Re: Issue w/ Ajax and setting form containers visible in Deployment mode.

2013-11-08 Thread Ben S
Thank for the clarification; I'll be sure to keep that in mind with future 
development. My web application is now running as designed, thanks for your 
feedback everyone!



On Thursday, November 7, 2013 11:46 PM, Martin Grigorov mgrigo...@apache.org 
wrote:
 
Hi,

wicket:xyz tags are not rendered in deployment mode.
See IMarkupSettings#setStripWicketTags(boolean)



On Thu, Nov 7, 2013 at 8:53 PM, Ben S br...@yahoo.com wrote:

 Hi, I found the solution before receiving an answer.

 I found that using the wicket:container markup tags in development mode
 will actually work with setVisible toggling, but not in deployment mode. I
 don't know if this is due to me using the wicket:container tag incorrectly
 or not. For my solution I just switched the tags over to div tags. I
 realized after the fact I probably could have used panels as opposed to
 containers for the solution, but it's a bit too late for that now.



 On Thursday, November 7, 2013 9:12 AM, Ben S br...@yahoo.com wrote:

 Here's the code and markup, I'll begin looking for any errors  I have
 made, thanks!
 http://pastebin.com/eVQfYCpx





 On Thursday, November 7, 2013 5:20 AM, Nick Pratt nbpr...@gmail.com
 wrote:

 This functionality does work - can you put your code up on
 pastebin/gist/whatever so we can take a look? (Markup and Source please)



 On Wed, Nov 6, 2013 at 8:14 PM, Ben S br...@yahoo.com wrote:

  Hello,
 
  I've been trying to work on this issue for hours and have had no luck.
 
  Basically, my code works just fine in development mode as intended,
  however when in Deployment mode I can't seem to get WebMarkupContainers
  toggle between visibility.
 
  If they're visible, they won't go invisible, however if they are
 invisible
  they will toggle visible.
 
  However, the markup containers seems to work as expected when the form is
  passed to the AjaxRequestTarget,  however this will clear all the data
  that's on the form page, even though the form is set up for a compound
  property model..
 
  Is there any way to set the webmarkupcontainers visible to false using
  ajax in Deployment mode?


Issue w/ Ajax and setting form containers visible in Deployment mode.

2013-11-07 Thread Ben S
Hello,

I've been trying to work on this issue for hours and have had no luck.

Basically, my code works just fine in development mode as intended, however 
when in Deployment mode I can't seem to get WebMarkupContainers toggle between 
visibility.

If they're visible, they won't go invisible, however if they are invisible they 
will toggle visible.

However, the markup containers seems to work as expected when the form is 
passed to the AjaxRequestTarget,  however this will clear all the data that's 
on the form page, even though the form is set up for a compound property model..

Is there any way to set the webmarkupcontainers visible to false using ajax in 
Deployment mode?

Re: Issue w/ Ajax and setting form containers visible in Deployment mode.

2013-11-07 Thread Nick Pratt
This functionality does work - can you put your code up on
pastebin/gist/whatever so we can take a look? (Markup and Source please)


On Wed, Nov 6, 2013 at 8:14 PM, Ben S br...@yahoo.com wrote:

 Hello,

 I've been trying to work on this issue for hours and have had no luck.

 Basically, my code works just fine in development mode as intended,
 however when in Deployment mode I can't seem to get WebMarkupContainers
 toggle between visibility.

 If they're visible, they won't go invisible, however if they are invisible
 they will toggle visible.

 However, the markup containers seems to work as expected when the form is
 passed to the AjaxRequestTarget,  however this will clear all the data
 that's on the form page, even though the form is set up for a compound
 property model..

 Is there any way to set the webmarkupcontainers visible to false using
 ajax in Deployment mode?


Re: Issue w/ Ajax and setting form containers visible in Deployment mode.

2013-11-07 Thread Ben S
Here's the code and markup, I'll begin looking for any errors  I have made, 
thanks!
http://pastebin.com/eVQfYCpx




On Thursday, November 7, 2013 5:20 AM, Nick Pratt nbpr...@gmail.com wrote:
 
This functionality does work - can you put your code up on
pastebin/gist/whatever so we can take a look? (Markup and Source please)



On Wed, Nov 6, 2013 at 8:14 PM, Ben S br...@yahoo.com wrote:

 Hello,

 I've been trying to work on this issue for hours and have had no luck.

 Basically, my code works just fine in development mode as intended,
 however when in Deployment mode I can't seem to get WebMarkupContainers
 toggle between visibility.

 If they're visible, they won't go invisible, however if they are invisible
 they will toggle visible.

 However, the markup containers seems to work as expected when the form is
 passed to the AjaxRequestTarget,  however this will clear all the data
 that's on the form page, even though the form is set up for a compound
 property model..

 Is there any way to set the webmarkupcontainers visible to false using
 ajax in Deployment mode?

Re: Issue w/ Ajax and setting form containers visible in Deployment mode.

2013-11-07 Thread Ben S
Hi, I found the solution before receiving an answer.

I found that using the wicket:container markup tags in development mode will 
actually work with setVisible toggling, but not in deployment mode. I don't 
know if this is due to me using the wicket:container tag incorrectly or not. 
For my solution I just switched the tags over to div tags. I realized after 
the fact I probably could have used panels as opposed to containers for the 
solution, but it's a bit too late for that now.



On Thursday, November 7, 2013 9:12 AM, Ben S br...@yahoo.com wrote:
 
Here's the code and markup, I'll begin looking for any errors  I have made, 
thanks!
http://pastebin.com/eVQfYCpx





On Thursday, November 7, 2013 5:20 AM, Nick Pratt nbpr...@gmail.com wrote:

This functionality does work - can you put your code up on
pastebin/gist/whatever so we can take a look? (Markup and Source please)



On Wed, Nov 6, 2013 at 8:14 PM, Ben S br...@yahoo.com wrote:

 Hello,

 I've been trying to work on this issue for hours and have had no luck.

 Basically, my code works just fine in development mode as intended,
 however when in Deployment mode I can't seem to get WebMarkupContainers
 toggle between visibility.

 If they're visible, they won't go invisible, however if they are invisible
 they will toggle visible.

 However, the markup containers seems to work as expected when the form is
 passed to the AjaxRequestTarget,  however this will clear all the data
 that's on the form page, even though the form is set up for a compound
 property model..

 Is there any way to set the webmarkupcontainers visible to false using
 ajax in Deployment mode?

RE: Issue w/ Ajax and setting form containers visible in Deployment mode.

2013-11-07 Thread Paul Bors
Look inside your Application's init() method for something similar to:

if(usesDevelopmentConfig()) {
...
getDebugSettings().setAjaxDebugModeEnabled(true);
getDebugSettings().setOutputMarkupContainerClassName(true);
getDebugSettings().setDevelopmentUtilitiesEnabled(true);
getRequestLoggerSettings().setRecordSessionSize(true);
getRequestLoggerSettings().setRequestLoggerEnabled(true);
getResourceSettings().getResourceWatcher(true);
// and others...
...
}

Also get familiar with the different modes a wicket app runs in as the
configuration is different and could mess up with your JavaScript on the
page.

~ Thank you,
  Paul Bors

-Original Message-
From: Ben S [mailto:br...@yahoo.com] 
Sent: Thursday, November 07, 2013 1:53 PM
To: users@wicket.apache.org; Ben S
Subject: Re: Issue w/ Ajax and setting form containers visible in Deployment
mode.

Hi, I found the solution before receiving an answer.

I found that using the wicket:container markup tags in development mode will
actually work with setVisible toggling, but not in deployment mode. I don't
know if this is due to me using the wicket:container tag incorrectly or not.
For my solution I just switched the tags over to div tags. I realized
after the fact I probably could have used panels as opposed to containers
for the solution, but it's a bit too late for that now.



On Thursday, November 7, 2013 9:12 AM, Ben S br...@yahoo.com wrote:
 
Here's the code and markup, I'll begin looking for any errors  I have made,
thanks!
http://pastebin.com/eVQfYCpx





On Thursday, November 7, 2013 5:20 AM, Nick Pratt nbpr...@gmail.com wrote:

This functionality does work - can you put your code up on
pastebin/gist/whatever so we can take a look? (Markup and Source please)



On Wed, Nov 6, 2013 at 8:14 PM, Ben S br...@yahoo.com wrote:

 Hello,

 I've been trying to work on this issue for hours and have had no luck.

 Basically, my code works just fine in development mode as intended, 
 however when in Deployment mode I can't seem to get 
 WebMarkupContainers toggle between visibility.

 If they're visible, they won't go invisible, however if they are 
 invisible they will toggle visible.

 However, the markup containers seems to work as expected when the form 
 is passed to the AjaxRequestTarget,  however this will clear all the 
 data that's on the form page, even though the form is set up for a 
 compound property model..

 Is there any way to set the webmarkupcontainers visible to false using 
 ajax in Deployment mode?


-
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscr...@wicket.apache.org
For additional commands, e-mail: users-h...@wicket.apache.org



Re: Issue w/ Ajax and setting form containers visible in Deployment mode.

2013-11-07 Thread Martin Grigorov
Hi,

wicket:xyz tags are not rendered in deployment mode.
See IMarkupSettings#setStripWicketTags(boolean)


On Thu, Nov 7, 2013 at 8:53 PM, Ben S br...@yahoo.com wrote:

 Hi, I found the solution before receiving an answer.

 I found that using the wicket:container markup tags in development mode
 will actually work with setVisible toggling, but not in deployment mode. I
 don't know if this is due to me using the wicket:container tag incorrectly
 or not. For my solution I just switched the tags over to div tags. I
 realized after the fact I probably could have used panels as opposed to
 containers for the solution, but it's a bit too late for that now.



 On Thursday, November 7, 2013 9:12 AM, Ben S br...@yahoo.com wrote:

 Here's the code and markup, I'll begin looking for any errors  I have
 made, thanks!
 http://pastebin.com/eVQfYCpx





 On Thursday, November 7, 2013 5:20 AM, Nick Pratt nbpr...@gmail.com
 wrote:

 This functionality does work - can you put your code up on
 pastebin/gist/whatever so we can take a look? (Markup and Source please)



 On Wed, Nov 6, 2013 at 8:14 PM, Ben S br...@yahoo.com wrote:

  Hello,
 
  I've been trying to work on this issue for hours and have had no luck.
 
  Basically, my code works just fine in development mode as intended,
  however when in Deployment mode I can't seem to get WebMarkupContainers
  toggle between visibility.
 
  If they're visible, they won't go invisible, however if they are
 invisible
  they will toggle visible.
 
  However, the markup containers seems to work as expected when the form is
  passed to the AjaxRequestTarget,  however this will clear all the data
  that's on the form page, even though the form is set up for a compound
  property model..
 
  Is there any way to set the webmarkupcontainers visible to false using
  ajax in Deployment mode?



Issue w/ Ajax and setting form containers visible in Deployment mode.

2013-11-06 Thread Ben S
Hello,



I've been trying to work on this issue for hours and have had no luck.

Basically, my code works just fine in development mode as intended, however 
when in Deployment mode I can't seem to get WebMarkupContainers toggle between 
visibility.

If they're visible, they won't go invisible, however if they are invisible they 
will toggle visible.

However, the markup containers seems to work as expected when the form is 
passed to the AjaxRequestTarget,  however this will clear all the data that's 
on the form page, even though the form is set up for a compound property model..

Is there any way to set the webmarkupcontainers visible to false using ajax in 
Deployment mode?

Re: Issue w/ Ajax and setting form containers visible in Deployment mode.

2013-11-06 Thread Martin Grigorov
Hi,

Show us your code.
It is possible to do what you need but we cannot say what is wrong from the
provided information.


On Thu, Nov 7, 2013 at 3:21 AM, Ben S br...@yahoo.com wrote:

 Hello,



 I've been trying to work on this issue for hours and have had no luck.

 Basically, my code works just fine in development mode as intended,
 however when in Deployment mode I can't seem to get WebMarkupContainers
 toggle between visibility.

 If they're visible, they won't go invisible, however if they are invisible
 they will toggle visible.

 However, the markup containers seems to work as expected when the form is
 passed to the AjaxRequestTarget,  however this will clear all the data
 that's on the form page, even though the form is set up for a compound
 property model..

 Is there any way to set the webmarkupcontainers visible to false using
 ajax in Deployment mode?