have you asked protel?
they should know specfically

i suspect it is the order of installation of the various
packages

and of course lots of rebooting between installations
i am always amazed at how much that helps resolve 
strange installation issues

Dennis Saputelli


Alfonso Baz wrote:
> 
> I'm curious if anybody else has noticed the following when installing P99SE
> SP6 on either WIN2K or WINXP.
> 
> 
> 
> Recently I upgraded my PC. I noticed after a clean OS install followed by
> installation of my usual software packages, windows "Start->Help and
> Support" didn't work. Also right-clicking "My Computer" on the desktop and
> selecting Manage failed to respond.
> 
> Thanks to XP's system restore, I found the offending software installation.
> P99SE
> 
> 
> 
> I'm looking into it at the moment already spent a few hours here and there,
> thought someone might be able to help me out
> 
> 
> 
> Thanks
> 
> Alfonso
> 
> 
> 
> 

-- 
_______________________________________________________________________
Integrated Controls, Inc.           Tel: 415-647-0480  EXT 107 
2851 21st Street                    Fax: 415-647-3003
San Francisco, CA 94110             www.integratedcontrolsinc.com




* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/[EMAIL PROTECTED]
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to