Hi Jim thank you for your reply and yes I did  generated those files but in 
dev mode not production i will try to do setup productionenvironment 
locally :/

On Monday, April 8, 2013 11:15:30 AM UTC+1, Jim Gay wrote:
>
> I'm not sure what's happening. 
> When you generated those files, did you do it in production mode? 
>
> That would require that you run something like "RAILS_ENV=production 
> script/server" 
>
> On Wed, Apr 3, 2013 at 5:51 PM, Rui Silva <clien...@gmail.com<javascript:>> 
> wrote: 
> > I've just started playing around with ruby and radiant so please forgive 
> my 
> > ignorance. 
> > 
> > I've successfully deployed radiant Version 1.0.1 (gem) to heroku cedar 
> > frontend looks and works fine admin works fine as well but all  images 
> js 
> > and css are missing (error 400). 
> > Locally they are present i've done git add and git commit  to the public 
> > folder after these files were generated by visiting my local admin 
> however 
> > the problem persists. 
> > 
> > What files should I post here so someone can help me to solve this 
> issue? 
> > 
> > Thank you 
> > 
> > -- 
> > 
> > --- 
> > You received this message because you are subscribed to the Google 
> Groups 
> > "Radiant CMS" group. 
> > To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send 
> an 
> > email to radiantcms+...@googlegroups.com <javascript:>. 
> > For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out. 
> > 
> > 
>
>
>
> -- 
> Write intention revealing code #=> http://www.clean-ruby.com 
>
> Jim Gay 
> Saturn Flyer LLC 
> 571-403-0338 
>

-- 

--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"Radiant CMS" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to radiantcms+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.


Reply via email to