Hi Chris,

setup-repo is looking for an exact match for the CVS repository (indicated in 
"repository info") on Review Board. It sounds like it's not finding that.

You can always create your own .reviewboardrc by hand. Simply create the file 
and type:

REVIEWBOARD_URL = 'http://localhost/reviews/'
REPOSITORY = "<your repository name>"

Where the name is the name, not the path, that you gave it when configuring 
Review Board.

Christian 

--  
Christian Hammond - christ...@beanbaginc.com  
Review Board - https://www.reviewboard.org  
Beanbag, Inc. - https://www.beanbaginc.com

-----Original Message-----
From: Chris Lang <crlan...@gmail.com>
Reply: reviewboard@googlegroups.com <reviewboard@googlegroups.com>>
Date: June 29, 2015 at 3:24:07 PM
To: reviewboard@googlegroups.com <reviewboard@googlegroups.com>>
Subject:  No CVS repository found or selected for localhost/reviews . 
.reviewboardrc not created.

> Hey I am having major trouble setting up the cvs repository so that i can
> use rbt post. I have the ReviewBoard site installed with ReviewBoard 2.0.18
> and RBTools 0.7.4 and python 2.6. I have a remote cvs repository and have
> configured this repo on the ReviewBoard site hosted on my local computer
> using :pserver. I did a cvs checkout from my remote cvs repository and
> while in this directory, when running rbt setup-repo -d I get:
>  
> >>> RBTools 0.7.4
> >>> Python 2.6.6 (r266:84292, Nov 21 2013, 10:50:32)
> [GCC 4.4.7 20120313 (Red Hat 4.4.7-4)]
> >>> Running on
> Linux-2.6.32-431.29.2.el6.x86_64-x86_64-with-redhat-6.5-Santiago
> >>> Home = /root
> >>> Current directory = /myrel/clover
> Enter the Review Board server URL: localhost/reviews
> >>> Running: git version
> >>> Checking for a Subversion repository...
> >>> Unable to execute "svn help": skipping SVN
> >>> Checking for a Git repository...
> >>> Running: git rev-parse --git-dir
> >>> Command exited with rc 128: ['git', 'rev-parse', '--git-dir']
> fatal: Not a git repository (or any of the parent directories): .git
> ---
> >>> Checking for a Mercurial repository...
> >>> Unable to execute "hg --help": skipping Mercurial
> >>> Checking for a CVS repository...
> >>> repository info: Path: remotecvsmachineip:/cvsroot/cvs, Base path:
> None, Supports changesets: False
> >>> Making HTTP GET request to http://localhost/reviews/api/
> >>> Making HTTP GET request to http://localhost/reviews/api/repositories/
> >>> Cached response for HTTP GET http://localhost/reviews/api/repositories/
> up to date
> No CVS repository found or selected for localhost/reviews. .reviewboardrc
> not created.
>  
> I have been stuck on this for a couple of days and could use some direct
> help. Thank you in advance for your help.
> Chris
>  
> --
> Supercharge your Review Board with Power Pack: 
> https://www.reviewboard.org/powerpack/  
> Want us to host Review Board for you? Check out RBCommons: 
> https://rbcommons.com/
> Happy user? Let us know! https://www.reviewboard.org/users/
> ---
> You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
> "reviewboard"  
> group.
> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an 
> email to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.  
> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
>  

-- 
Supercharge your Review Board with Power Pack: 
https://www.reviewboard.org/powerpack/
Want us to host Review Board for you? Check out RBCommons: 
https://rbcommons.com/
Happy user? Let us know! https://www.reviewboard.org/users/
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to