Don,
I did not read all responses, but like the ones
I did read is it gerber or drill data that is 
giving info.
If gerber the other item that I don't think was mentioned
is the fact that using symbols for drill dwg, there are only 12 or 16 
of those symbols default, and 
when you run the GERBER output for the drill legend
ALL holes sizes beyond the 12/16 you have available will 
be added up and show as Zero as size. Same for alphabet at 26.
So that could be it too.
But the other data like NC Drill File will be correct, but the two
of course will not match now.
Bob Wolfe

----- Original Message ----- 
From: "Don Mayfield" <[EMAIL PROTECTED]>
To: "Protel EDA Forum" <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Monday, December 09, 2002 10:40 PM
Subject: [PEDA] Gerber problem


> Dear All,
> 
> I have a problem generating gerber files for my 5 layer board. I get a 
> whole lot of 0 mil holes
> reported when I look at the gerber files however there are none on the 
> board apart from surface
> mount parts which don't usually get reported. Strange thing is that when 
> I change something
> the holes reported as 0 mil move around the board. Anyone seen this? 
> More importantly, anyone
> know what causes it? Any help would be greatly appreciated.
> 
> Cheers,
> 
> -- 
> Don Mayfield
> Anglo-Australian Observatory
> 167 Vimiera Rd
> Eastwood
> NSW 2122
> Australia
> Ph.   61-2-9372-4836
> Fax. 61-2-9372-4880
> 
> 
> 
> 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to