Title: Message

VLADA SRBIJE POZVALA GRADJANE U MASOVNU PROTESTNU ŠETNJU
 
UNUTR. POLITIKA - Petak, Mart 19, 2004 00:00  RTS
Vlada Srbije obavestila je večeras javnost da sutra organizuje protest zbog oružanog terora nad srpskim stanovništvom na Kosovu i Metohiji, sa porukom da snage Ujedinjenih nacija moraju odmah da uspostave mir i garantuju bezbednost Srbima u pokrajini. 'Pozivamo gradjane, predstavnike svih političkih stranaka, radnike, studente, javne ličnosti, da zajedno, u 12 časova, krenemo u protestnu šetnju od Vlade Srbije do Hrama svetog Save na Vračaru', navedeno je u saopštenju vladine Kancelarije za saradnju sa medijima.

Vlada je pozvala sve elektronske medije da tačno u 12 časova prekinu emitovanje programa u trajanju od tri minuta i tako izraze protest i žalost zbog pogroma srpskog stanovništva na Kosovu i Metohiji. 'Vlada apeluje da televizije zatamne ekrane tri minuta, a da radio stanice istovremeno prekinu emitovanje programa'.

Vlada Srbije je pozvala Srpsku pravoslavnu crkvu da se u svim hramovima u zemlji tačno u 12 časova oglase sva zvona.http://www.rts.co.yu/jedna_vest.asp?source=komentar&IDNews=71366

Yahoo! Groups Links

Одговори путем е-поште