Can you try reloading apache and see if it fixes the problem?

-David


On Sat, Jun 28, 2014 at 2:14 PM, <adr...@wallaschek.de> wrote:

> I use the current (2 days old) bitnami stack for reviewboard.
>
> Desparately trying to get rbtools running I found that a setting was
> missing in reviewboard.
>
> In
>
>   System Settings -> General -> General Settings -> Site Settings
>
> There is the server URL.
>
> Now I use two Apaches one in the bitnami stack and one as a reverse proxy
> in front.
>
> I also changed the http port of the bitnami-Apache, as I got multiple
> bitnami stacks on my tools-server.
>
> So requests to the reviewboard arrive as:
>
>   http://localhost:6080/...
>
> So in the menu the server URL is:
>
>   http://localhost:6080
>
> Reviewboard is quite picky about what it accepts as a server URL. When I
> try to change it, a moment later reviewboard resets it to localhost.
>
> What a litlle ..... *"ยง$% .... !
>
> Any clue?
>
>
>  --
> Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
> ---
> Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
> ---
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> ---
> You received this message because you are subscribed to the Google Groups
> "reviewboard" group.
> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
> email to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
>

-- 
Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
---
Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
---
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to