On #2 #3, Arnie Goetchius wrote:
Paul B. Gallagher wrote:
Arnie Goetchius wrote:
Ant wrote:
On 3/6/2018 7:17 AM, Arnie Goetchius wrote:
Cathy Palmer-Lister wrote:
Hi, Lately I have had trouble viewing fb posts with
SeaMonkey. Now and then, all the images disappear. I never
have this happen with other browsers. The only change I
have made to my computer is upgrading SeaMonkey. I use Win
7. Has anyone else had this problem?
I just started having this problem. Did you ever solve the
problem? If I switch to a Default profile, it fixes the
problem but I really need to fix my Regular profile


Try clearkng your caches, disabling your addons, and
extensions?
None of that helps. The only thing that works, is if I login to
SM with the Default Profile instead of Regular Profile. I have to
find out what in my Regular profile is preventing the display of images in facebook

1) Ad blocker?

2) Edit | Preferences | Privacy & Security | Images (o) Do not load
any images (o) Only load images that come from the originating
server (•) Load all images

3) If you've ruled out both of those, check your permissions in
Data Manager to see if you've blocked images at facebook.com.

Checked all of that and I don't see a problem. I did note that
someone uploaded a video to one of my Face Book groups and I can see
the video.

Arnie, something else to try! In Edit-Preferences->Privacy &
Security->Images under Image Acceptance Policy have you got "Load all
images" selected or something else?? The middle setting could be your
problem!

--
Daniel

User agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:52.0) Gecko/20100101
SeaMonkey/2.49.1 Build identifier: 20171016030418

User agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:52.0) Gecko/20100101
SeaMonkey/2.49.1 Build identifier: 20171015235623
_______________________________________________
support-seamonkey mailing list
support-seamonkey@lists.mozilla.org
https://lists.mozilla.org/listinfo/support-seamonkey

Reply via email to