 
buthave not found anything about Problems with refdes on other Layers. Could 
you please explain more about it?

I certainly didn't know it was a bad plan (otherwise I wouldn't have done it), 
but it looks as if Protel takes layer information from the component from which 
layer the refdes is on. I've been putting the refdes on various mech layers, and 
suffering from the problem I've been discussing here. Coincidence? As soon as 
I can generate a small test board that exhibits this, then I'll bug-report it (but, 
for the moment, I'll leave the refdes on the originial layer, and accept the slight 
inconvenience). 

Steve Wiseman


************************************************************************
* Tracking #: 4E977D934496BE428BB3D177D2023656B7F1F07F
*
************************************************************************

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to