Re: [qubes-users] Can't get disposable VMs to work

2017-09-12 Thread Selton
Maybe this is related: https://groups.google.com/forum/#!topic/qubes-users/GCH3PIlGuq8 In my case i'm also using an AMD CPU. However the rest of Qubes runs okayish. (Some unexplained crashs once in a few hours but overall acceptable for a secure station which doesn't have to be a super stable

Re: [qubes-users] Can't get disposable VMs to work

2017-09-11 Thread Selton
> I'm assuming this is 3.2. You assume correct. > What template are you using to create the DVMTemplate? Currently fedora-25 (untouched from the qubes repo), I have tried fedor-24 and fedora-23 before as well as updated versions. > Can you run a terminal in the DVMTemplate using 'qvm-run -a

Re: [qubes-users] Can't get disposable VMs to work

2017-09-11 Thread Unman
On Sun, Sep 10, 2017 at 04:21:18PM -0700, Selton wrote: > Am Dienstag, 4. Oktober 2016 18:53:36 UTC+2 schrieb cooloutac: > > have you rebooted machine? is it just the default firefox dispvm entry? > > What if you load a terminal from a vm, then try to load an app in a vm > > with, qvm-run

Re: [qubes-users] Can't get disposable VMs to work

2017-09-11 Thread Selton
> make sure you delete all the old dvm's before creating a new one. Show > internal vms in qubes manager and see if you have more then one. Already did (I think this was mentioned before, if not here in another thread) and this is not the problem. There is only one dvm (which I also

Re: [qubes-users] Can't get disposable VMs to work

2017-09-11 Thread cooloutac
On Sunday, September 10, 2017 at 7:21:19 PM UTC-4, Selton wrote: > Am Dienstag, 4. Oktober 2016 18:53:36 UTC+2 schrieb cooloutac: > > have you rebooted machine? is it just the default firefox dispvm entry? > > What if you load a terminal from a vm, then try to load an app in a vm > > with,

Re: [qubes-users] Can't get disposable VMs to work

2017-09-10 Thread Selton
Am Dienstag, 4. Oktober 2016 18:53:36 UTC+2 schrieb cooloutac: > have you rebooted machine? is it just the default firefox dispvm entry? > What if you load a terminal from a vm, then try to load an app in a vm with, > qvm-run '$dispvm' appname I have the exact same problem as OP. I

Re: [qubes-users] Can't get disposable VMs to work

2016-10-04 Thread raahelps
On Monday, October 3, 2016 at 11:30:14 PM UTC-4, Chris Mays wrote: > On Sunday, October 2, 2016 at 11:36:09 PM UTC-5, raah...@gmail.com wrote: > > On Monday, October 3, 2016 at 12:05:43 AM UTC-4, Chris Mays wrote: > > > On Sunday, October 2, 2016 at 10:53:06 PM UTC-5, Andrew David Wong wrote: > >

Re: [qubes-users] Can't get disposable VMs to work

2016-10-03 Thread Chris Mays
On Sunday, October 2, 2016 at 11:36:09 PM UTC-5, raah...@gmail.com wrote: > On Monday, October 3, 2016 at 12:05:43 AM UTC-4, Chris Mays wrote: > > On Sunday, October 2, 2016 at 10:53:06 PM UTC-5, Andrew David Wong wrote: > > > -BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- > > > Hash: SHA512 > > > > > > On

Re: [qubes-users] Can't get disposable VMs to work

2016-10-02 Thread raahelps
On Monday, October 3, 2016 at 12:05:43 AM UTC-4, Chris Mays wrote: > On Sunday, October 2, 2016 at 10:53:06 PM UTC-5, Andrew David Wong wrote: > > -BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- > > Hash: SHA512 > > > > On 2016-10-02 20:45, Chris Mays wrote: > > > I just installed Qubes OS for the first time

Re: [qubes-users] Can't get disposable VMs to work

2016-10-02 Thread Chris Mays
On Sunday, October 2, 2016 at 10:53:06 PM UTC-5, Andrew David Wong wrote: > -BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- > Hash: SHA512 > > On 2016-10-02 20:45, Chris Mays wrote: > > I just installed Qubes OS for the first time today, and am having troubles > > getting a disposable VM to run. The system

Re: [qubes-users] Can't get disposable VMs to work

2016-10-02 Thread Andrew David Wong
-BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- Hash: SHA512 On 2016-10-02 20:45, Chris Mays wrote: > I just installed Qubes OS for the first time today, and am having troubles > getting a disposable VM to run. The system menu for Firefox and XTerm just > stall. Is there something I am missing? > >

[qubes-users] Can't get disposable VMs to work

2016-10-02 Thread Chris Mays
I just installed Qubes OS for the first time today, and am having troubles getting a disposable VM to run. The system menu for Firefox and XTerm just stall. Is there something I am missing? Regards -- You received this message because you are subscribed to the Google Groups "qubes-users"