did you add the drivers for the tape drive under the "tape devices" control
panel?
----- Original Message -----
From: "Dean Brissinger" <[EMAIL PROTECTED]>
To: "retro-talk" <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Tuesday, May 30, 2000 12:07 PM
Subject: Re: AIT Autoloader on NT


> The SCSI drivers are also responsible for my boot disk.  So no.  I
> can't unload them.  I did upgrade to the latest Adaptec 2940UW
> drivers though.
>
>
> >have you tried unloading, rebooting and reloading the drivers?
> >----- Original Message -----
> >From: "Dean Brissinger" <[EMAIL PROTECTED]>
> >To: <[EMAIL PROTECTED]>
> >Sent: Tuesday, May 30, 2000 10:57 AM
> >Subject: AIT Autoloader on NT
> >
> >
> >>  Heya,
> >>
> >>  I've got a Sony AIT autoloader (TSL-SA300C) which works great
> >>  on the Mac.  I have an identical drive that I'm trying to get to work
> >>  on Windows NT with Retrospect.  Problem is, on WinNT (4.0 SP6a) the
> >>  drive isn't seen by Windows.
> >>
> >>  The confusing part is that everything was working fine until
> >>  I had a power outage last week.  Now WinNT boots up and tells me the
> >>  "DoctrSys" service failed to load and my AIT drive doesn't show up to
> >>  the operating system.  The device is working fine and I can send SCSI
> >>  commands to it if I boot to DOS.  Anyone have experience with devices
> >>  disappearing after power outages?
> >>
> >>
> >>  --
> >>      . . . . . . . . ooo . . . . ooo . . . . . . . . .
> >>      .                                               .
> >>      .    Dean Brissinger - Systems Administrator    .
> >>      .   Direct: 303-583-0278   Main: 303-444-0094   .
> >>      .   Fax: 303-444-0470  http://www.vexcel.com/   .
> >>      .                                               .
> >>      . . . . . . . oOOo . . A . . oOOo . . . . . . . .
> >>                            0 0
> >>                           '````
> >>
> >>
> >>  --
> >>  ----------------------------------------------------------
> >>  To subscribe:    [EMAIL PROTECTED]
> >>  To unsubscribe:  [EMAIL PROTECTED]
> >>  Archives:        <http://list.working-dogs.com/lists/retro-talk/>
> >>  Problems?:       [EMAIL PROTECTED]
> >>
> >
> >
> >
> >--
> >----------------------------------------------------------
> >To subscribe:    [EMAIL PROTECTED]
> >To unsubscribe:  [EMAIL PROTECTED]
> >Archives:        <http://list.working-dogs.com/lists/retro-talk/>
> >Problems?:       [EMAIL PROTECTED]
>
>
>
> --
>     . . . . . . . . ooo . . . . ooo . . . . . . . . .
>     .                                               .
>     .    Dean Brissinger - Systems Administrator    .
>     .   Direct: 303-583-0278   Main: 303-444-0094   .
>     .   Fax: 303-444-0470  http://www.vexcel.com/   .
>     .                                               .
>     . . . . . . . oOOo . . A . . oOOo . . . . . . . .
>                           0 0
>                          '````
>
>
> --
> ----------------------------------------------------------
> To subscribe:    [EMAIL PROTECTED]
> To unsubscribe:  [EMAIL PROTECTED]
> Archives:        <http://list.working-dogs.com/lists/retro-talk/>
> Problems?:       [EMAIL PROTECTED]
>



--
----------------------------------------------------------
To subscribe:    [EMAIL PROTECTED]
To unsubscribe:  [EMAIL PROTECTED]
Archives:        <http://list.working-dogs.com/lists/retro-talk/>
Problems?:       [EMAIL PROTECTED]

Reply via email to