Well seems to me that I found the issue. As you can see 
 . They are using the actual ip address of the GitLab server, I remember 
that we have some issues with the DNS and it is not able to resolve the 
address. This may be the same issue in your case.

On Tuesday, November 18, 2014 9:31:52 AM UTC+11, MoonWalker wrote:
> You read my mind. I have exactly the same issue. Under Ubuntu 12.04 and RB 
> 2.0.11. I turned on the debug, but there is not any info regarding this 
> issue.
> On Tuesday, November 18, 2014 8:59:18 AM UTC+11, Ian wrote:
>> I'm unable to add a GitLab Enterprise Edition 6.6.2-ee repository to 
>> review board.  When I try I get the error message "A repository with this 
>> name was not found on this group, or your user may not have access to it.". 
>>  If I log in with the same username then I can see the group and repository 
>> so I'm not sure where Review Board is failing.  I tried the repository name 
>> uppercase, lowercase, with and without .git but nothing work.  Is there any 
>> way I can get more information on the error, or is my version of GitLab not 
>> supported?

Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to