[Mesa-dev] [Bug 42128] Crash when visiting a site with Firefox

2011-10-26 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42128 --- Comment #4 from Brian Paul bri...@vmware.com 2011-10-26 07:23:43 PDT --- Posting the output of 'glxinfo' would be a good start. -- Configure bugmail: https://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email --- You are receiving this mail

[Mesa-dev] [Bug 42128] Crash when visiting a site with Firefox

2011-10-27 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42128 --- Comment #5 from Thor t01...@yahoo.com 2011-10-27 02:53:52 UTC --- Created attachment 52818 -- https://bugs.freedesktop.org/attachment.cgi?id=52818 The output of glxinfo -- Configure bugmail:

[Mesa-dev] [Bug 42313] New: software rasterizer: ignore glTexCoordPointer if GL_TEXTURE_2D is disabled

2011-10-27 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42313 Bug #: 42313 Summary: software rasterizer: ignore glTexCoordPointer if GL_TEXTURE_2D is disabled Classification: Unclassified Product: Mesa Version: 7.11 Platform:

[Mesa-dev] [Bug 42385] New: VG_COLOR_TRANSFORM ignores alpha channel if egl config is without alpha for drawing paths

2011-10-29 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42385 Bug #: 42385 Summary: VG_COLOR_TRANSFORM ignores alpha channel if egl config is without alpha for drawing paths Classification: Unclassified Product: Mesa Version: git

[Mesa-dev] [Bug 42386] New: VG_DRAW_IMAGE_MULTIPLY does not work for alpha 1.0

2011-10-29 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42386 Bug #: 42386 Summary: VG_DRAW_IMAGE_MULTIPLY does not work for alpha 1.0 Classification: Unclassified Product: Mesa Version: git Platform: x86 (IA32) OS/Version: Windows (All)

[Mesa-dev] [Bug 42480] New: pipe_r600.so compilation fails

2011-11-01 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42480 Bug #: 42480 Summary: pipe_r600.so compilation fails Classification: Unclassified Product: Mesa Version: git Platform: x86-64 (AMD64) OS/Version: Linux (All) Status:

[Mesa-dev] [Bug 42480] pipe_r600.so compilation fails

2011-11-01 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42480 --- Comment #1 from pejakm pej...@gmail.com 2011-11-01 09:06:43 PDT --- Created attachment 53007 -- https://bugs.freedesktop.org/attachment.cgi?id=53007 Compilation log error -- Configure bugmail:

[Mesa-dev] [Bug 42480] pipe_r600.so compilation fails

2011-11-01 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42480 Michel Dänzer mic...@daenzer.net changed: What|Removed |Added Attachment #53007|application/octet-stream|text/plain

[Mesa-dev] [Bug 42480] pipe_r600.so compilation fails

2011-11-01 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42480 Michel Dänzer mic...@daenzer.net changed: What|Removed |Added Attachment #53006|application/octet-stream|text/plain

[Mesa-dev] [Bug 42480] pipe_r600.so compilation fails

2011-11-01 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42480 --- Comment #2 from Alex Deucher ag...@yahoo.com 2011-11-01 09:15:41 PDT --- Does running 'make clean' help? -- Configure bugmail: https://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email --- You are receiving this mail because: --- You are

[Mesa-dev] [Bug 42480] pipe_r600.so compilation fails

2011-11-01 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42480 --- Comment #3 from pejakm pej...@gmail.com 2011-11-01 09:18:39 PDT --- I compile from clean tree every time (I'm using an Arch Linux's PKGBUILD script). -- Configure bugmail: https://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email --- You are

[Mesa-dev] [Bug 42480] pipe_r600.so compilation fails

2011-11-01 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42480 --- Comment #4 from pejakm pej...@gmail.com 2011-11-01 09:23:36 PDT --- Forgot to mention, libdrm version is 2.4.27. Configure check did not pass with version 2.4.26. -- Configure bugmail: https://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email

[Mesa-dev] [Bug 42487] New: Teapot visual artifact

2011-11-01 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42487 Bug #: 42487 Summary: Teapot visual artifact Classification: Unclassified Product: Mesa Version: 7.11 Platform: x86-64 (AMD64) OS/Version: Linux (All) Status: NEW

[Mesa-dev] [Bug 38970] [bisected]piglit glx/glx-pixmap-multi failed

2011-11-01 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=38970 --- Comment #14 from ajax at nwnk dot net a...@nwnk.net 2011-11-01 14:43:47 PDT --- (In reply to comment #13) ajax/Ian, any idea? Pretty sure the test is correct and Mesa is wrong. You simply happen to have found the change that turned a

[Mesa-dev] [Bug 38970] [bisected]piglit glx/glx-pixmap-multi failed

2011-11-02 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=38970 Gordon Jin gordon@intel.com changed: What|Removed |Added Priority|high|medium -- Configure

[Mesa-dev] [Bug 42516] New: Assertion `src.File != TGSI_FILE_NULL' failed with llvmpipe renderer

2011-11-02 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42516 Bug #: 42516 Summary: Assertion `src.File != TGSI_FILE_NULL' failed with llvmpipe renderer Classification: Unclassified Product: Mesa Version: 7.11 Platform: x86-64

[Mesa-dev] [Bug 42517] New: Abort with llvmpipe renderer: ir_swizzle @ 0x2e8f0a0 specifies a channel not present in the value.

2011-11-02 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42517 Bug #: 42517 Summary: Abort with llvmpipe renderer: ir_swizzle @ 0x2e8f0a0 specifies a channel not present in the value. Classification: Unclassified Product: Mesa Version:

[Mesa-dev] [Bug 42516] Assertion `src.File != TGSI_FILE_NULL' failed with llvmpipe renderer

2011-11-02 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42516 Christian Holler (:decoder) chol...@mozilla.com changed: What|Removed |Added Blocks||42517

[Mesa-dev] [Bug 42516] Assertion `src.File != TGSI_FILE_NULL' failed with llvmpipe renderer

2011-11-02 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42516 José Fonseca jfons...@vmware.com changed: What|Removed |Added CC||jfons...@vmware.com

[Mesa-dev] [Bug 42487] Teapot visual artifact

2011-11-02 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42487 vincent v...@ovi.com changed: What|Removed |Added Status|NEW |NEEDINFO --- Comment #2 from

[Mesa-dev] [Bug 42487] Teapot visual artifact

2011-11-02 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42487 Brian Paul bri...@vmware.com changed: What|Removed |Added Status|NEEDINFO|RESOLVED

[Mesa-dev] [Bug 42461] Render error when there is no vertex shader

2011-11-02 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42461 Ian Romanick i...@freedesktop.org changed: What|Removed |Added AssignedTo|i...@freedesktop.org

[Mesa-dev] [Bug 42461] Render error when there is no vertex shader

2011-11-02 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42461 Ian Romanick i...@freedesktop.org changed: What|Removed |Added Status|ASSIGNED|RESOLVED

[Mesa-dev] [Bug 29033] can't build dri drivers with just GLES

2011-11-02 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=29033 --- Comment #2 from Anuj Phogat anuj.pho...@gmail.com 2011-11-02 15:35:52 PDT --- It builds fine on current Mesa git. OpenGL version string: 1.4 (2.1 Mesa 7.11) build string: ./configure --enable-gles2 --enable-gles1 --disable-opengl

[Mesa-dev] [Bug 41571] libglapi.so.0: undefined symbol: is_selinux_enabled

2011-11-02 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=41571 Alexandre Demers alexandre.f.dem...@gmail.com changed: What|Removed |Added Status|RESOLVED|REOPENED

[Mesa-dev] [Bug 41571] libglapi.so.0: undefined symbol: is_selinux_enabled

2011-11-02 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=41571 Alexandre Demers alexandre.f.dem...@gmail.com changed: What|Removed |Added Status|REOPENED|RESOLVED

[Mesa-dev] [Bug 42540] New: glxgears segfaults on POWER / Xvnc

2011-11-02 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42540 Bug #: 42540 Summary: glxgears segfaults on POWER / Xvnc Classification: Unclassified Product: Mesa Version: 7.11 Platform: PowerPC OS/Version: Linux (All) Status:

[Mesa-dev] [Bug 42540] glxgears segfaults on POWER / Xvnc

2011-11-03 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42540 José Fonseca jfons...@vmware.com changed: What|Removed |Added CC||jfons...@vmware.com

[Mesa-dev] [Bug 41571] libglapi.so.0: undefined symbol: is_selinux_enabled

2011-11-03 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=41571 Alexandre Demers alexandre.f.dem...@gmail.com changed: What|Removed |Added Status|RESOLVED|REOPENED

[Mesa-dev] [Bug 41571] libglapi.so.0: undefined symbol: is_selinux_enabled

2011-11-04 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=41571 --- Comment #5 from Chia-I Wu olva...@gmail.com 2011-11-04 01:36:19 PDT --- Created attachment 53140 -- https://bugs.freedesktop.org/attachment.cgi?id=53140 link with -lselinux Does this patch help? You need to re-run autogen.sh. --

[Mesa-dev] [Bug 42517] Abort with llvmpipe renderer: ir_swizzle @ 0x2e8f0a0 specifies a channel not present in the value.

2011-11-04 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42517 Vinson Lee v...@vmware.com changed: What|Removed |Added AssignedTo|mesa-dev@lists.freedesktop. |i...@freedesktop.org

[Mesa-dev] [Bug 42586] New: [PNV]mesa demo/arbocclude fail to show the animation displayed

2011-11-04 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42586 Bug #: 42586 Summary: [PNV]mesa demo/arbocclude fail to show the animation displayed Classification: Unclassified Product: Mesa Version: 7.11 Platform: All

[Mesa-dev] [Bug 42461] Render error when there is no vertex shader

2011-11-04 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42461 zhao jian jian.j.z...@intel.com changed: What|Removed |Added Status|RESOLVED|VERIFIED --- Comment

[Mesa-dev] [Bug 42540] glxgears segfaults on POWER / Xvnc

2011-11-04 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42540 --- Comment #2 from hugh.m.bri...@gmail.com 2011-11-04 12:53:06 PDT --- José Fonseca Thanks very much for your help. I dont know if real X works; I dont have root access. I asked the admin to install a few debug libraries. Here is the result:

[Mesa-dev] [Bug 41571] libglapi.so.0: undefined symbol: is_selinux_enabled

2011-11-04 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=41571 --- Comment #6 from Alexandre Demers alexandre.f.dem...@gmail.com 2011-11-04 16:57:49 PDT --- Yes, I just tested it and it now works fine. Thank you. -- Configure bugmail: https://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email --- You are

[Mesa-dev] [Bug 42610] New: [PATCH] gallivm: build failure due to llvm-trunk api change.

2011-11-04 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42610 Bug #: 42610 Summary: [PATCH] gallivm: build failure due to llvm-trunk api change. Classification: Unclassified Product: Mesa Version: git Platform: x86 (IA32)

[Mesa-dev] [Bug 36792] [PATCH] link to shared LLVM library

2011-11-05 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=36792 Fabio Pedretti fabio@libero.it changed: What|Removed |Added Attachment #52030|0 |1 is

[Mesa-dev] [Bug 42623] New: Fix build with llvm-3.0/svn

2011-11-05 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42623 Bug #: 42623 Summary: Fix build with llvm-3.0/svn Classification: Unclassified Product: Mesa Version: git Platform: Other OS/Version: All Status: NEW

[Mesa-dev] [Bug 42628] New: [llvmpipe] SIGFPE Crash

2011-11-05 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42628 Bug #: 42628 Summary: [llvmpipe] SIGFPE Crash Classification: Unclassified Product: Mesa Version: 7.11 Platform: x86-64 (AMD64) OS/Version: Linux (All) Status: NEW

[Mesa-dev] [Bug 42628] [llvmpipe] SIGFPE Crash

2011-11-05 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42628 --- Comment #1 from Catalin Badea catalin.badea...@gmail.com 2011-11-05 11:29:40 PDT --- The apitrace size is bigger than the attachment size limit. External link: http://swarm.cs.pub.ro/~cbadea/freedroid/freedroid_llvmpipe.tar.gz -- Configure

[Mesa-dev] [Bug 42628] [llvmpipe] SIGFPE Crash

2011-11-05 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42628 --- Comment #2 from Catalin Badea catalin.badea...@gmail.com 2011-11-05 14:37:01 PDT --- Created attachment 53197 -- https://bugs.freedesktop.org/attachment.cgi?id=53197 Bug reproduced in gdb. Added the gdb log separately. The apitrace does

[Mesa-dev] [Bug 42623] Fix build with llvm-3.0/svn

2011-11-06 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42623 José Fonseca jfons...@vmware.com changed: What|Removed |Added Status|NEW |RESOLVED

[Mesa-dev] [Bug 42610] [PATCH] gallivm: build failure due to llvm-trunk api change.

2011-11-06 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42610 José Fonseca jfons...@vmware.com changed: What|Removed |Added CC||o...@ojab.ru ---

[Mesa-dev] [Bug 42610] [PATCH] gallivm: build failure due to llvm-trunk api change.

2011-11-06 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42610 José Fonseca jfons...@vmware.com changed: What|Removed |Added Status|NEW |RESOLVED

[Mesa-dev] [Bug 42628] [llvmpipe] SIGFPE Crash

2011-11-06 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42628 José Fonseca jfons...@vmware.com changed: What|Removed |Added AssignedTo|mesa-dev@lists.freedesktop. |jfons...@vmware.com

[Mesa-dev] [Bug 42651] New: NULL function pointer called in driCreateNewScreen with KMS disabled

2011-11-06 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42651 Bug #: 42651 Summary: NULL function pointer called in driCreateNewScreen with KMS disabled Classification: Unclassified Product: Mesa Version: 7.9 Platform: x86

[Mesa-dev] [Bug 42645] Graphics issues on BZFlag 2.4.0 with i915g (gallium)

2011-11-06 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42645 Christian Inci chris.pcguy.i...@gmail.com changed: What|Removed |Added AssignedTo|dri-devel@lists.freedesktop

[Mesa-dev] [Bug 42651] NULL function pointer called in driCreateNewScreen with KMS disabled

2011-11-07 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42651 --- Comment #1 from Alex Deucher ag...@yahoo.com 2011-11-07 05:49:35 PST --- I believe this was fixed in a newer version of mesa. 7.9 is pretty old. -- Configure bugmail: https://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email --- You are

[Mesa-dev] [Bug 42586] [PNV]mesa demo/arbocclude fail to show the animation displayed

2011-11-07 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42586 yangguang guang.a.y...@intel.com changed: What|Removed |Added Platform|All |x86 (IA32)

[Mesa-dev] [Bug 42688] New: attribute can't be used when it used fixed function vertex

2011-11-07 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42688 Bug #: 42688 Summary: attribute can't be used when it used fixed function vertex Classification: Unclassified Product: Mesa Version: git Platform: All

[Mesa-dev] [Bug 8645] Issue when rendering with 2 contexts to one window

2011-11-08 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=8645 --- Comment #9 from Wolfgang Draxinger bugzilla+bugs.freedesktop@datenwolf.net 2011-11-08 06:42:35 PST --- Indeed a single drawable may have serveral OpenGL render contexts on it, which also may be active in multiple threads at the same time.

[Mesa-dev] [Bug 42516] Assertion `src.File != TGSI_FILE_NULL' failed with llvmpipe renderer

2011-11-09 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42516 --- Comment #2 from Christian Holler (:decoder) chol...@mozilla.com 2011-11-09 03:16:32 PST --- Created attachment 53320 -- https://bugs.freedesktop.org/attachment.cgi?id=53320 Archive containing API trace files Attached is a .tgz containing

[Mesa-dev] [Bug 42516] Assertion `src.File != TGSI_FILE_NULL' failed with llvmpipe renderer

2011-11-10 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42516 --- Comment #3 from Brian Paul bri...@vmware.com 2011-11-10 13:45:36 PST --- I tried your traces with llvmpipe (as of today) and didn't see any failed assertions. I also tried the Mesa 7.11 branch it no assertions there either. Could you try

[Mesa-dev] [Bug 42803] New: bitmap2 demo in mesa_demos/src/sample hangs the GPU

2011-11-10 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42803 Bug #: 42803 Summary: bitmap2 demo in mesa_demos/src/sample hangs the GPU Classification: Unclassified Product: Mesa Version: git Platform: x86 (IA32) OS/Version: Linux (All)

[Mesa-dev] [Bug 42803] bitmap2 demo in mesa_demos/src/sample hangs the GPU

2011-11-11 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42803 Kenneth Graunke kenn...@whitecape.org changed: What|Removed |Added AssignedTo|mesa-dev@lists.freedesktop.

[Mesa-dev] [Bug 42895] New: FreeDesktop account request

2011-11-13 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42895 Bug #: 42895 Summary: FreeDesktop account request Classification: Unclassified Product: Mesa Version: unspecified Platform: All OS/Version: All Status: NEW

[Mesa-dev] [Bug 42895] FreeDesktop account request

2011-11-13 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42895 --- Comment #1 from nobled nob...@dreamwidth.org 2011-11-13 21:23:28 PST --- Created attachment 53497 -- https://bugs.freedesktop.org/attachment.cgi?id=53497 ssh public key -- Configure bugmail:

[Mesa-dev] [Bug 42930] New: [r300g, bisected] EVE online only shows black screen

2011-11-14 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42930 Bug #: 42930 Summary: [r300g, bisected] EVE online only shows black screen Classification: Unclassified Product: Mesa Version: git Platform: Other OS/Version: All

[Mesa-dev] [Bug 42930] [r300g, bisected] EVE online only shows black screen

2011-11-14 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42930 Pavel Ondračka pavel.ondra...@email.cz changed: What|Removed |Added Blocks||42514

[Mesa-dev] [Bug 42930] [r300g, bisected] EVE online only shows black screen

2011-11-14 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42930 Ian Romanick i...@freedesktop.org changed: What|Removed |Added Keywords||NEEDINFO --- Comment

[Mesa-dev] [Bug 42930] [r300g, bisected] EVE online only shows black screen

2011-11-15 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42930 --- Comment #2 from Pavel Ondračka pavel.ondra...@email.cz 2011-11-15 04:53:16 PST --- (In reply to comment #1) The telling bit from the log is: fixme:d3d_shader:print_glsl_info_log Info log received from GLSL shader #1:

[Mesa-dev] [Bug 42930] [r300g, bisected] EVE online only shows black screen

2011-11-15 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42930 --- Comment #3 from Marek Olšák mar...@gmail.com 2011-11-15 05:20:10 PST --- Please Ian, can we not report a failure when the max number of uniform components is exceeded? The r300 compiler can do some elimination of unused constants. This is

[Mesa-dev] [Bug 42930] [r300g, bisected] EVE online only shows black screen

2011-11-15 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42930 --- Comment #4 from Ian Romanick i...@freedesktop.org 2011-11-15 10:49:37 PST --- (In reply to comment #3) Please Ian, can we not report a failure when the max number of uniform components is exceeded? The r300 compiler can do some elimination

[Mesa-dev] [Bug 42930] [r300g, bisected] EVE online only shows black screen

2011-11-15 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42930 --- Comment #5 from Marek Olšák mar...@gmail.com 2011-11-15 11:19:51 PST --- The r300 compiler looks for the constants which are used and allocates new locations for them. For example this: DCL CONST[0..2000] 0: MAD OUT[0], CONST[3],

[Mesa-dev] [Bug 42930] [r300g, bisected] EVE online only shows black screen

2011-11-15 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42930 --- Comment #6 from Marek Olšák mar...@gmail.com 2011-11-15 11:28:55 PST --- I think the optimization was written before GLSL2 was merged. It can happen at a higher level (it may be even more efficient there), but the GLSL infrastructure must be

[Mesa-dev] [Bug 42930] [r300g, bisected] EVE online only shows black screen

2011-11-15 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42930 --- Comment #7 from José Fonseca jfons...@vmware.com 2011-11-15 11:29:15 PST --- IMO, MAX_xxx_UNIFORMS should be checked against the number of active uniforms, and not all those declared. Otherwise it would be limiting beyond the capabilities of

[Mesa-dev] [Bug 42930] [r300g, bisected] EVE online only shows black screen

2011-11-15 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42930 --- Comment #8 from Marek Olšák mar...@gmail.com 2011-11-15 11:38:47 PST --- (In reply to comment #7) But hopefully it shouldn't be hard to make the optimization in the GLSL, and therefore avoid backward notificiation calls. If only I had time

[Mesa-dev] [Bug 42930] [r300g, bisected] EVE online only shows black screen

2011-11-15 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42930 --- Comment #9 from Ian Romanick i...@freedesktop.org 2011-11-15 11:54:48 PST --- (In reply to comment #5) The r300 compiler looks for the constants which are used and allocates new locations for them. I think we could achieve most this

[Mesa-dev] [Bug 42930] [r300g, bisected] EVE online only shows black screen

2011-11-15 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42930 Ian Romanick i...@freedesktop.org changed: What|Removed |Added Platform|Other |All

[Mesa-dev] [Bug 43068] New: MESA fails to draw gnome-shell properly | Half of letters are not drawn.

2011-11-18 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43068 Bug #: 43068 Summary: MESA fails to draw gnome-shell properly | Half of letters are not drawn. Classification: Unclassified Product: Mesa Version: 7.11 Platform:

[Mesa-dev] [Bug 43094] New: ir_swizzle @ 0xe134ae0 specifies a channel not present in the value

2011-11-19 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43094 Bug #: 43094 Summary: ir_swizzle @ 0xe134ae0 specifies a channel not present in the value Classification: Unclassified Product: Mesa Version: git Platform: x86-64

[Mesa-dev] [Bug 43122] New: piglit: spec/ARB_depth_buffer_float/fbo-depth-GL_DEPTH_COMPONENT32F-

2011-11-20 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43122 Bug #: 43122 Summary: piglit: spec/ARB_depth_buffer_float/fbo-depth-GL_DEPTH_COMPONE NT32F- Classification: Unclassified Product: Mesa Version: git

[Mesa-dev] [Bug 43122] piglit: spec/ARB_depth_buffer_float/fbo-depth-GL_DEPTH_COMPONENT32F-

2011-11-20 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43122 Kai deb...@carbon-project.org changed: What|Removed |Added Keywords||regression --- Comment

[Mesa-dev] [Bug 43122] piglit: spec/ARB_depth_buffer_float/fbo-depth-GL_DEPTH_COMPONENT32F-{blit, {read, draw, copy}pixels}

2011-11-20 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43122 Kai deb...@carbon-project.org changed: What|Removed |Added Summary|piglit: |piglit:

[Mesa-dev] [Bug 43125] New: [bisected] Start screen in Amnesia too dark after Rewrite the way uniforms are tracked and handled commit

2011-11-20 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43125 Bug #: 43125 Summary: [bisected] Start screen in Amnesia too dark after Rewrite the way uniforms are tracked and handled commit Classification: Unclassified Product:

[Mesa-dev] [Bug 43125] [bisected] Start screen in Amnesia too dark after Rewrite the way uniforms are tracked and handled commit

2011-11-20 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43125 --- Comment #1 from Jure Repinc jlp.b...@gmail.com 2011-11-20 19:39:53 UTC --- Created attachment 53729 -- https://bugs.freedesktop.org/attachment.cgi?id=53729 amnesia-bad.png -- Configure bugmail:

[Mesa-dev] [Bug 43125] [bisected] Start screen in Amnesia too dark after Rewrite the way uniforms are tracked and handled commit

2011-11-20 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43125 --- Comment #2 from Jure Repinc jlp.b...@gmail.com 2011-11-20 19:53:55 PST --- Created attachment 53730 -- https://bugs.freedesktop.org/attachment.cgi?id=53730 amnesia-good.png -- Configure bugmail:

[Mesa-dev] [Bug 43128] New: Software Rasterizer Alpha buffer transparent when window does not request an alpha buffer.

2011-11-20 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43128 Bug #: 43128 Summary: Software Rasterizer Alpha buffer transparent when window does not request an alpha buffer. Classification: Unclassified Product: Mesa Version: git

[Mesa-dev] [Bug 43138] New: [glsl] fail to get the active attribute with function glGetProgramiv

2011-11-21 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43138 Bug #: 43138 Summary: [glsl] fail to get the active attribute with function glGetProgramiv Classification: Unclassified Product: Mesa Version: 7.11 Platform: Other

[Mesa-dev] [Bug 43138] [glsl] fail to get the active attribute with function glGetProgramiv

2011-11-21 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43138 --- Comment #1 from sunyi yi@intel.com 2011-11-21 06:44:48 PST --- Created attachment 53740 -- https://bugs.freedesktop.org/attachment.cgi?id=53740 Piglit case to test retrieving the number of active attribute. -- Configure bugmail:

[Mesa-dev] [Bug 41999] GL_OES_mapbuffer is advertised but calling glMapBufferOES throws a warning

2011-11-21 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=41999 --- Comment #2 from Neil Roberts n...@linux.intel.com 2011-11-21 07:40:50 PST --- Created attachment 53741 -- https://bugs.freedesktop.org/attachment.cgi?id=53741 Standalone test case I still have the issue but actually the situation is more

[Mesa-dev] [Bug 41999] eglGetProcAddress(glMapBufferOES) doesn't work if the app links against both -lGL and -lGLESv2

2011-11-21 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=41999 Neil Roberts n...@linux.intel.com changed: What|Removed |Added Summary|GL_OES_mapbuffer is

[Mesa-dev] [Bug 43143] Mesa 7.11.1 fails to build at main/dlist.c:4532 with error message: format not a string literal and no format arguments

2011-11-21 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43143 --- Comment #1 from Henri Verbeet hverb...@gmail.com 2011-11-21 09:01:22 PST --- We should cherry pick 5485192, I guess. -- Configure bugmail: https://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email --- You are receiving this mail because:

[Mesa-dev] [Bug 43122] piglit: spec/ARB_depth_buffer_float/fbo-depth-GL_DEPTH_COMPONENT32F-{blit, {read, draw, copy}pixels}

2011-11-21 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43122 --- Comment #2 from Kai deb...@carbon-project.org 2011-11-21 10:09:01 PST --- Created attachment 53744 -- https://bugs.freedesktop.org/attachment.cgi?id=53744 Bisection run for this bug As this is a regression, I did a git bisect, but

[Mesa-dev] [Bug 43122] piglit: spec/ARB_depth_buffer_float/fbo-depth-GL_DEPTH_COMPONENT32F-{blit, {read, draw, copy}pixels}

2011-11-21 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43122 Kai deb...@carbon-project.org changed: What|Removed |Added CC||bri...@vmware.com ---

[Mesa-dev] [Bug 43122] piglit: spec/ARB_depth_buffer_float/fbo-depth-GL_DEPTH_COMPONENT32F-{blit, {read, draw, copy}pixels}

2011-11-21 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43122 --- Comment #4 from Brian Paul bri...@vmware.com 2011-11-21 10:41:41 PST --- When you're bisecting and get the undefined reference to `_swrast_ReadPixels' error, just temporarily change the offending call to be _mesa_readpixels instead. That

[Mesa-dev] [Bug 43143] Mesa 7.11.1 fails to build at main/dlist.c:4532 with error message: format not a string literal and no format arguments

2011-11-21 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43143 --- Comment #2 from Brian Paul bri...@vmware.com 2011-11-21 10:42:13 PST --- Agreed. Can you take care of that? -- Configure bugmail: https://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email --- You are receiving this mail because: --- You

[Mesa-dev] [Bug 43143] Mesa 7.11.1 fails to build at main/dlist.c:4532 with error message: format not a string literal and no format arguments

2011-11-21 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43143 --- Comment #3 from Henri Verbeet hverb...@gmail.com 2011-11-21 11:08:10 PST --- Sure, pushed. -- Configure bugmail: https://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email --- You are receiving this mail because: --- You are the assignee

[Mesa-dev] [Bug 43125] [bisected] Start screen in Amnesia too dark after Rewrite the way uniforms are tracked and handled commit

2011-11-21 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43125 --- Comment #3 from Ian Romanick i...@freedesktop.org 2011-11-21 11:49:17 PST --- Does the application generate any errors in a log? Does running a debug build of Mesa cause any Mesa warnings to be logged? -- Configure bugmail:

[Mesa-dev] [Bug 42930] [r300g, bisected] EVE online only shows black screen

2011-11-21 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42930 --- Comment #10 from Ian Romanick i...@freedesktop.org 2011-11-21 11:54:03 PST --- I just posted a patch to the mesa-dev mailing list that may fix this issue: http://lists.freedesktop.org/archives/mesa-dev/2011-November/014913.html --

[Mesa-dev] [Bug 43125] [bisected] Start screen in Amnesia too dark after Rewrite the way uniforms are tracked and handled commit

2011-11-21 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43125 --- Comment #4 from Ian Romanick i...@freedesktop.org 2011-11-21 11:55:07 PST --- I just posted a patch to the mesa-dev mailing list that may fix this issue: http://lists.freedesktop.org/archives/mesa-dev/2011-November/014913.html --

[Mesa-dev] [Bug 43122] piglit: spec/ARB_depth_buffer_float/fbo-depth-GL_DEPTH_COMPONENT32F-{blit, {read, draw, copy}pixels}

2011-11-21 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43122 Kai deb...@carbon-project.org changed: What|Removed |Added Attachment #53744|0 |1 is obsolete|

[Mesa-dev] [Bug 43122] piglit: spec/ARB_depth_buffer_float/fbo-depth-GL_DEPTH_COMPONENT32F-{blit, {read, draw, copy}pixels}

2011-11-21 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43122 --- Comment #6 from Brian Paul bri...@vmware.com 2011-11-21 13:13:16 PST --- I can't test the r600g driver so hopefully someone else can take a look at this. -- Configure bugmail: https://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email --- You

[Mesa-dev] [Bug 42930] [r300g, bisected] EVE online only shows black screen

2011-11-21 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42930 --- Comment #11 from Pavel Ondračka pavel.ondra...@email.cz 2011-11-21 14:02:14 PST --- (In reply to comment #10) I just posted a patch to the mesa-dev mailing list that may fix this issue:

[Mesa-dev] [Bug 43125] [bisected] Start screen in Amnesia too dark after Rewrite the way uniforms are tracked and handled commit

2011-11-21 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43125 --- Comment #5 from Jure Repinc jlp.b...@gmail.com 2011-11-21 14:26:54 PST --- IF I did everything right applying this patch, then it unfortunately doesn't appear to help. I get this output when I run the game: $ libGL: Can't open configuration

[Mesa-dev] [Bug 43138] [glsl] fail to get the active attribute with function glGetProgramiv

2011-11-21 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43138 --- Comment #2 from Gordon Jin gordon@intel.com 2011-11-21 17:22:10 UTC --- It looks like the built-in attribute gl_vertex not counted by GL_ACTIVE_ATTRIBUTES, similar to bug#32403. This one is for attribute, and that one is for uniform. --

[Mesa-dev] [Bug 43138] [glsl] fail to get the active attribute with function glGetProgramiv

2011-11-21 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43138 --- Comment #3 from Ian Romanick i...@freedesktop.org 2011-11-21 17:37:30 UTC --- This problem only exists in 7.11,correct? This should have been fixed on master by a fairly long (12 patches) and intrusive patch sequence that ended at commit

[Mesa-dev] [Bug 43138] [glsl] fail to get the active attribute with function glGetProgramiv

2011-11-21 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43138 sunyi yi@intel.com changed: What|Removed |Added Version|7.11|git --- Comment #4 from sunyi

[Mesa-dev] [Bug 42930] [r300g, bisected] EVE online only shows black screen

2011-11-22 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42930 Niels P. nill...@freenet.de changed: What|Removed |Added Status|NEW |RESOLVED

[Mesa-dev] [Bug 42930] [r300g, bisected] EVE online only shows black screen

2011-11-22 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=42930 --- Comment #13 from Ian Romanick i...@freedesktop.org 2011-11-22 11:57:27 PST --- Fixed by the following commit in Mesa master: commit 151867b422d07b9e5845e95c2ebc30567809edc5 Author: Ian Romanick ian.d.roman...@intel.com Date: Mon Nov 21

  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   >