Would adding steel channel (sized properly) between the two vertical
supports and under the pipe, if spaced over 15' apart, count as "pipe
support" and meet the intention of table 9.2.2.1(a)?
Approved by PE as well of course
Just a thought

-----Original Message-----
From: Sprinklerforum [mailto:[email protected]]
On Behalf Of Mark Phillips
Sent: Thursday, January 12, 2017 4:08 PM
To: [email protected]
Subject: RE: Large Pipe Support Spacing

Space them two per pipe length and not over 15 between.
PE decides material and size of hanger components.
Make sure he adds water weight and 250 . They don't usually remember or know
to do that.
Sent from my Verizon 4G LTE Droid
On Jan 12, 2017 5:32 PM, Jerry Van Kolken <[email protected]> wrote:
Mark,

That is the section 9.1.1.2, but they have to follow the 5 list items.
Following table 9.2.2.1(a) happens to be one of the items, but the pipe I'm
dealing with is not listed on that table so...


Jerry Van Kolken
Millennium Fire Protection
(760) 722-2722


_______________________________________________
Sprinklerforum mailing list
[email protected]
http://lists.firesprinkler.org/listinfo.cgi/sprinklerforum-firesprinkler.org


_______________________________________________
Sprinklerforum mailing list
[email protected]
http://lists.firesprinkler.org/listinfo.cgi/sprinklerforum-firesprinkler.org

_______________________________________________
Sprinklerforum mailing list
[email protected]
http://lists.firesprinkler.org/listinfo.cgi/sprinklerforum-firesprinkler.org

Reply via email to