Re: [ovirt-users] VDSM command GetVmsInfoVDS failed: Missing OVF file from VM

2017-11-19 Thread Алексей Максимов
I found an empty directory in the Export domain storage: # ls -la /rhev/data-center/mnt/fs01.my.dom-holding.com:_mnt_quadstor-vv1_ovirt-vm-backup/3a514c90-e574-4282-b1ee-779602e35f24/master/vms/f4429fa5-76a2-45a7-ae3e-4d8955d4f1a6 total 16drwxr-xr-x.   2 vdsm kvm  4096 Nov  9 02:32 .drwxr-xr-x.

Re: [ovirt-users] Some tests results: lustrefs over nfs on VM

2017-11-19 Thread Arman Khalatyan
hi Yaniv, yes for sure I hit some cache in between but not the vm cache, it has a 4GB ram, with oflag=direct I get about 120MB/s for the data analysis the cache is our friend:) The backend is a lustrefs 2.10.x. yes we have dedicated 10G on the hosts, where we can limit the vm interface to

Re: [ovirt-users] Some tests results: lustrefs over nfs on VM

2017-11-19 Thread Yaniv Kaul
On Sun, Nov 19, 2017 at 7:08 PM, Arman Khalatyan wrote: > Hi, in our environment we got pretty good io performance on VM, with > following configuration: > lustrebox: /lust mounted on "GATEWAY" over IB > GATEWAY: export /lust as nfs4 on 10G interface > VM(test.vm): import as

[ovirt-users] Some tests results: lustrefs over nfs on VM

2017-11-19 Thread Arman Khalatyan
Hi, in our environment we got pretty good io performance on VM, with following configuration: lustrebox: /lust mounted on "GATEWAY" over IB GATEWAY: export /lust as nfs4 on 10G interface VM(test.vm): import as NFS over 10G interface [r...@test.vm ~]# dd if=/dev/zero bs=128K

Re: [ovirt-users] VDSM command GetVmsInfoVDS failed: Missing OVF file from VM

2017-11-19 Thread Benny Zlotnik
+ ovirt-users On Sun, Nov 19, 2017 at 5:40 PM, Benny Zlotnik wrote: > Hi, > > There are a couple of issues here, can you please open a bug so we can > track this properly? https://bugzilla.redhat.com/ > and attach all relevant logs > > I went over the logs, are you sure the

Re: [ovirt-users] Failed to open grubx64.efi

2017-11-19 Thread Julio Cesar Bustamante
Hi Luca. But do you have installed Ovirt without UEFI in production environments?. UEFI , is it necessary in production environments?. 2017-11-16 14:02 GMT-05:00 Luca 'remix_tj' Lorenzetto < lorenzetto.l...@gmail.com>: > Hello Julio, > > On Thu, Nov 16, 2017 at 6:41 PM, Julio Cesar Bustamante

[ovirt-users] Fwd: Failed to open grubx64.efi

2017-11-19 Thread Julio Cesar Bustamante
Hi Luca I didn't find in my blade hs22 IBM that option boot. -- Forwarded message -- From: Luca 'remix_tj' Lor enzetto Date: 2017-11-17 4:57 GMT-05:00 Subject: Re: [ovirt-users] Failed to open grubx64.efi To: Julio Cesar Bustamante

Re: [ovirt-users] Failed to open grubx64.efi

2017-11-19 Thread Julio Cesar Bustamante
Hi Luca and Magnus, I downloaded and installed ovirt-node-ng-installer-ovirt-4.1-2017110820, in blade HS 22, without set legacy mode and this installation was successed. Thanks a lot for you help 2017-11-17 8:48 GMT-05:00 Luca 'remix_tj' Lorenzetto < lorenzetto.l...@gmail.com>: > On Fri, Nov

Re: [ovirt-users] Failed to open grubx64.efi

2017-11-19 Thread Julio Cesar Bustamante
Hi Luca, I tried to install Ovirt node with legacy mode but It didn't work. I dont know where I'm mistaking. 2017-11-16 17:12 GMT-05:00 Luca 'remix_tj' Lorenzetto < lorenzetto.l...@gmail.com>: > > > Il 16 nov 2017 9:36 PM, "Julio Cesar Bustamante" < > julio.cesar.bustama...@gmail.com> ha

Re: [ovirt-users] VDSM command GetVmsInfoVDS failed: Missing OVF file from VM

2017-11-19 Thread Benny Zlotnik
Hi, Please attach full engine and vdsm logs On Sun, Nov 19, 2017 at 12:26 PM, Алексей Максимов < aleksey.i.maksi...@yandex.ru> wrote: > > Hello, oVirt guru`s! > > oVirt Engine Version: 4.1.6.2-1.el7.centos > > Some time ago the problems started with the oVirt administrative web > console. >

Re: [ovirt-users] oVirt 4.1.7: Duplicate MAC addresses had to be introduced into mac pool violating no duplicates setting.

2017-11-19 Thread Alona Kaplan
Hi Nicolas, There was a bug in oVirt [1] that in some cases a mac pool that doesn't support duplicate macs could get duplicates. The bug was (hopefully) fixed. The error that you see means that you have a mac pool that was affected by this bug and have duplicate macs although it doesn't support

Re: [ovirt-users] NIC Bonding

2017-11-19 Thread Edward Haas
Note that you can also explore the option of setting up STP in your network (which will handle the loops). Thanks, Edy. On Thu, Nov 16, 2017 at 8:33 PM, Bryan Sockel wrote: > Understood. Our typical server deployment is primary network link to one > switch and back up