[ovirt-users] Windows VirtIO drivers

2019-12-03 Thread Vijay Sachdeva
Dear Team, How can we install virtIO windows drivers to Windows 2016. As of now I tried to attach floppy drive with virtio-win.vfd image but while installing drivers didn’t get loaded. Please guide or let me know the proper way to install drivers. Vijay Sachdeva

[ovirt-users] Re: Windows VirtIO drivers

2019-12-03 Thread Vijay Sachdeva
. Thanks Vijay Sachdeva From: Gal Zaidman Date: Tuesday, 3 December 2019 at 6:44 PM To: Vijay Sachdeva , Subject: Re: [ovirt-users] Windows VirtIO drivers Going back to the user list, just in case it will be relevant to others On Tue, Dec 3, 2019 at 3:02 PM Vijay Sachdeva

[ovirt-users] Re: Windows VirtIO drivers

2019-12-03 Thread Vijay Sachdeva
no drivers detected. Can anyone let me know the best way to install Windows 2016? Thanks Vijay Sachdeva From: Vijay Sachdeva Date: Tuesday, 3 December 2019 at 6:56 PM To: Gal Zaidman , Subject: Re: [ovirt-users] Windows VirtIO drivers Hi Gal, I have downloaded the virtio

[ovirt-users] Windows Sluggish Performance

2019-12-03 Thread Vijay Sachdeva
Hello Everyone, I managed to install Windows Server 2016 server on Ovirt node using ovirt engine.All virtio-Win drivers also installed, but the performance of Windows using console is very sluggish and mouse pointer is not at all responsive. Can anyone let me know, what could be the reason. Not

[ovirt-users] Re: Windows Sluggish Performance

2019-12-03 Thread Vijay Sachdeva
Anyone? On Tue, 3 Dec 2019 at 11:21 PM, Vijay Sachdeva wrote: > Hello Everyone, > > I managed to install Windows Server 2016 server on Ovirt node using ovirt > engine.All virtio-Win drivers also installed, but the performance of > Windows using console is very sluggish an

[ovirt-users] Re: Windows Sluggish Performance

2019-12-06 Thread Vijay Sachdeva
Yes, I did that. But Windows console bit slow not as expected. Thanks Vijay Sachdeva From: Michal Skrivanek Date: Thursday, 5 December 2019 at 11:58 PM To: Vijay Sachdeva Cc: Strahil , users Subject: Re: [ovirt-users] Re: Windows Sluggish Performance On 4 Dec 2019

[ovirt-users] Hyper-V to KVM | v2v

2019-12-06 Thread Vijay Sachdeva
Hello, I am trying to convert a Hyper-V guest VM to run on KVM using virt-v2v utility. Getting below error: Any suggestions how to solve this. Thanks Vijay Sachdeva ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To unsubscribe send

[ovirt-users] Re: Hyper-V to KVM | v2v

2019-12-07 Thread Vijay Sachdeva
Anyone ? On Sun, 8 Dec 2019 at 2:00 AM, Vijay Sachdeva wrote: > What step I did was: > > > >1. Used qemu-img to convert the vhdx to raw img >2. Created a blank disk and copied my converted disk to same location. >3. Renamed the converted drive with the name

[ovirt-users] Re: Hyper-V to KVM | v2v

2019-12-07 Thread Vijay Sachdeva
Hi. Although if I add this converted disk as second disk..I could see the data there. But not booting as single disk..as windows 2016 OS data is kept and have to deliver to one of my client. Bit of stuck here. Thanks On Sun, 8 Dec 2019 at 11:46 AM, Mathieu Simon wrote: > Hi Vijay > > Based

[ovirt-users] Re: Hyper-V to KVM | v2v

2019-12-07 Thread Vijay Sachdeva
One question, once disk is converted to KVM format. What is the way to use that drive and run a VM from it within Ovirt environment. Vijay Sachdeva From: Strahil Date: Friday, 6 December 2019 at 8:57 PM To: users , Vijay Subject: Re: [ovirt-users] Hyper-V to KVM | v2v Have

[ovirt-users] Re: Hyper-V to KVM | v2v

2019-12-07 Thread Vijay Sachdeva
attack this disk to another running VM, there I can see the data. But noting booting as bootable. Vijay Sachdeva From: Vijay Sachdeva Date: Sunday, 8 December 2019 at 1:48 AM To: Strahil , users Subject: Re: [ovirt-users] Hyper-V to KVM | v2v One question, once disk is converted

[ovirt-users] Overt Networking VM not pinging

2019-12-01 Thread Vijay Sachdeva
. Also added a VLAN network which is passed via same uplink of Node interface where “Ovirtmgmt” is passed, that is also not working. Although this vnet is vnic type is VirtIO and state shows “UNKNOWN”, would this be a problem? Any help would be highly appreciated. Thanks Vijay

[ovirt-users] Overt Networking VM not pinging

2019-12-01 Thread Vijay Sachdeva
. Also added a VLAN network which is passed via same uplink of Node interface where “Ovirtmgmt” is passed, that is also not working. Although this vnet is vnic type is VirtIO and state shows “UNKNOWN”, would this be a problem? Any help would be highly appreciated. Thanks Vijay Sachdeva

[ovirt-users] Re: Overt Networking VM not pinging

2019-12-01 Thread Vijay Sachdeva
Hi Team, Anyone having any Solution for this, please revert. Thanks On Sun, 1 Dec 2019 at 12:29 AM, Vijay Sachdeva wrote: > Dear Community, > > > > I have installed Ovirt Engine 4.3 and Ovirt Node 4.3. Node got > successfully added to engine and setup host network also

[ovirt-users] Re: Overt Networking VM not pinging

2019-12-01 Thread Vijay Sachdeva
VDSM setup that but no luck. Any suggestion, would be a great help..!! Thanks Vijay Sachdeva From: Strahil Nikolov Date: Monday, 2 December 2019 at 1:27 AM To: , Vijay Sachdeva Subject: Re: [ovirt-users] Re: Overt Networking VM not pinging Have you checked in each host's

[ovirt-users] Re: Windows Sluggish Performance

2019-12-03 Thread Vijay Sachdeva
-space.org/download.html The moment I switched to VNC console options, performance improved but not far better as it should be when taking a console of machine. So still any suggestions to improve console access? Thanks Vijay Sachdeva From: Strahil Date: Wednesday, 4 December

[ovirt-users] Overt-Engine Down | Host Unresponsive

2019-12-26 Thread Vijay Sachdeva
. Can anyone let me know this situation? Thanks Vijay Sachdeva ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org Privacy Statement: https://www.ovirt.org/site/privacy-policy/ oVirt Code of Conduct

[ovirt-users] VM Import Fails

2019-12-23 Thread Vijay Sachdeva
to understand why it’s failing. Thanks Vijay Sachdeva ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org Privacy Statement: https://www.ovirt.org/site/privacy-policy/ oVirt Code of Conduct: https

[ovirt-users] Ovirt Hosted Engine Setup

2020-07-19 Thread Vijay Sachdeva via Users
Hi All, I am trying to deploy hosted engine setup, the setup got stuck at below for hours: Is this is a known bug? Thanks Vijay Sachdeva ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org

[ovirt-users] Hosted Engine Ovirt 4.3.8

2020-07-20 Thread Vijay Sachdeva via Users
Hi Everyone, Does anyone has any idea why hosted engine setup stuck at “Wait for host to be up”. It’s been 4 hours deployment is going on and got stuck. Any help  please..!! Thanks Vijay Sachdeva ___ Users mailing list -- users

[ovirt-users] Hosted Engine | Ovirt 4.4.1

2020-07-22 Thread Vijay Sachdeva via Users
ble module instead."} Any idea how to fix it? Thanks Vijay Sachdeva ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org Privacy Statement: https://www.ovirt.org/privacy-policy.html oVirt Code o

[ovirt-users] Re: Hosted Engine | Ovirt 4.4.1

2020-07-22 Thread Vijay Sachdeva via Users
Anyone has any solution for this? Vijay Sachdeva From: Vijay Sachdeva Date: Wednesday, 22 July 2020 at 4:56 PM To: None via Users Subject: Hosted Engine | Ovirt 4.4.1 Hi Everyone Getting below error when deploying hosted engine: [ ERROR ] fatal: [localhost]: FAILED

[ovirt-users] Hosted Engine 4.4.1

2020-07-22 Thread Vijay Sachdeva via Users
profile found in credentials.. Has anyone faced such issue then please help me out..!! Thanks Vijay Sachdeva ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org Privacy Statement: https

[ovirt-users] Ovirt Manager HA

2020-06-10 Thread Vijay Sachdeva via Users
Hi All, Is there a documentation on creating Ovirt-Manager in HA or is it possible to make the manager to run in HA environment. Since it seems to be a single point of failure..!! Thanks Vijay Sachdeva ___ Users mailing list -- users

[ovirt-users] Hosted Engine Deployement

2020-07-20 Thread Vijay Sachdeva via Users
Hi All, It tried deploying hosted engine using cli  and got this error every time: Can anyone please let me know what here is missing..!! As it would be a great help.patri Thanks Vijay Sachdeva ___ Users mailing list -- users

[ovirt-users] Re: Ovirt Hosted Engine Setup

2020-07-20 Thread Vijay Sachdeva via Users
Hi Ritesh, You mean 4.4 version? Thanks On Tue, Jul 21, 2020, 09:29 Ritesh Chikatwar wrote: > Hello Vijay... > > > Please try with the latest appliance this issue has been fixed. > > On Mon, Jul 20, 2020 at 1:42 PM Vijay Sachdeva via Users > wrote: > >> Hi P

[ovirt-users] Re: Ovirt Hosted Engine Setup

2020-07-20 Thread Vijay Sachdeva via Users
Hi Patrick, Tried installing using cockpit, got stuck at the same. Don't know what's wrong here and I am stuck from 2 days. Any help..!! Thanks Vijay Sachdeva On 20/07/20, 1:04 PM, "Patrick Lomakin" wrote: I have also seen this. Long time later the hosted-engine setup threw

[ovirt-users] Re: Hosted Engine Deployement

2020-07-20 Thread Vijay Sachdeva via Users
Hi Everyone, I resolved this issue using below link: https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1602267 But now it got stuck at below: Any one any idea how we can resolve this..!! Thanks Vijay Sachdeva From: Vijay Sachdeva Date: Tuesday, 21 July 2020 at 9:00 AM

[ovirt-users] Re: Ovirt Hosted Engine Setup

2020-07-20 Thread Vijay Sachdeva via Users
1 hour Thanks Vijay Sachdeva From: Vijay Sachdeva Date: Tuesday, 21 July 2020 at 9:52 AM To: Ritesh Chikatwar Cc: Patrick Lomakin , users Subject: Re: [ovirt-users] Re: Ovirt Hosted Engine Setup Hi Ritesh, You mean 4.4 version? Thanks On Tue, Jul 21, 2020, 09:29 Ritesh

[ovirt-users] Re: Hosted Engine 4.4.1

2020-07-22 Thread Vijay Sachdeva via Users
Anyone please can help me out on this.? Vijay Sachdeva From: Vijay Sachdeva Date: Wednesday, 22 July 2020 at 8:24 PM To: Florian Schmid via Users Subject: Hosted Engine 4.4.1 Hello Everyone, Waiting for host to be up task is stuck for hours and when checked engine log found

[ovirt-users] Re: Hosted Engine 4.4.1

2020-07-22 Thread Vijay Sachdeva via Users
Which version to use for Self-hosted deployment? Thanks Vijay Sachdeva On 23/07/20, 1:12 AM, "Strahil Nikolov" wrote: There is a bug whose fix is pending release. Best Regards, Strahil Nikolov На 22 юли 2020 г. 17:54:11 GMT+03:00, Vijay Sachdeva via User