Can someone try using this extension with 0.6.7? I am not having any of the cookie problems I was having before, but I am suspicious that it still may break.

Thanks!
Keith


On May 15, 2008, at 7:50 AM, Keith Bingman wrote:

Yeah, I got the same thing yesterday. I think the javascript needs to be updated. This is not my extension, but now that I have it on git, I will zake a look into it.


On May 15, 2008, at 12:48 AM, Arik Jones wrote:

I delete the cookies, log back in and it works. But after it working I try and edit a page and then return back to page admin tree list only to
find that the extension bottomed out again.

Keith Bingman wrote:
I think, but I haven't really explored this, that an expired cookie is
messing things up. When I clear out my cookies and log in again it
works. Give it a try and let me know.

--
Posted via http://www.ruby-forum.com/.
_______________________________________________
Radiant mailing list
Post:   Radiant@radiantcms.org
Search: http://radiantcms.org/mailing-list/search/
Site:   http://lists.radiantcms.org/mailman/listinfo/radiant

_______________________________________________
Radiant mailing list
Post:   Radiant@radiantcms.org
Search: http://radiantcms.org/mailing-list/search/
Site:   http://lists.radiantcms.org/mailman/listinfo/radiant

_______________________________________________
Radiant mailing list
Post:   Radiant@radiantcms.org
Search: http://radiantcms.org/mailing-list/search/
Site:   http://lists.radiantcms.org/mailman/listinfo/radiant

Reply via email to