[ovirt-users] Re: Hosted Engine Deployment stuck at 3. Prepare VM

2020-08-12 Thread Lao Dh via Users
Thanks all of you. The deployment did running and finished. It take 3+ hours to complete. Compare to previously only take less than an hour.Also, I found where to check the logs in cockpit. The log default filter to show only "Warning or above". I change it to show "Everything".

[ovirt-users] Re: Hosted Engine Deployment stuck at 3. Prepare VM

2020-08-11 Thread thomas
I came across this in an environment where the proxy was very slow. The downloaded image for the appliance gets deleted every so often (and perhaps also via the cleanup script), so when it needs to be reloaded from the internet, it can take its time, because its quite large (>1GB). Another

[ovirt-users] Re: Hosted Engine Deployment stuck at 3. Prepare VM

2020-08-11 Thread Gobinda Das
You can check /var/log/ovirt-hosted-engine-setup log for prepare vm --- Thanks Gobinda From: hkexdong--- via Users Sent: Tuesday, August 11, 2020 8:03:31 PM To: users@ovirt.org Subject: [ovirt-users] Hosted Engine Deployment stuck at 3. Prepare VM oVirt Node

[ovirt-users] Re: Hosted Engine Deployment stuck at 3. Prepare VM

2020-08-11 Thread Strahil Nikolov via Users
Have you tried to install the applance rpm manually ? Most problem you got repo issues . Best Regards, Strahil Nikolov На 11 август 2020 г. 17:33:31 GMT+03:00, hkexdong--- via Users написа: >oVirt Node version is 4.4.1. This version can successful deploy before. >But after I compile the RAID