Daca se asteapta cineva ca parlamentarii aia sa legisleze sau sa faca vreo treaba, trebuie sa li se dea si insemnele puterii. Ceea ce lipseste probabil in Romania este frica de a isi pierde locul si insemnele puterii. Parlamentarii nu par sa fie preocupati de posibilitatea de a isi pierde locurile in Parlament. Nimeni nu consemneaza ce fac ei acolo, ce voteaza, ce legisleaza , si nimeni nu ii trage la raspundere.
Dan G
On 6/13/2011 5:20 AM, dan-calin wrote:

Nu se poate de azi pe miine.
Dureaza.
Degeaba marim parlamentul daca nu aplicam si celelalte schimbari: salar fix, fara masini, telefoane si locuinte, cu doua mandate cu obligativitatea de a participa la sedinte, la comisii si in circa. Procesele nu merg mai repede pentru ca sint prea multe pe cap de judecator.
Coruptia exista, dar se reduce.


DC? T

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum!
Cînd se suie scroafa în pom
Cine tace nu e om.


--- In protest-ro@yahoogroups.com, M Cristian Ioan <cristioanm@...> wrote:
>
> este foarte greu, daca nu principial imposibil!
>
> da, asa ar fi LOGIC, si la judecatori, si la parlamentari, numarul de dosare, respectiv norma de reprezentare, sa fie mai MICI, ca sa de o sansa reala de rezolvare!
>
> ce ne facem insa cu "materialul uman" disponibil?
>
> judecatorii au dovedit ca, si daca au salarii mari, tot nu rezolva dosarele si tit sunt susceptibili de coruptie
>
> daca umflam Parlamentul la 600 de reprezentanti, dar acestuia tot nu rezolva problemele noastre, cind mergem la ei cu jalba-n protap?
>
> Cr
>
> From: DCT Yahoo
> Sent: Saturday, June 11, 2011 9:02 PM
> To: cpp ; protest-ro@yahoogroups.com
> Subject: [protest-ro] reforma reformata a reformarii reformei reformulate!
>
>
>
> Ministerele si guvernul sa se ocupe doar de politici, parlamentul de legislatie, samd.
>
> Si mai spun odata: vreau un parlament bicameral. cu mai multi parlamentari decit acum, in care norma de reprezentare sa fie mai mica, pentru ca accesul la ales sa fie mai simplu si mai direct. > Salariul parlamentarului trebuie sa includa tot: cazare, transport, samd. NU mai vreau un parlament care sa se ocupe de cazare si reparat masini.
> Vreau sa fie la fel cum se face plata in PE!
>


Raspunde prin e-mail lui