Dear Peder,

Thank you very much, I have got it.

I use an inner Plane as Layer 6, and there is a drill pair through it to
middle layer 8, Now, I change this plane to a layer, the problem
disappears.  I will not use inner plane in my design anymore.

I should back to work, thanks again.

Best Regards,
Luo. 





-----Original Message-----
From: Peder K. Hellegaard [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
Sent: Monday, January 20, 2003 5:47 PM
To: Protel EDA Forum
Subject: [PEDA] SV: [Urgent] A Question About Place polygon ..... Protel
99SE SP6 .


Try to change the settings of track width, grid size and hatching style in
the polygone plane setup dialog window.

Especially decreasing the values usually helps.


Peder

-----Oprindelig meddelelse-----
Fra: Luo [mailto:Luo]
Sendt: 20. januar 2003 10:13
Til: Protel EDA Forum
Emne: [PEDA] [Urgent] A Question About Place polygon ..... Protel 99SE
SP6 .
Prioritet: H j


This message is in MIME format. Since your mail reader does not understand
this format, some or all of this message may not be legible.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to