Title: Message

“DAN” SAZNAJE

Đinđić povlači svoje predstavnike iz Vlade Jugoslavije?!

 

To je, kako smo informisani iz pouzdanih izvora odgovor Košutnici na njegovo povlačenje svojih predstavnika iz Vlade Srbije

 

Dio DOS koji je blizak Demokratskoj stranci i njenom predsjedniku, premijeru repu ličke vlade Zoranu Đinđiću donio odluku da povuče svoje predstavnike u Vladi SRJ. Istovremeno, taj dio DOS koji kontroliše Zoran Đinđić odlučio je da prestane da uplaćuje novac u Savezni buxet.

Ovo saznajemo iz krugova unutar DOS bliskih vrhu te stranačke grupacije a za koji dan, kako smo informisani, to će biti i objelodanjeno. Da li takve odluke podrazumijevaju i izlazak jedinog predstavnika G17 plus potpredsjednika Vlade Miroljuba Labusa naš izvor nije mogao ni da potvrdi ni da demantuje. Takav potez prema našim informacijama odgovor je Đinđića na izlazak ministra potpredsjednika i drugih predstavnika DSS (Koštuničinog) iz Vlade Srbije.

Da li bi to značilo i povlačenje predstavnika Đinđićevog krila i iz svih drugih saveznih organa uključujući savezni parlament, naš izvor nije mogao da potvrdi. Ali se špekuliše činjenicom da, ukoliko se Koštunica izvini Đinđiću i njegovom kabinetu za optužbe koje se odnose na korupciju, odluka će biti povučena.

 

http://www.dan.cg.yu/Naslov.htm

NSP Lista isprobava demokratiju u praksi
==^================================================================
EASY UNSUBSCRIBE click here: http://topica.com/u/?bUrBE8.bVKZIq
Or send an email To: [EMAIL PROTECTED]
This email was sent to: archive@jab.org

T O P I C A -- Register now to manage your mail!
http://www.topica.com/partner/tag02/register
==^================================================================

Одговори путем е-поште