The default is 24 hours (which was not documented until now).
Setting 'end' to infinity is not supported but you could set it to 10^15
(32 million years).
regards,
Jakob



2018-02-24 0:43 GMT+01:00 Jiachen Yang <jiachen_y...@honda-ri.com>:

> Thank you, Jakob, for the fast reply. That is very likely the reason. I
> only set a value for "probability", "begin", "departLane" and
> "departSpeed". I didn't include "end", so maybe there is a default value
> for "end" that caused the flow to stop. I couldn't find the default values
> in the current documentation
>
> http://sumo.dlr.de/wiki/Definition_of_Vehicles,_Vehicle_Types,_and_Routes#
> Repeated_vehicles_.28Flows.29
>
> Also, is there a way to set 'infinity' as the "end", so the flow never
> stops as long as the simulation is running?
> ------------------------------
> *From:* sumo-user-boun...@eclipse.org <sumo-user-boun...@eclipse.org> on
> behalf of Jakob Erdmann <namdre.s...@googlemail.com>
> *Sent:* Friday, February 23, 2018 3:30:23 PM
> *To:* Sumo project User discussions
> *Subject:* Re: [sumo-user] Traffic flow disappears after some time
>
> Hello,
> <flows> have a fixed number of vehicles usually configured by setting and
> 'end' value along with another value describing flow rate (number,
> probability, vehsPerHour).
> Possibly, your flow has just run out which could be prevented by changing
> its parameters.
> regards,
> Jakob
>
> 2018-02-23 23:43 GMT+01:00 Jiachen Yang <jiachen_y...@honda-ri.com>:
>
> Hi all,
>
>
> Has anyone encountered a situation where all the defined flows in a
> .rou.xml file have disappeared? In other words, the entire road network
> becomes empty and vehicles are no longer departing. Vehicles that my code
> add and remove using TraCI are still working fine, but the SUMO-controlled
> traffic have all disappeared. The entire simulator seems to be running as
> normal, just without any SUMO-controlled vehicles.
>
>
> I'm using all the default sumo settings listed here (
> http://sumo.dlr.de/wiki/SUMO), except:
>
> --lateral-resolution 0.8
>
> --collision.action warn
>
> --no-step-log True
>
> --no-warnings True
>
>
> I haven't set any limit on the total number of cars allowed, and it
> doesn't seem like any default setting is the cause. Does anyone have ideas?
>
>
> Thanks,
>
> Jiachen
>
>
>
>
> Confidentiality Notice: This transmission (including any attachments) may
> contain confidential information belonging to the sender and is intended
> only for the use of the party or entity to which it is addressed. If you
> are not the intended recipient, you are hereby notified that any
> disclosure, copying, distribution, retention or the taking of action in
> reliance on the contents of this transmission is strictly prohibited. If
> you have received this transmission in error, please immediately notify the
> sender and erase all information and attachments.
>
> _______________________________________________
> sumo-user mailing list
> sumo-user@eclipse.org
> To change your delivery options, retrieve your password, or unsubscribe
> from this list, visit
> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/sumo-user
>
>
> Confidentiality Notice: This transmission (including any attachments) may
> contain confidential information belonging to the sender and is intended
> only for the use of the party or entity to which it is addressed. If you
> are not the intended recipient, you are hereby notified that any
> disclosure, copying, distribution, retention or the taking of action in
> reliance on the contents of this transmission is strictly prohibited. If
> you have received this transmission in error, please immediately notify the
> sender and erase all information and attachments.
>
> _______________________________________________
> sumo-user mailing list
> sumo-user@eclipse.org
> To change your delivery options, retrieve your password, or unsubscribe
> from this list, visit
> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/sumo-user
>
>
_______________________________________________
sumo-user mailing list
sumo-user@eclipse.org
To change your delivery options, retrieve your password, or unsubscribe from 
this list, visit
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/sumo-user

Reply via email to