Aia cu curatsatul padurilor, le curata si de copaci?
Nu-i asa ca tot romanu' este inventiv, scoate apa si din piatra seaca?
Nu este arhitecturica un exemplu bun?
Dan G
On 8/1/2011 10:34 PM, M Cristian Ioan wrote:

nu este cazul sa pozezi in unic detinator al Adevarului, Codruta atragea atentia de acusi mai bine de 10 ani asupra altei tzepe “ecologiste”, stringerea gunoaielor din paduri, munti, pe malurile apelor, etc, cu ajutorul VOLUNTARILOR! si acolo se practica diviziunea muncii, unii aruncau maldare degunoiae peste tot, iar voluntarii veneau sa le adune si sa le evacueze ... benficarii aceste aictiun nu ziceau Multumesc, dar profitau de fapatul ca nu mai trebuie sa cheltuiasca cu salubritatea ...
*From:* Arhitectura <mailto:d...@dsclex.ro>
*Sent:* Monday, August 01, 2011 9:59 AM
*To:* protest-ro@yahoogroups.com <mailto:protest-ro@yahoogroups.com>
*Subject:* Re: [protest-ro] NU plantarilor facute cu voluntari!!! NU plantarilor facute cu voluntari!!! NU plantarilor facute cu voluntari!!! Dar curatirea plajelor din fata hotelurilor, se poate face cu voluntari ? :))) Tot e bine, madam Nedelcu, ca intr-un final apoteotic ati ajuns la parerea, pentru care mai acum cativa ani, ma injurati pe toate listele. Nu singurica, ci impreuna cu toata floarea cea vestita a ecologismului romanesc, made in CCCP.
Plantarea cu voluntari nu este o teapa, ci o mare afacere.
Caci iRealitatea, Tatulici, carele de televiziune si elicopterele, deputatii si primarii, nu merg cu clorofila ci cu euro-fila (cec). Dar nu disperati, idiotii utili vor continua sa se mandreasca ca au participat, ca mandrii ecologisti ce sunt, la plantarea dealurilor "Tzeapa". De pe urma carei replantari/plantari, peste 20 de ani, urmasii cicoiului socialist "Mitica", vor mai scoate niste milioane de euro-file.


Raspunde prin e-mail lui