Don

off to the side of your design   place  a pad  , change it 0 mils,  select
it then globally select all the same, then delete them all if then at once,
regenerate gerber files

Mike

----- Original Message -----
From: Don Mayfield <[EMAIL PROTECTED]>
To: Protel EDA Forum <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Monday, December 09, 2002 10:40 PM
Subject: [PEDA] Gerber problem


> Dear All,
>
> I have a problem generating gerber files for my 5 layer board. I get a
> whole lot of 0 mil holes
> reported when I look at the gerber files however there are none on the
> board apart from surface
> mount parts which don't usually get reported. Strange thing is that when
> I change something
> the holes reported as 0 mil move around the board. Anyone seen this?
> More importantly, anyone
> know what causes it? Any help would be greatly appreciated.
>
> Cheers,
>
> --
> Don Mayfield
> Anglo-Australian Observatory
> 167 Vimiera Rd
> Eastwood
> NSW 2122
> Australia
> Ph.   61-2-9372-4836
> Fax. 61-2-9372-4880
>
>
>

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to