On Tue, 18 Apr 2017 08:51:54 -0400
David Tisdell <david.tisd...@gmail.com> wrote:

> Hi All,
> 
> I recently switched over to Ubuntu 16.04.2 LTS and added UbuntuStudio.
> I am running Rosegarden 15.12 and Yoshimi 1.3.8.2
> I have used Rosegarden and ZynAddsubfx/Yoshimi for years and have never run
> into this before.
> I can go into Yoshimi and set the sounds I want to use but when I hit play
> in Rosegarden, it is as if it gets a Midi signal to change sounds and
> starts using sounds I did not select. For the moment, what I have been
> doing is setting up Yoshimi the way I want and then saving the state. I put
> some empty space at the beginning of Rosegarden and after hitting play, I
> load the saved state from Yoshimi.
> I have experimented with the MIDI setting in Yoshimi, trying to tell it to
> ignore change bank messages but to no avail. I have never run into this
> before and am not sure if Rosegarden is sending a signal that I don't want
> or if it is entirely a yoshimi problem.
> Any thoughts on how to prevent this from happening?  Loading the saved
> state after hitting play works but is cumbersome.
> Thanks.
> 
> Dave

Are you able to compile the software yourself?
If so both rosegarden and Yoshimi have been *much* changed and improved over
the last 18 months or so.

-- 
W J G

------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Rosegarden-user mailing list
Rosegarden-user@lists.sourceforge.net - use the link below to unsubscribe
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/rosegarden-user

Reply via email to