Re: [xwiki-users] Problem installing XWiki Error 11007

2016-08-10 Thread Thomas Mortagne
Order is important and as indicated in the error the order is:
 first and then . In your case you have 2
 defined after the  elements.

On Wed, Aug 10, 2016 at 5:16 PM, Tom Neumann  wrote:
> This is the content of my hibernate file. Anything wrong with that?
>
>
> I also tried localhost:8080 as tomcat runs on that port for the moment.
>
>
>
>
>
>  name="connection.url">jdbc:mysql://localhost/xwiki?useSSL=false
>
>
> xwiki
>
>
> xwiki
>
>
> com.mysql.jdbc.Driver
>
>
>  name="dialect">org.hibernate.dialect.MySQL5InnoDBDialect
>
>
> true
>
>
> 20
>
>
> 
>
>
> 
>
>
> 
>
>
> 
>
>
> 
>
>
>
>
>
> true
>
>
> UTF-8
>
>> From: thomas.morta...@xwiki.com
>> Date: Wed, 10 Aug 2016 16:42:08 +0200
>> To: users@xwiki.org
>> Subject: Re: [xwiki-users] Problem installing XWiki Error 11007
>>
>> According to the log you have something wrong in your hibernate.cfg.xml file:
>>
>> > lineNumber: 233; columnNumber: 21; The content of element type 
>> > "session-factory" must match 
>> > "(property*,mapping*,(class-cache|collection-cache)*,event*,listener*)".
>>
>> On Wed, Aug 10, 2016 at 2:40 PM, Tom Neumann  wrote:
>> > Hi all,
>> >
>> > I'm trying to install XWiki on tomcat right now.
>> > Unfortunately I came across an error message and can't find a way to solve 
>> > this problem.
>> > I know there were similar questions before, but the answers didn't help me 
>> > to solve my problem.
>> >
>> > I am using tomcat 9.0.0.M4, Java 8.102 x64, XWiki 8.2.1 and MySQL 5.7 on a 
>> > Windows Server 2012 R2.
>> >
>> > What happens exactly:
>> > When
>> >  I start tomcat and open the URL, for a very short moment I can see the
>> > message "XWiki is extracting... 25%" which should be the normal
>> > procedure. After 1 second this error message appears.
>> >
>> > Would be great if someone could find out what's wrong.
>> > Thanks,
>> > Tom
>> >
>> > type Exception report
>> > message com.xpn.xwiki.XWikiException:
>> >  Error number 11007 in 0: Failed to extract Entity Resource Reference
>> > from URL [http://localhost:8080/xwiki/bin/view/Main/]
>> > description The server encountered an internal error that prevented it 
>> > from fulfilling this request.
>> > exception
>> > javax.servlet.ServletException:
>> >  com.xpn.xwiki.XWikiException: Error number 11007 in 0: Failed to
>> > extract Entity Resource Reference from URL
>> > [http://localhost:8080/xwiki/bin/view/Main/]
>> >
>> > org.apache.struts.action.RequestProcessor.processException(RequestProcessor.java:520)
>> >
>> >
>> > org.apache.struts.action.RequestProcessor.processActionPerform(RequestProcessor.java:427)
>> >
>> >
>> > org.apache.struts.action.RequestProcessor.process(RequestProcessor.java:228)
>> >
>> > 
>> > org.apache.struts.action.ActionServlet.process(ActionServlet.java:1913)
>> > 
>> > org.apache.struts.action.ActionServlet.doGet(ActionServlet.java:449)
>> > javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:622)
>> > javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:729)
>> > com.xpn.xwiki.web.ActionFilter.doFilter(ActionFilter.java:115)
>> >
>> > org.xwiki.wysiwyg.server.filter.ConversionFilter.doFilter(ConversionFilter.java:127)
>> >
>> > 
>> > org.apache.tomcat.websocket.server.WsFilter.doFilter(WsFilter.java:53)
>> >
>> > org.xwiki.container.servlet.filters.internal.SetHTTPHeaderFilter.doFilter(SetHTTPHeaderFilter.java:63)
>> >
>> >
>> > org.xwiki.container.servlet.filters.internal.SavedRequestRestorerFilter.doFilter(SavedRequestRestorerFilter.java:208)
>> >
>> >
>> > org.xwiki.container.servlet.filters.internal.SetCharacterEncodingFilter.doFilter(SetCharacterEncodingFilter.java:111)
>> >
>> >
>> > org.xwiki.resource.servlet.RoutingFilter.doFilter(RoutingFilter.java:137)
>> > root cause
>> > com.xpn.xwiki.XWikiException: Error
>> > number 11007 in 0: Failed to extract Entity Resource Reference from URL
>> > [http://localhost:8080/xwiki/bin/view/Main/]
>> > com.xpn.xwiki.XWiki.initializeResourceFromURL(XWiki.java:839)
>> > com.xpn.xwiki.XWiki.getXWiki(XWiki.java:782)
>> > com.xpn.xwiki.web.XWikiAction.execute(XWikiAction.java:238)
>> > com.xpn.xwiki.web.XWikiAction.execute(XWikiAction.java:193)
>> >
>> > org.apache.struts.action.RequestProcessor.processActionPerform(RequestProcessor.java:425)
>> >
>> >
>> > org.apache.struts.action.RequestProcessor.process(RequestProcessor.java:228)
>> >
>> > 
>> > org.apache.struts.action.ActionServlet.process(ActionServlet.java:1913)
>> > 
>> > org.apache.struts.action.ActionServlet.doGet(ActionServlet.java:449)
>> > javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:622)
>> > javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:729)
>> > com.xpn.xwiki.web.ActionFilter.doFilter(ActionFilter.java:115)
>> >
>> > org.xwiki.wysiwyg.server.filter.ConversionFilter.doFilter(ConversionFilter.java:127)

Re: [xwiki-users] Problem installing XWiki Error 11007

2016-08-10 Thread Tom Neumann
This is the content of my hibernate file. Anything wrong with that?


I also tried localhost:8080 as tomcat runs on that port for the moment.





jdbc:mysql://localhost/xwiki?useSSL=false


xwiki


xwiki


com.mysql.jdbc.Driver


org.hibernate.dialect.MySQL5InnoDBDialect


true


20




















true


UTF-8

> From: thomas.morta...@xwiki.com
> Date: Wed, 10 Aug 2016 16:42:08 +0200
> To: users@xwiki.org
> Subject: Re: [xwiki-users] Problem installing XWiki Error 11007
> 
> According to the log you have something wrong in your hibernate.cfg.xml file:
> 
> > lineNumber: 233; columnNumber: 21; The content of element type 
> > "session-factory" must match 
> > "(property*,mapping*,(class-cache|collection-cache)*,event*,listener*)".
> 
> On Wed, Aug 10, 2016 at 2:40 PM, Tom Neumann  wrote:
> > Hi all,
> >
> > I'm trying to install XWiki on tomcat right now.
> > Unfortunately I came across an error message and can't find a way to solve 
> > this problem.
> > I know there were similar questions before, but the answers didn't help me 
> > to solve my problem.
> >
> > I am using tomcat 9.0.0.M4, Java 8.102 x64, XWiki 8.2.1 and MySQL 5.7 on a 
> > Windows Server 2012 R2.
> >
> > What happens exactly:
> > When
> >  I start tomcat and open the URL, for a very short moment I can see the
> > message "XWiki is extracting... 25%" which should be the normal
> > procedure. After 1 second this error message appears.
> >
> > Would be great if someone could find out what's wrong.
> > Thanks,
> > Tom
> >
> > type Exception report
> > message com.xpn.xwiki.XWikiException:
> >  Error number 11007 in 0: Failed to extract Entity Resource Reference
> > from URL [http://localhost:8080/xwiki/bin/view/Main/]
> > description The server encountered an internal error that prevented it from 
> > fulfilling this request.
> > exception
> > javax.servlet.ServletException:
> >  com.xpn.xwiki.XWikiException: Error number 11007 in 0: Failed to
> > extract Entity Resource Reference from URL
> > [http://localhost:8080/xwiki/bin/view/Main/]
> >
> > org.apache.struts.action.RequestProcessor.processException(RequestProcessor.java:520)
> >
> >
> > org.apache.struts.action.RequestProcessor.processActionPerform(RequestProcessor.java:427)
> >
> >
> > org.apache.struts.action.RequestProcessor.process(RequestProcessor.java:228)
> >
> > 
> > org.apache.struts.action.ActionServlet.process(ActionServlet.java:1913)
> > org.apache.struts.action.ActionServlet.doGet(ActionServlet.java:449)
> > javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:622)
> > javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:729)
> > com.xpn.xwiki.web.ActionFilter.doFilter(ActionFilter.java:115)
> >
> > org.xwiki.wysiwyg.server.filter.ConversionFilter.doFilter(ConversionFilter.java:127)
> >
> > 
> > org.apache.tomcat.websocket.server.WsFilter.doFilter(WsFilter.java:53)
> >
> > org.xwiki.container.servlet.filters.internal.SetHTTPHeaderFilter.doFilter(SetHTTPHeaderFilter.java:63)
> >
> >
> > org.xwiki.container.servlet.filters.internal.SavedRequestRestorerFilter.doFilter(SavedRequestRestorerFilter.java:208)
> >
> >
> > org.xwiki.container.servlet.filters.internal.SetCharacterEncodingFilter.doFilter(SetCharacterEncodingFilter.java:111)
> >
> >
> > org.xwiki.resource.servlet.RoutingFilter.doFilter(RoutingFilter.java:137)
> > root cause
> > com.xpn.xwiki.XWikiException: Error
> > number 11007 in 0: Failed to extract Entity Resource Reference from URL
> > [http://localhost:8080/xwiki/bin/view/Main/]
> > com.xpn.xwiki.XWiki.initializeResourceFromURL(XWiki.java:839)
> > com.xpn.xwiki.XWiki.getXWiki(XWiki.java:782)
> > com.xpn.xwiki.web.XWikiAction.execute(XWikiAction.java:238)
> > com.xpn.xwiki.web.XWikiAction.execute(XWikiAction.java:193)
> >
> > org.apache.struts.action.RequestProcessor.processActionPerform(RequestProcessor.java:425)
> >
> >
> > org.apache.struts.action.RequestProcessor.process(RequestProcessor.java:228)
> >
> > 
> > org.apache.struts.action.ActionServlet.process(ActionServlet.java:1913)
> > org.apache.struts.action.ActionServlet.doGet(ActionServlet.java:449)
> > javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:622)
> > javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:729)
> > com.xpn.xwiki.web.ActionFilter.doFilter(ActionFilter.java:115)
> >
> > org.xwiki.wysiwyg.server.filter.ConversionFilter.doFilter(ConversionFilter.java:127)
> >
> > 
> > org.apache.tomcat.websocket.server.WsFilter.doFilter(WsFilter.java:53)
> >
> > org.xwiki.container.servlet.filters.internal.SetHTTPHeaderFilter.doFilter(SetHTTPHeaderFilter.java:63)
> >
> >
> > org.xwiki.container.servlet.filters.internal.SavedRequestRestorerFilter.doFilter(SavedRequestRestorerFilter.java:208)
> >
> >
> > 

[xwiki-users] setting a fixed domain name?

2016-08-10 Thread Paul Libbrecht

Hello XWiki experts,

I've been struggling with an XWiki bundled with jetty for which I can't
set anything similar such as a VHost.
Unfortunately, I cannot put a ProxyPassReverse (or ProxyPreserveHost) at
the Apache level for lack of a plugin thus all redirects are expressed
to localhost.  My wiki is not intended to be used virtually.

This used to be a non-problem since Tomcat had an adjustment to add this.
Now that I am with Jetty, I am lost and it looks like neither XWiki nor
Jetty does not have a setting to fix a domain name.
Can it be?

thanks in advance.

Paul


___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] Question regarding changing default format of Numbered Lists

2016-08-10 Thread Pascal BASTIEN
np, here my SSX code:


/* - numbering.css */
#xwikicontent { 
counter-reset: mynum-h1 !important; 
}

#xwikicontent h1 {
counter-reset: mynum-h2 !important;
}

#xwikicontent h1:before {
content: counter(mynum-h1, upper-alpha) ". " !important;
counter-increment: mynum-h1 !important;
}

#xwikicontent h2:not(.blogdate) {
counter-reset: mynum-h3 !important;
}

#xwikicontent h2:not(.blogdate):before {
content: counter(mynum-h1, upper-alpha) "." counter(mynum-h2) " " 
!important;
counter-increment: mynum-h2 !important;
}

#xwikicontent h3 {
counter-reset: mynum-h4 !important;
}

#xwikicontent h3:before {
content: counter(mynum-h1, upper-alpha) "." counter(mynum-h2) "." 
counter(mynum-h3) " " !important;
counter-increment: mynum-h3 !important;
}

#xwikicontent h4 {
counter-reset: mynum-h5 !important;
}

#xwikicontent h4:before {
content: counter(mynum-h1, upper-alpha) "." counter(mynum-h2) "." 
counter(mynum-h3) "." counter(mynum-h4) " " !important;
counter-increment: mynum-h4 !important;
}

#xwikicontent h5 {
counter-reset: mynum-h6 !important;
}

#xwikicontent h5:before {
content: counter(mynum-h1) "." counter(mynum-h2) "." counter(mynum-h3) "." 
counter(mynum-h4) "." counter(mynum-h5) " " !important;
counter-increment: mynum-h5 !important;
}

#xwikicontent h6 {

}

#xwikicontent h6:before {
content: counter(mynum-h1, upper-alpha) "." counter(mynum-h2) "." 
counter(mynum-h3) "." counter(mynum-h4) "." counter(mynum-h5) "." 
counter(mynum-h6) " " !important;
counter-increment: mynum-h6 !important;
}

/* Redimensionnement des titres */
/* Rajout de la balise des posts du blog */
#xwikicontent > H1:not(.xapp), #xwikicontent .entry-content > h1 {
overflow:hidden;
line-height:1.2em;
}

/* Numérotation des titres */
#xwikicontent > H1:not(.xapp):after, #xwikicontent .entry-content > h1:after {
content:"";
vertical-align:top;
display:inline-block;
width:100%;
height:0.8em;
border-bottom:1px solid black;
margin:0 -1 0 0.9em;
}

#xwikicontent > H3 > span {
  font-style: italic;
}
#xwikicontent > H1, #xwikicontent .entry-content > h1 {
font-size: 30px;
}
#xwikicontent > H2, #xwikicontent .entry-content > h2 {
font-size: 26px;
}
#xwikicontent > H3, #xwikicontent .entry-content > h3 {
font-size: 20px;
}

**


En date de : Lun 8.8.16, Ryan D. Larkin  a écrit :

 Objet: Re: [xwiki-users] Question regarding changing default formatof  
Numbered Lists
 À: "Pascal BASTIEN" 
 Date: Lundi 8 août 2016, 17h34
 
 If you
 don't mind I would love to see your code, that sounds
 like exactly what I am looking for.
 
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] Create Page Button not showing v8.1

2016-08-10 Thread Mahomed Hussein
Thanks for responding and confirming Patrick.

Based on your information I went digging and found that at some point I (or 
possibly the XWiki default) set XWikiAllGroup Edit rights to Deny under 
Administer Wiki > Rights

I set it to "allow edit" on the XWikiAllGroup and now the permission shows up. 
I've then made sure the user is member of the group of the page with the Edit 
rights and it seems to work. I need to do more testing and waiting for 
screaming.

Anyone from XWiki team care to expand on how we should be setting security?


Kind regards,



Mahomed Hussein
Custodian Data Centre
Email: maho...@custodiandc.com
http://www.CustodianDC.com

-Original Message-
From: users [mailto:users-boun...@xwiki.org] On Behalf Of Patrick Tomblin
Sent: 10 August 2016 14:04
To: XWiki Users 
Subject: Re: [xwiki-users] Create Page Button not showing v8.1

I am on 8.2 and have had the same issue. The only way I was able to get the 
icon to show up for users was to give the group global edit rights then exclude 
the pages that I didn't want that group to modify, although this is not the 
route I wanted to take it does work for my current implementation.

Thanks,
Patrick


On Tue, Aug 9, 2016 at 12:42 PM, Mahomed Hussein 
wrote:

> Resending as plaintext
>
>
>
> Hi All
>
> Hopefully someone can help with this issue.
>
> We are running 8.1 and some users are not able to see the “create page”
> button. This is what I am expecting:
>
>
> http://pasteboard.co/6y8jirpqd.png
>
>
> Instead, the user sees this:
>
> http://pasteboard.co/6y9FK2KQT.png
>
>
> So I assumed it must be a permissions issue. So I checked that the
> Group had the correct permissions to Edit (in this case I am using the
> Sandbox as an example, but it applies to all other top level pages –
> what were once spaces).
>
> As you can see below, the XWikiAllGroup has View and Edit permissions
> and the user can certainly see and edit the page. But I was sure that
> having “Edit” also meant the ability to “add” pages. If “adding” is a
> separate permission, please tell me where I can find this.
>
>
> http://pasteboard.co/6yZBCg4ye.png
>
>
> I have also tried giving the user directly ALL the permissions and
> still the user doesn’t get the “add” button. Yet if I browse directly
> to http://xwiki.local:8080/xwiki/bin/create/Sandbox/ I get the create
> page and I can successfully create/edit/save the page.
>
> I have also tried:
>
> • Giving all permissions to all the groups the user is a member of •
> Different combinations of different groups • Removing permissions for
> all groups and just giving the user permission directly • Looking
> through the mailing list for any reported issues (though it was a
> quick browse so I may have missed it).
> • Checked that I do not have any overriding *.vm files attached to the
> skin that would cause this
>
> The next step will be to upgrade to 8.2 to see if this resolves it,
> but I am not hopeful. Any help would be sincerely appreciated. Thanks in 
> advance.
>
>
> Any help please?
>
>
>
> Kind regards,
>
>
>
> Mahomed Hussein
> Custodian Data Centre
> Email: maho...@custodiandc.com
> http://www.CustodianDC.com
>
> ___
> users mailing list
> users@xwiki.org
> http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users
>
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] Table of Contents with duplicate headers

2016-08-10 Thread Patrick Tomblin
Good morning all,

Wanted to bump this and see if anyone had suggestions.

Thanks,
Patrick


On Fri, Aug 5, 2016 at 3:40 PM, Patrick Tomblin  wrote:

> Hi,
>
> I have a use case where I am creating command documentation and am using a
> template that looks roughly like this.
>
> Page: Command Name One
> h1. Command Name One
> h2. Usage
> h2. Options
> h2  Command Details
> h2  Troubleshooting
>
> Page: Command Name Two
> h1. Command Name Two
> h2. Usage
> h2. Options
> h2  Command Details
> h2  Troubleshooting
>
>
> I have about 20 commands that I have documented in this template.
> The issue is when you include or display them on one page and add a table
> of contents the macro renders correctly but the links for the duplicate h2
> records all link to the first occurrence.
>
> Does anyone have a suggestion on how to fix this? I would like to keep
> them on separate pages but the way its looking now ill have to merge them
> down to a single page for the h2 links to work throughout the document.
>
>
> Thanks in advance,
> Patrick
>
>
>
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] Create Page Button not showing v8.1

2016-08-10 Thread Patrick Tomblin
I am on 8.2 and have had the same issue. The only way I was able to get the
icon to show up for users was to give the group global edit rights then
exclude the pages that I didn't want that group to modify, although this is
not the route I wanted to take it does work for my current implementation.

Thanks,
Patrick


On Tue, Aug 9, 2016 at 12:42 PM, Mahomed Hussein 
wrote:

> Resending as plaintext
>
>
>
> Hi All
>
> Hopefully someone can help with this issue.
>
> We are running 8.1 and some users are not able to see the “create page”
> button. This is what I am expecting:
>
>
> http://pasteboard.co/6y8jirpqd.png
>
>
> Instead, the user sees this:
>
> http://pasteboard.co/6y9FK2KQT.png
>
>
> So I assumed it must be a permissions issue. So I checked that the Group
> had the correct permissions to Edit (in this case I am using the Sandbox as
> an example, but it applies to all other top level pages – what were once
> spaces).
>
> As you can see below, the XWikiAllGroup has View and Edit permissions and
> the user can certainly see and edit the page. But I was sure that having
> “Edit” also meant the ability to “add” pages. If “adding” is a separate
> permission, please tell me where I can find this.
>
>
> http://pasteboard.co/6yZBCg4ye.png
>
>
> I have also tried giving the user directly ALL the permissions and still
> the user doesn’t get the “add” button. Yet if I browse directly to
> http://xwiki.local:8080/xwiki/bin/create/Sandbox/ I get the create page
> and I can successfully create/edit/save the page.
>
> I have also tried:
>
> • Giving all permissions to all the groups the user is a member of
> • Different combinations of different groups
> • Removing permissions for all groups and just giving the user permission
> directly
> • Looking through the mailing list for any reported issues (though it was
> a quick browse so I may have missed it).
> • Checked that I do not have any overriding *.vm files attached to the
> skin that would cause this
>
> The next step will be to upgrade to 8.2 to see if this resolves it, but I
> am not hopeful. Any help would be sincerely appreciated. Thanks in advance.
>
>
> Any help please?
>
>
>
> Kind regards,
>
>
>
> Mahomed Hussein
> Custodian Data Centre
> Email: maho...@custodiandc.com
> http://www.CustodianDC.com
>
> ___
> users mailing list
> users@xwiki.org
> http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users
>
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


[xwiki-users] Problem installing XWiki Error 11007

2016-08-10 Thread Tom Neumann
Hi all,

I'm trying to install XWiki on tomcat right now.
Unfortunately I came across an error message and can't find a way to solve this 
problem.
I know there were similar questions before, but the answers didn't help me to 
solve my problem.

I am using tomcat 9.0.0.M4, Java 8.102 x64, XWiki 8.2.1 and MySQL 5.7 on a 
Windows Server 2012 R2.

What happens exactly:
When
 I start tomcat and open the URL, for a very short moment I can see the 
message "XWiki is extracting... 25%" which should be the normal 
procedure. After 1 second this error message appears.

Would be great if someone could find out what's wrong.
Thanks,
Tom

type Exception report
message com.xpn.xwiki.XWikiException:
 Error number 11007 in 0: Failed to extract Entity Resource Reference 
from URL [http://localhost:8080/xwiki/bin/view/Main/]
description The server encountered an internal error that prevented it from 
fulfilling this request.
exception
javax.servlet.ServletException:
 com.xpn.xwiki.XWikiException: Error number 11007 in 0: Failed to 
extract Entity Resource Reference from URL 
[http://localhost:8080/xwiki/bin/view/Main/]

org.apache.struts.action.RequestProcessor.processException(RequestProcessor.java:520)


org.apache.struts.action.RequestProcessor.processActionPerform(RequestProcessor.java:427)


org.apache.struts.action.RequestProcessor.process(RequestProcessor.java:228)

org.apache.struts.action.ActionServlet.process(ActionServlet.java:1913)
org.apache.struts.action.ActionServlet.doGet(ActionServlet.java:449)
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:622)
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:729)
com.xpn.xwiki.web.ActionFilter.doFilter(ActionFilter.java:115)

org.xwiki.wysiwyg.server.filter.ConversionFilter.doFilter(ConversionFilter.java:127)

org.apache.tomcat.websocket.server.WsFilter.doFilter(WsFilter.java:53)

org.xwiki.container.servlet.filters.internal.SetHTTPHeaderFilter.doFilter(SetHTTPHeaderFilter.java:63)


org.xwiki.container.servlet.filters.internal.SavedRequestRestorerFilter.doFilter(SavedRequestRestorerFilter.java:208)


org.xwiki.container.servlet.filters.internal.SetCharacterEncodingFilter.doFilter(SetCharacterEncodingFilter.java:111)


org.xwiki.resource.servlet.RoutingFilter.doFilter(RoutingFilter.java:137)
root cause
com.xpn.xwiki.XWikiException: Error 
number 11007 in 0: Failed to extract Entity Resource Reference from URL 
[http://localhost:8080/xwiki/bin/view/Main/]
com.xpn.xwiki.XWiki.initializeResourceFromURL(XWiki.java:839)
com.xpn.xwiki.XWiki.getXWiki(XWiki.java:782)
com.xpn.xwiki.web.XWikiAction.execute(XWikiAction.java:238)
com.xpn.xwiki.web.XWikiAction.execute(XWikiAction.java:193)

org.apache.struts.action.RequestProcessor.processActionPerform(RequestProcessor.java:425)


org.apache.struts.action.RequestProcessor.process(RequestProcessor.java:228)

org.apache.struts.action.ActionServlet.process(ActionServlet.java:1913)
org.apache.struts.action.ActionServlet.doGet(ActionServlet.java:449)
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:622)
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:729)
com.xpn.xwiki.web.ActionFilter.doFilter(ActionFilter.java:115)

org.xwiki.wysiwyg.server.filter.ConversionFilter.doFilter(ConversionFilter.java:127)

org.apache.tomcat.websocket.server.WsFilter.doFilter(WsFilter.java:53)

org.xwiki.container.servlet.filters.internal.SetHTTPHeaderFilter.doFilter(SetHTTPHeaderFilter.java:63)


org.xwiki.container.servlet.filters.internal.SavedRequestRestorerFilter.doFilter(SavedRequestRestorerFilter.java:208)


org.xwiki.container.servlet.filters.internal.SetCharacterEncodingFilter.doFilter(SetCharacterEncodingFilter.java:111)


org.xwiki.resource.servlet.RoutingFilter.doFilter(RoutingFilter.java:137)
root cause
java.lang.RuntimeException: Failed to 
locate wiki descriptor for alias [localhost]

org.xwiki.url.internal.standard.AbstractWikiReferenceExtractor.getWikiDescriptorByAlias(AbstractWikiReferenceExtractor.java:80)


org.xwiki.url.internal.standard.DomainWikiReferenceExtractor.resolveDomainBasedWikiReference(DomainWikiReferenceExtractor.java:61)


org.xwiki.url.internal.standard.DomainWikiReferenceExtractor.extract(DomainWikiReferenceExtractor.java:47)


org.xwiki.url.internal.standard.entity.BinEntityResourceReferenceResolver.extractWikiReference(BinEntityResourceReferenceResolver.java:51)


org.xwiki.url.internal.standard.entity.AbstractEntityResourceReferenceResolver.resolve(AbstractEntityResourceReferenceResolver.java:92)


org.xwiki.url.internal.standard.entity.AbstractEntityResourceReferenceResolver.resolve(AbstractEntityResourceReferenceResolver.java:51)



Re: [xwiki-users] Question regarding changing default format of Numbered Lists

2016-08-10 Thread Ecaterina Moraru (Valica)
Hi,

The code you wrote should work just fine. Just add it to your custom skin
or to a global SSX.

Thanks,
Caty

On Fri, Aug 5, 2016 at 7:06 PM, rlarkin  wrote:

> Hello-
>
> I am a new user and I have a question regarding changing the default method
> of numbering used for numbered lists. I am attempting to use xwiki to store
> our company policy, which as of now is kept in a series of individual
> documents. The difficulty is that management is insistent that I maintain
> the current numbering schema used for numbered lists which is in the
> format:
>
> A. Item One
>   1. Sub-Item 1
> a. Sub-Sub Item 1
>
> While I can do so manually using the xwiki syntax this is a great deal of
> work when dealing with dozens of lists within hundreds of policies. In
> addition I would like to make it as easy as possible for whomever comes
> after me. I believe that the css code for something like this would be
> something along the lines of:
>
> ol {list-style-type:upper-alpha;}
> ol ol {list-style-type:decimal;}
> ol ol ol {list-style-type:lower-alpha;}
>
> but I am uncertain as to whether this is the proper method of implementing
> this change, and if so am uncertain as to where that code would go. Any
> help
> would be appreciated.
>
>
>
>
> --
> View this message in context: http://xwiki.475771.n2.nabble.
> com/Question-regarding-changing-default-format-of-
> Numbered-Lists-tp7600593.html
> Sent from the XWiki- Users mailing list archive at Nabble.com.
> ___
> users mailing list
> users@xwiki.org
> http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users
>
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users