Semoga berkenan.:-)

Wassalam,
Andri




 Buat yg lagi bete and serius sama kerjaan, biar ngga tegang coba rilek
sebentar,

ya itung-itung asah otak dikit with brain quiz



1. Why are 2008 dollar bills worth more than 2007 dollar bills?     Answer:
It's a dollar more.



2. Johnny's mother had three children. The first child was named April. The
second child was named May. What was the third child's name?
 Answer:  Johnny of course



3. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall and
he wears size 13 sneakers. What does he weigh?
 Answer:  Meat.


4. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the
world?
  Answer: Mt. Everest; it just wasn't discovered yet.


5. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by
four feet?
 Answer: There is no dirt in a hole.


6. What word in the English Language is always spelled incorrectly?
 Answer:  Incorrectly


7. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the
summer. How is this possible?
 Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere


8. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why
not?
Answer: You can't take pictures with a wooden leg. You need a camera to take
pictures.



9. What was the President's Name in 1975?
Answer: Same as is it now - George W. Bush



10. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what
place would you be in now?
 Answer: You would be in 2nd. Well, you passed the
 person in second place, not first.

11. Which is correct to say, "The yolk of the egg are white" or "The yolk of
the egg is white"?
  Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow



12. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other
field, how many haystacks would he have if he combined them all in another
field?
 Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big
stack



nah....sekarang udah ngga tegang lagi kan? kalo gitu... ayo kerja!!

have a nice day
/harni

------------------------------
Dapatkan alamat Email baru Anda!
<http://sg.rd.yahoo.com/id/mail/domainchoice/mail/signature/*http://mail.promotions.yahoo.com/newdomains/id/>
Dapatkan nama yang selalu Anda inginkan sebelum diambil orang lain!

------------------------------
 Dapatkan alamat Email baru Anda!
<http://sg.rd.yahoo.com/id/mail/domainchoice/mail/signature/*http://mail.promotions.yahoo.com/newdomains/id/>
Dapatkan nama yang selalu Anda inginkan sebelum diambil orang lain!
------------------------------
Scopri le novità! Più veloce, più tua, più
Hotmail.<http://www.messenger.it/hotmail.aspx>

Kirim email ke