On Wednesday, May 24, 2017 at 8:54:22 PM UTC-5, koto...@gmail.com wrote:
> Hey guys,
> 
> I have a rather peculiar issue. Sometimes all the UI elements stop responding 
> to mouse clicks (or touch pad for that matter). This includes all AppVMs and 
> dom0. E.g. I can't switch tabs in the browser or tabs in terminal emulators 
> or just select or move windows with the mouse. I still can do all of that 
> using keyboard, alt+tab switches between windows just fine, 
> ctrl+pageup/pagedown switches between terminal/browser tabs, commands in bash 
> can be executed and typed in.
> 
> It starts responding to clicks again after anywhere between 1 and 5 minutes.
> This happens between one and five times a day.
> 
> Could someone please point me to how do I debug this issue?
> 
> Thanks!
> 
> PS
> I use Qubes as my primary OS and usually have two, rarely three or four 
> AppVMs working at the same time. I am mindful of the memory usage and am sure 
> that it stays well within available memory. I use Lenovo ThinkPad T450 with 
> 16G of RAM of which most of the time I only use < 50%.

I sometimes a have similar bug. I have a suspicion it's due to the way the 
desktop is extended for multiple monitors. Do you also have multiple monitors? 
[trying to narrow down the root cause]

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"qubes-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to qubes-users+unsubscr...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to qubes-users@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit 
https://groups.google.com/d/msgid/qubes-users/a9e507ab-cc0a-4980-b200-265d7300f601%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to