check if user's profile already exist, if yes then delete it and ask user
to try again login

On Tue, Sep 4, 2012 at 6:50 PM, jacob.j.rosales
<jacob.j.rosa...@gmail.com>wrote:

> Hi,
>
> We have a RB setup that has around ~50 users utilizing both post-review
> and the RB UI.
> As of today, all users are able to login successfully, however we have one
> user that is not able
> to utilize post-review for some reason. Based on the debug output, the
> post-review command
> thinks we have an older setup and always attempts to use the deprecated
> API in order to login.
> We are running version RB 1.6 RC2 and the latest RBTools. Here are the
> traces from the current run
>
>  Password:
> >>> RBTools 0.4.1
> >>> HTTP GETting api/
> URL *http://<OUR_SERVER>/api/ <http://engin-server-01.austin.ibm.com/api/>
> *
> ==> HTTP Authentication Required
> Enter authorization information for "Web API" at
> engin-server-01.austin.ibm.com
> >>> Got HTTP error: 404: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
> <html><head>
> <title>404 Not Found</title>
> </head><body>
> <h1>Not Found</h1>
> <p>The requested URL /api/ was not found on this server.</p>
> </body></html>
>
> >>> Using the deprecated Review Board 1.0 web API
> ==> Review Board Login Required
> Enter username and password for Review Board at 
> *http://<OUR_SERVER>/<http://engin-server-01.austin.ibm.com/>
> *
> >>> Logging in with username "<USER>"
> URL 
> *http://<OUR_SERVER>/api/json/accounts/login/<http://engin-server-01.austin.ibm.com/api/json/accounts/login/>
> *
> >>> HTTP POSTing to 
> >>> *http:/<OUR_SERVER>/api/json/accounts/login/:<http://engin-server-01.austin.ibm.com/api/json/accounts/login/:>
> * {'username': '<USER>', 'password': '**************'}
> >>> Got HTTP error: 404: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
> <html><head>
> <title>404 Not Found</title>
> </head><body>
> <h1>Not Found</h1>
> <p>The requested URL /api/json/accounts/login/ was not found on this
> server.</p>
> </body></html>
>
> Unable to log in: HTTP 404
>
> All other users are able to utilize post review successfully except this
> one user. Maybe they forgot to pay their monthly tab or something :)
> Any help or advise is much appreciated.
>
>
> --
> Want to help the Review Board project? Donate today at
> http://www.reviewboard.org/donate/
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> To unsubscribe from this group, send email to
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to