Without knowing the cause of the issue, I have resorted to installing
extensions 100% manually as outlined here:
https://github.com/radiant/radiant/wiki/installing-extensions

So far so good.

JT

On Apr 7, 11:14 pm, JT <webmas...@webproductionsinc.com> wrote:
> I think I've just found a workaround, although I'd still like help
> with an explanation of why the original issue is happening.
>
> After reading about installing extensions manually, it was evident
> that the extension files were unpacked in the right location after the
> Git cloning completed (albiet a failed completion), so I tried
> manually completing the task with the following commands and the
> command line:
>
> rake radiant:extensions:paperclipped:migrate
> rake radiant:extensions:paperclipped:update
>
> and it appears to have completed the installation successfully for me.
>
> Hopefully this sheds some light on the issue.
>
> Thanks!
>
> On Apr 7, 6:41 pm, JT <webmas...@webproductionsinc.com> wrote:
>
>
>
> > Hello!
>
> > Forewarning: I'm new to Radiant, Ruby and Git, so please forgive any
> > ignorance!
>
> > I'm attempting to install the Paperclipped extension into my Radiant
> > site, but get the following error occur in Git Bash:
>
> > JT@DELL-E6410 /c/path/to/my/project
> > $ script/extension install paperclipped
> > Cloning into paperclipped...
> > remote: Counting objects: 2865, done.
> > remote: Compressing objects: 100% (1265/1265), done.
> > remote: Total 2865 (delta 1362), reused 2695 (delta 1261)
> > Receiving objects: 100% (2865/2865), 683.43 KiB, done.
> > Resolving deltas: 100% (1362/1362), done.
> > error: pathspec '&&' did not match any file(s) known to git.
> > error: pathspec 'git' did not match any file(s) known to git.
> > error: pathspec 'submodule' did not match any file(s) known to git.
> > error: pathspec 'update' did not match any file(s) known to git.
> > Did you forget to 'git add'?
>
> > This is the first extension I am trying to add (beyond the four
> > installed with Radiant out of the box). I'm using:
>
> > Radiant 0.9.1
> > ruby 1.8.7 (2011-02-18 patchlevel 334) [i386-mingw32]
> > git version 1.7.4.msysgit.0
>
> > I have Radiant installed and running successfully with MySQL 5.1.51-
> > community.
>
> > I've created a development, test and production database in MySQL,
> > though only bootstrapped the development database.
>
> > I am not sure how to troubleshoot this problem, so would really
> > appreciate some guidance.
>
> > Cheers, JT- Hide quoted text -
>
> - Show quoted text -

Reply via email to