Looks like I have django_haystack-2.1.0-py2.7.egg 
and Whoosh-2.6.0-py2.7.egg installed.

Everything appears to be writable by the web server (_www).

$ ls -l /Library/Server/Web/Data/WebApps/ReviewBoard
total 0
drwxr-xr-x  2 root  admin  204 Dec  5  2013 conf
drwxr-xr-x  4 _www  admin  136 Jun 26 02:06 data
drwxr-xr-x  4 root  admin  204 Jun 19 13:00 htdocs
drwxr-xr-x  2 root  admin   68 Dec  5  2013 logs
drwxrwxrwx  3 root  admin  102 Dec  5  2013 tmp

$ ls -l /Library/Server/Web/Data/WebApps/ReviewBoard/data
total 0
drwxr-xr-x  2 _www  admin  102 Jun 26 02:06 search-index

$ ls -l /Library/Server/Web/Data/WebApps/ReviewBoard/data/search-index/
total 8
-rw-r--r--  1 _www  admin  3558 Jun 26 02:06 _MAIN_0.toc

This is what -v 3 said.

$ sudo -u _www rb-site manage /Library/Server/Web/Data/WebApps/ReviewBoard 
update_index -- -v 3
Skipping '<class 'django.contrib.admin.models.LogEntry'>' - no index.
Skipping '<class 'django.contrib.auth.models.Permission'>' - no index.
Skipping '<class 'django.contrib.auth.models.Group'>' - no index.
Skipping '<class 'django.contrib.auth.models.User'>' - no index.
Skipping '<class 'django.contrib.contenttypes.models.ContentType'>' - no 
index.
Skipping '<class 'django.contrib.sites.models.Site'>' - no index.
Skipping '<class 'django.contrib.sessions.models.Session'>' - no index.
Skipping '<class 'djblets.extensions.models.RegisteredExtension'>' - no 
index.
Skipping '<class 'djblets.siteconfig.models.SiteConfiguration'>' - no index.
Skipping '<class 'reviewboard.accounts.models.ReviewRequestVisit'>' - no 
index.
Skipping '<class 'reviewboard.accounts.models.Profile'>' - no index.
Skipping '<class 'reviewboard.accounts.models.LocalSiteProfile'>' - no 
index.
Skipping '<class 'django.contrib.admin.models.LogEntry'>' - no index.
Skipping '<class 'reviewboard.attachments.models.FileAttachment'>' - no 
index.
Skipping '<class 'reviewboard.changedescs.models.ChangeDescription'>' - no 
index.
Skipping '<class 'reviewboard.diffviewer.models.FileDiffData'>' - no index.
Skipping '<class 'reviewboard.diffviewer.models.FileDiff'>' - no index.
Skipping '<class 'reviewboard.diffviewer.models.DiffSet'>' - no index.
Skipping '<class 'reviewboard.diffviewer.models.DiffSetHistory'>' - no 
index.
Skipping '<class 'djblets.extensions.models.RegisteredExtension'>' - no 
index.
Skipping '<class 'reviewboard.hostingsvcs.models.HostingServiceAccount'>' - 
no index.
Skipping '<class 'reviewboard.reviews.models.group.Group'>' - no index.
Skipping '<class 
'reviewboard.reviews.models.default_reviewer.DefaultReviewer'>' - no index.
Skipping '<class 'reviewboard.reviews.models.diff_comment.Comment'>' - no 
index.
Skipping '<class 
'reviewboard.reviews.models.file_attachment_comment.FileAttachmentComment'>' 
- no index.
Skipping '<class 'reviewboard.reviews.models.screenshot.Screenshot'>' - no 
index.
Indexing 0 review requests
Skipping '<class 
'reviewboard.reviews.models.screenshot_comment.ScreenshotComment'>' - no 
index.
Skipping '<class 'reviewboard.reviews.models.review.Review'>' - no index.
Skipping '<class 
'reviewboard.reviews.models.review_request_draft.ReviewRequestDraft'>' - no 
index.
Skipping '<class 'reviewboard.scmtools.models.Tool'>' - no index.
Skipping '<class 'reviewboard.scmtools.models.Repository'>' - no index.
Skipping '<class 'reviewboard.site.models.LocalSite'>' - no index.
Skipping '<class 'django_evolution.models.Version'>' - no index.
Skipping '<class 'django_evolution.models.Evolution'>' - no index.

Ian

On Thursday, June 26, 2014 11:57:57 AM UTC-7, Christian Hammond wrote:
>
> Hi Ian,
>
> Just to check, is that directory and everything in it writeable by the web 
> server?
>
> Try running update_index with -v 3. You should hopefully get more useful 
> info out of it.
>
> Also, which versions of Haystack and Whoosh?
>
> Christian
>
> -- 
> Christian Hammond - chri...@beanbaginc.com <javascript:>
> Review Board - http://www.reviewboard.org
> Beanbag, Inc. - http://www.beanbaginc.com
>
> On June 26, 2014 at 2:11:36 AM, Ian (iand...@mac.com <javascript:>) wrote:
>
> I'm trying to use Search with ReviewBoard 2.0.2.  I simply checked "Enable 
> search" and left the "Search index directory" empty (which the docs say 
> lets it use the default).  Then I did rb-site manage /path/to/my/site 
> rebuild_index which warned me and then said this. 
> Removing all documents from your index because you said so.
> All documents removed.
> Indexing 0 review requests
>  
> update_index similarly said that it was indexing nothing.  The data 
> directory in my site directory does now have a search-index directory, in 
> which is a _MAIN_0.toc file, but as far as I can tell search isn't working 
> at all.  Any idea how I can fix this?
>  --
> Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
> ---
> Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
> ---
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> ---
> You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
> "reviewboard" group.
> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an 
> email to reviewboard...@googlegroups.com <javascript:>.
> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
>
>

-- 
Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
---
Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
---
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to