Nu ai de ce sa te plangi, arhitecturica, dcct este politicos, vorbeste "cu dumneavoastra " cand intreaba "da dumneavoastra este cretin?"
Dan G
On 7/15/2011 3:45 AM, dan-calin wrote:

Cu intrebarile dvs. ramine cum am stabilit.
Ghinda am zis, ghinda ramine. Cretin am zis, imbecil ramine.
Daca mai vreti va mai intind pe asfalt, cu placere. Dvs. sinteti balega intinsa nu doar in romanele lui Sadoveanu. Ma bucur ca ati auzit de el si inca stiti cum il cheama. 1. Mai repet inca o data (!!) pentru un alzheimerist ca dvs. Nu am primit nici o poza cu nici un boiler. Ca daca va vedeam fata... ma panicam. Va scobeati in nas? Va curgeau balele? *_Eu primesc digest, raspund pe web, lista nu salveaza atasamente_*. Aveti barba? Rideti? *Puneti pozele pe lista la sectiunea photo sau files.* Ce nu ati inteles din ce am scris aici? Stiu: prindeti greu si uitati repede! 2. Cititi articolul 14 din 220/2008 modificata sau art. I(28) din 139/2010. Poate veti pricepe. Cititi in mod repetat!!! Incercati si la art. I cu 14 (3), 14 (6), 2 (j1-j3), 5(2e), *3*, Daca nu aveti legile, se gasesc pe lista la adresa http://groups.yahoo.com/group/protest-ro/files/Energie%20regenerabila/. Vad ca dvs. ati citit art. 14 si acum sustineti exact ceea ce ati negat! In aceste conditii definirea dvs. ca idiot sau imbecil este una eufemistica. Acest comportament al dvs. seamana cu schizofrenia. Personalitatea (in sens psihic!) este un discordanta! Dvs. spuneati ca *persoanele fizice NU primesc certificate verzi si nu isi pot vinde energia*! Acum ati intors-o! Sinteti cretin? Intreb si eu doar ca sa imi confirmati ce stiu deja! 3. Idiotii care se dau arhitecti si de fapt sint niste presudoarhitecti cretini, ca dvs., iau valorile pentru pereti din tabele calculate de ingineri, fac structuri care sint calculate de ingineri, pentru un inginer are cel putin un neuron, ca mine, in timp ce dvs. aveti doar o ata care va tine urechile lipte de boiler, boiler care nu are apa, adica este gol, adica exact ce v-am spus. Pote a fost complicat pentru dvs. asta este! Si ca sa continui: daca in interiorul peretului ala luat din tabele, circula aer, adica peretele "respira", umezeala va condensa exact acolo in interior, dupa care apa lichida va circula si ea pe unde trece aerul pentru ca molecula de apa este mai mica decit cea de oxigen sau azot sau CO2, care in mod surprinzator pentru dvs. compun aerul. Daca trec vaporii de apa, trece si apa lichida. Iarna, cind exista in perete exista punct de roua si ferestrele stau inchise, umezeala va condensa in peretele ce respira si se umezeste. Cu cit este mai rece, cu atit punctul de roua va mai in interior. La -50-60 de grade veti avea gheata/apa pe pereti indiferent de cit de cald va fi in casa/blocurile normale pentru Romania. Vedeti asadar cit sinteti de imbecil! Mergeti la oglinda si faceti-va respiratie gura la gura! Aveti dreptate, legile sint pentru avocati, juristi nu pentru pseudoarhitecti care nu pot aduna 3+3! Nu fac scoala cu pseudoarhitecti cretini, cu portofoliu ramas de la stim noi cine! Dvs. aveti 20 de ani de ciordeala in "arhitectura" si 10 ani de mult nimic in proiecte.
Stiti cum este cu "tendintilii"? Asa si cu te-n dintii dvs.


DC? T

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum!
Cînd se suie scroafa în pom
Cine tace nu e om.


--- In protest-ro@yahoogroups.com, "Arhitectura" <dsc1@...> wrote:
>
> Domnu Inginer,
>
> 1. Intrucat nu ati raspuns la nici una din intrebari, ci ati continuat sa va intindeti baligile pe asfalt, va mai trimit 2 poze ajutatoare, cu primul plan mai mare. > Poate ca acum, dumneavoastra marele expert in termodinamica, o sa fiti in stare sa ne spuneti ce temperatura are apa din boiler.
> 2. Astept sa imi aratati certificatele verzi conform cu :
> http://www.dsclex.ro/legislatie/2010/august2010/mo2010_577.htm#rl220
> Art. 14
> (6) Persoanele fizice ce detin unitati de producere a energiei electrice din surse regenerabile cu putere instalata sub 1 MW pe loc de consum, precum si autoritatile publice care detin capacitati de producere a energiei electrice din surse regenerabile realizate, partial sau total, din fonduri structurale pot beneficia din partea furnizorilor cu care au contract de furnizare a energiei electrice, la cerere, de serviciul de regularizare, financiara si/sau cantitativa, între energia livrata si energia consumata din retea, conform unei metodologii elaborate de ANRE, în termen de 60 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei legi*).
>
>
> Cum 139 este din 09.VII.2010, adaugam 60 de zile si surprizaaaa.... ajungem in 09.10.2010. > Acum, ca mare expert in domeniu, spune matale care sunt normele ANRE si ce spun ele. :))) > Domnu inginer, legile "e" pentru avocati, juristi, nu pentru aia care nu pot aduna 3 cu 3, decat cu rigla de calcul sau calculatorul !
>
> Si la sfarsit, o poza pentru deschiderea apetitului la studiu (de vile).
>
> Cu stima,
> Dicu-Sava Cristian
> www.dsclex.ro
> http://arid.wordpress.com
>


Raspunde prin e-mail lui