Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 2946 by The review will be empty if we paste the test by middle click in the review form

*** For customer support, please post to
*** If you have a patch, please submit it to
*** Do not post confidential information in this bug report!

What version are you running?

What's the URL of the page containing the problem?

What steps will reproduce the problem?
1. Post a review
2. Copy arbitrary text by highlighting (it is only possible in Linux desktop) 3. Click a review button (it will pop up a window with "publish review", "discard review", "cancel", "save" buttons) 4. Paste the text by "middle click" in the form (it is only possible in Linux desktop)
5. Click "publish review" button
6. The content will be missing in the review although the review has been successfully published.

What is the expected output? What do you see instead?

The content that I paste by middle click should be in the review. But I see "empty text".

What operating system are you using? What browser?

Linux. Firefox 19.

Please provide any additional information below.

        bug_in_review_board_middle_click.jpg  43.7 KB

You received this message because this project is configured to send all issue notifications to this address.
You may adjust your notification preferences at:

You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
To post to this group, send email to
Visit this group at
For more options, visit

Reply via email to