keep us posted


----- Original Message ----- 
From: <[EMAIL PROTECTED]>
To: "Protel EDA Forum" <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Wednesday, June 11, 2003 4:00 AM
Subject: Re: [PEDA] 99se plotting problem


>
> For some reason the beast was happy enough plotting to a PDF printer when
I
> had  problems. This is also handy when working away from the office.  I
> hadn't tried HPGL drivers but shall now.
>
>
>
>
>
>                       "Joe Sapienza"
>                       <[EMAIL PROTECTED]        To:       "Protel EDA
Forum" <[EMAIL PROTECTED]>
>                       om>                      cc:
>                                                Subject:  Re: [PEDA] 99se
plotting problem
>                       10-Jun-2003 09:33
>                       PM
>                       Please respond to
>                       "Protel EDA
>                       Forum"
>
>
>
>
>
>
> Used to have a similar Issue before
>
> If I recall it was with an HP 1200 series and a 1055 series plotter, If I
> remember correctly we switched to the HGPL drivers and all was fine and
> dandy
>
>
>
>
> ----- Original Message -----
> From: "Brooks,Bill" <[EMAIL PROTECTED]>
> To: "'Protel EDA Forum'" <[EMAIL PROTECTED]>
> Sent: Tuesday, June 10, 2003 3:10 PM
> Subject: Re: [PEDA] 99se plotting problem
>
>
> > I get that all the time... no real resolution at the moment. I work
> around
> > it, the HP LaserJet printer works.
> > The plotter usually gives me the error message and then proceeds to
work.
> I
> > usually have to crash the program to get3 out of it though... it is not
> very
> > useful as is, but I have not received any patch to fix it.. so we suffer
> > with it.
> > We have a HP DesignJet 650C and a HP DesignJet 800 (24"wide roll paper
> feed)
> > Both have minor issues with plotting but we get by. The fonts get messed
> up
> > on one and the line codes for dashed lines come out too small to see on
> the
> > other.
> >
> > Bill Brooks
> >
> >
> > -----Original Message-----
> > From: Ralph Garvin [mailto:[EMAIL PROTECTED]
> > Sent: Tuesday, June 10, 2003 10:08 AM
> > To: [EMAIL PROTECTED]
> > Subject: [PEDA] 99se plotting problem
> >
> >   I am using 99se under windows 2000.
> >   I can plot pcb documents, but if I set up
> >   our hp plotter as the printer for the
> >   schematic editor, I get error message
> >   "Printer selected is not valid".
> >   Then the program behaves erratically and
> >   has to be stopped from task manager...
> >
> >    Anyone have situation similar to this??
> >     Any resolution??
> >
> >     Regards
> >
> >           Ralph Garvin
> >
> >
> >
> >
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>




* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/[EMAIL PROTECTED]
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to