Hi Christian,

No, nothing related to the attempted upgrade in reviewboard.log file.
I will try what Stephen suggests, but can't attempt much time on R&D with 
reviewboard down/in-operational, without someone complaining.

/Rahul

On Wednesday, April 24, 2013 1:57:59 AM UTC+5:30, Christian Hammond wrote:
>
> Was there anything in the reviewboard.log file? This doesn't sound like a 
> database upgrade issue off-hand.
>
> Christian
>
>
> On Apr 23, 2013, at 5:29, Rahul Patil <thes...@gmail.com <javascript:>> 
> wrote:
>
> Hi Christian,
>
> Attempted to upgrade ReviewBoard to 1.7.7.1 and it messed up. 
> Got this error when I hit the URL to RB site :
>
> Something broke! (Error 500) 
>
> It appears something broke when you tried to go to here. This is either a 
> bug in Review Board or a server configuration error. Please report this to 
> your administrator.
>
> Reverted to 1.6.3 for now, looks like I have to defer the upgrade since 
> users are affected by unavailability of Reviewboard, so can't keep it at 
> 1.7.7 and investigate the matter.
>
> Is it a known issue when upgrading from 1.6.x to 1.7.x ? If so, I will try 
> 1.6.16.
>
>
> regards,
> Rahul
>
>
> On Tuesday, April 23, 2013 11:03:29 AM UTC+5:30, Christian Hammond wrote:
>>
>> Hi Rahul,
>>
>> There have been quite a large number of SSH improvements and fixes for 
>> rbssh since 1.6.3. At this point, 1.6.3 is considered ancient. It's worth 
>> at least putting together a test 1.7.x installation and seeing if the 
>> problem has been fixed.
>>
>> Christian
>>
>> -- 
>> Christian Hammond - chi...@chipx86.com
>> Review Board - http://www.reviewboard.org
>> Beanbag, Inc. - http://www.beanbaginc.com
>>  
>> On Apr 22, 2013, at 10:10 PM, Rahul Patil <thes...@gmail.com> wrote:
>>
>> Hi Christian,
>>
>> I apologise if this thread in unsuitable to revive, please link me to 
>> most recent chain if you know. This is the most relevant thread I could 
>> find.
>>
>> I have the same issue, the setup is on Ubuntu 12.04 LTS , Reviewboard 
>> version is 1.6.3. I try to create a new CVS repository with ext access and 
>> it fails every time.
>> I looked up the release notes of subsequent releases but could not 
>> reliably gauge if the bug related to CVS ext/ssh access is fixed, so as 
>> ascertain if upgrading will fix this. I tried the logging options in 
>> rbssh.py file above in this thread, but I could not get detailed logging. 
>> Enabled site logging and this is all I could get. None of the workarounds 
>> resolve the problem either.
>>
>> In the browser, it displays error msg : 
>>
>>    - A repository was not found at the specified path.
>>
>>
>> 2013-04-19 04:54:57,927 - DEBUG - starting thread (client mode): 
>> 0x92729cd0L
>> 2013-04-19 04:54:58,275 - INFO - Connected (version 2.0, client 
>> OpenSSH_4.3)
>> 2013-04-19 04:54:58,619 - DEBUG - kex 
>> algos:['diffie-hellman-group-exchange-sha1', 'diffie-hellman-group14-sha1', 
>> 'diffie-hellman-group1-sha1'] server key:['ssh-rsa', 'ssh-dss'] client 
>> encrypt:['aes128-cbc', '3des-cbc', 'blowfish-cbc', 'cast128-cbc', 
>> 'arcfour128', 'arcfour256', 'arcfour', 'aes192-cbc', 'aes256-cbc', 
>> 'rijndael-cbc @ lysator.liu.se', 'aes128-ctr', 'aes192-ctr', 
>> 'aes256-ctr'] server encrypt:['aes128-cbc', '3des-cbc', 'blowfish-cbc', 
>> 'cast128-cbc', 'arcfour128', 'arcfour256', 'arcfour', 'aes192-cbc', 
>> 'aes256-cbc', 'rijndael-cbc @ lysator.liu.se', 'aes128-ctr', 
>> 'aes192-ctr', 'aes256-ctr'] client mac:['hmac-md5', 'hmac-sha1', 
>> 'hmac-ripemd160', 'hmac-ripemd160 @openssh.com', 'hmac-sha1-96', 
>> 'hmac-md5-96'] server mac:['hmac-md5', 'hmac-sha1', 'hmac-ripemd160', 
>> 'hmac-ripemd160 @ openssh.com', 'hmac-sha1-96', 'hmac-md5-96'] client 
>> compress:['none', 'zlib @ openssh.com'] server compress:['none', 'zlib @ 
>> openssh.com'] client lang:[''] server lang:[''] kex follows?False
>> 2013-04-19 04:54:58,619 - DEBUG - Ciphers agreed: local=aes128-ctr, 
>> remote=aes128-ctr
>> 2013-04-19 04:54:58,620 - DEBUG - using kex diffie-hellman-group1-sha1; 
>> server key type ssh-rsa; cipher: local aes128-ctr, remote aes128-ctr; mac: 
>> local hmac-sha1, remote hmac-sha1; compression: local none, remote none
>> 2013-04-19 04:54:59,037 - DEBUG - Switch to new keys ...
>> 2013-04-19 04:54:59,039 - DEBUG - Trying SSH key <keystring>
>> 2013-04-19 04:54:59,787 - DEBUG - userauth is OK
>> 2013-04-19 04:55:00,163 - INFO - Authentication (publickey) failed.
>> 2013-04-19 04:55:00,174 - DEBUG - Trying discovered key <keystring> in 
>> /home/reviewboard/mysite/data/.ssh/id_rsa
>> 2013-04-19 04:55:00,517 - DEBUG - userauth is OK
>> 2013-04-19 04:55:00,880 - INFO - Authentication (publickey) failed.
>> 2013-04-19 04:55:01,227 - DEBUG - userauth is OK
>> 2013-04-19 04:55:01,577 - INFO - Authentication (password) successful!
>> 2013-04-19 04:55:01,678 - DEBUG - EOF in transport thread
>>
>> Apparently, it can authenticate against CVS but then fails ( to find 
>> CVSROOT ? ). As I mentioned, I am not sure looking at release notes if 
>> newer versions have resolved this, maybe you can clarify? If not, what 
>> other changes can I try to get more detailed logging ( I'm not familiar 
>> with Python, but willing to give it a shot if I need to change .py scripts 
>> myself).
>>
>> thanks.
>> Rahul
>>
>>
>> On Thursday, March 10, 2011 1:58:52 AM UTC+5:30, Christian Hammond wrote:
>>>
>>> Hi Rob,
>>>
>>> Glad you got it working. I'll look into our repository path parsing code 
>>> and see if we're somehow not handling the "\" in usernames. Maybe it's 
>>> being stripped out somewhere.
>>>
>>> Christian
>>>
>>> -- 
>>> Christian Hammond - chi...@chipx86.com
>>> Review Board - http://www.reviewboard.org
>>> VMware, Inc. - http://www.vmware.com
>>>
>>>
>>> On Wed, Mar 9, 2011 at 4:11 AM, Rob Coward <r...@jive-videos.net> wrote:
>>>
>>>> FYI, I've got to the bottom of this with the help of the debug output. 
>>>> It seems that whatever is calling rbssh is not picking up the Username 
>>>> field and just passing the server component of the Path field. As a 
>>>> result, 
>>>> the rbssh script is calculating the username from the user running the 
>>>> script (aka apache), and of course the remote server is denying access to 
>>>> the incoming ssh session for apache.
>>>>  
>>>>
>>>> By specifying the path as 
>>>> ":ext:GROUP\lb...@svn.group.game.net:/app01/repository/cvs" 
>>>> was also failing, as although rbssh was now getting the correct username, 
>>>> it seems that something else was going awry in checking the validity of 
>>>> the 
>>>> CVS repository as it errored with "Unable to authenticate against this 
>>>> repository using one of the supported authentication types."
>>>>  
>>>>
>>>> The only way I got this to work was to specify the username both in the 
>>>> path and in the Username fields. I also had to add 
>>>> "svn.group.game.net:/app01/repository/cvs/" 
>>>> in the Mirror field to allow post-review to find the repository when 
>>>> posting diffs.
>>>>
>>>> Hope this helps anyone else with the same issue.
>>>>
>>>> Regards,
>>>>
>>>> Rob
>>>>  
>>>>
>>>> On Fri, 4 Mar 2011 12:30:25 -0800, Christian Hammond wrote:
>>>>
>>>> Hi Rob,
>>>>
>>>> What OS/distro is in this on?
>>>>
>>>> Try finding rbssh.py in your reviewboard software installation dir 
>>>> (reviewboard/cmdline/rbssh.py). Back up this file. We're going to make 
>>>> some 
>>>> modifications.
>>>>
>>>> Near the top there will be:
>>>>
>>>>     DEBUG = os.getenv('DEBUG_RBSSH')
>>>>
>>>> Change this to: DEBUG = True
>>>>
>>>> Further down, you'll find a line: logging.basicConfig(...). Should be 
>>>> around line 237.
>>>>
>>>> Change the "filename='...'" to point to a writeable path 
>>>> (/path/to/your/site/logs, or /tmp, or something).
>>>>
>>>> Then repeat your Add Repository, and check for that log file. Assuming 
>>>> it was created, send it on to me privately and I'll see if anything stands 
>>>> out.
>>>>
>>>> Christian
>>>>
>>>>
>>>> -- 
>>>> Christian Hammond - chi...@chipx86.com
>>>> Review Board - http://www.reviewboard.org
>>>> VMware, Inc. - http://www.vmware.com
>>>>
>>>>
>>>> On Fri, Mar 4, 2011 at 8:33 AM, RobC <r...@jive-videos.net> wrote:
>>>>
>>>>> I've just installed a new reviewboard server with 1.6 beta1 and am
>>>>> hitting the same issue. Anyone got any news on this ?
>>>>>
>>>>> Thanks,
>>>>> Rob
>>>>>  
>>>>> --
>>>>> Want to help the Review Board project? Donate today at 
>>>>> http://www.reviewboard.org/donate/
>>>>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>>>>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>>>>> To unsubscribe from this group, send email to 
>>>>> reviewboard...@googlegroups.com
>>>>> For more options, visit this group at 
>>>>> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>>>>>  
>>>>  
>>>>  
>>>> -- 
>>>> Want to help the Review Board project? Donate today at 
>>>> http://www.reviewboard.org/donate/
>>>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>>>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>>>> To unsubscribe from this group, send email to 
>>>> reviewboard...@googlegroups.com
>>>> For more options, visit this group at 
>>>> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>>>>
>>>>
>>>> -- 
>>>> Want to help the Review Board project? Donate today at 
>>>> http://www.reviewboard.org/donate/
>>>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>>>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>>>> To unsubscribe from this group, send email to 
>>>> reviewboard...@googlegroups.com
>>>> For more options, visit this group at 
>>>> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>>>>
>>>
>>>
>> -- 
>> Want to help the Review Board project? Donate today at 
>> http://www.reviewboard.org/donate/
>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>> To unsubscribe from this group, send email to 
>> reviewboard...@googlegroups.com
>> For more options, visit this group at 
>> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>> --- 
>> You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
>> "reviewboard" group.
>> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an 
>> email to reviewboard...@googlegroups.com.
>> For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.
>>  
>>  
>>
>>
>>

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.


Reply via email to