[ovirt-users] Re: oVirt 4.4.1 HCI single server deployment failed nested-kvm

2020-08-07 Thread xilazz
Hello, I also met the same problem, have you solved your problem? I wonder if it's the configuration of the network card. ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org Privacy Statement:

[ovirt-users] Re: oVirt 4.4.1 HCI single server deployment failed nested-kvm

2020-07-31 Thread thomas
Just looking at the release notes, using anything 'older' in the case of 4.4 seems very rough going... Testing 4.4 was actually how I got into the nesting domain this time around, because I didn't have physical hardware left for another HCI cluster. Testing of oVirt 4.4 on top of oVirt 4.3

[ovirt-users] Re: oVirt 4.4.1 HCI single server deployment failed nested-kvm

2020-07-31 Thread thomas
That's exactly the point: Running oVirt on top of a vanilla KVM seems to be the only case supported, because the Redhat engineers use that themselves for development, testing and demoing. Running virtual machines nested inside an oVirt VM via KVM also works per se, as HostedEngineLocal during

[ovirt-users] Re: oVirt 4.4.1 HCI single server deployment failed nested-kvm

2020-07-30 Thread Edward Berger
the 4.4.1 72310 node-ng iso has a broken installer. It failed to find my regular ethernet interfaces and gave the no networks error. The 4.4.2-rc seems to be working fine hosted-engine installer wise, to an nfs mount for the engine VM storage. I didn't try the gluster wizard. On Thu, Jul 30,

[ovirt-users] Re: oVirt 4.4.1 HCI single server deployment failed nested-kvm

2020-07-30 Thread wodel youchi
Hi, This is not my first time, I have installed ovirt, ovirt-hci, rhv and rhv-hci on top of a kvm host many times to test some functionality or to test a new version til this latest version of ovirt 4.4.1 On my first test there was a problem with HCI deployment the gluster part. Now that part

[ovirt-users] Re: oVirt 4.4.1 HCI single server deployment failed nested-kvm

2020-07-30 Thread Stefan Wolf
Hello, I ve the same problem, I ve already set up glusterfs and like to deplay a self hosted engine. I ve allready ovirt self hosted engine deployed, with no problems. But here I get the same error with hosted-engine --deploy and in the web frontend. [ INFO ] TASK [ovirt.hosted_engine_setup

[ovirt-users] Re: oVirt 4.4.1 HCI single server deployment failed nested-kvm

2020-07-30 Thread Strahil Nikolov via Users
I've run KVM VMs ontop oVirt Guest. Are you sure that the Nested Virtualization is your problem ? Best Regards, Strahil Nikolov На 29 юли 2020 г. 23:33:48 GMT+03:00, tho...@hoberg.net написа: >I tried using nested virtualization, too, a couple of weeks ago. > >I was using a 3 node HCI

[ovirt-users] Re: oVirt 4.4.1 HCI single server deployment failed nested-kvm

2020-07-29 Thread thomas
I tried using nested virtualization, too, a couple of weeks ago. I was using a 3 node HCI CentOS 7.8 cluster and I got pretty far. Configuring KVM to work with nested page tables isn't all that well documented but I got there, I even installed some host extensions, that seem requried. Even the