wrapper log was empty
and when i tried 127.0.0.1:8888 the browser comes up with google page 
with oops !!
Matthew Toseland wrote:
> On Thursday 26 November 2009 17:40:36 a...@amitm.com wrote:
>   
>> i install the freenet software but cannot connect to the service. 
>> "service did not respond to signal" i am running wndows xp my computer 
>> is connected to the router wirelessly.
>> i tried reinstalling 3 times under different situations (before and 
>> after restart) nothing works.
>>
>> what else can do the job ?
>>     
>
> Hi, sorry for the long delay. Please could you send me your wrapper.log (in 
> the directory Freenet is installed into). Also, if you just open a browser 
> and open http://127.0.0.1:8888/ what happens?
>   
> ------------------------------------------------------------------------
>
> _______________________________________________
> Support mailing list
> Support@freenetproject.org
> http://news.gmane.org/gmane.network.freenet.support
> Unsubscribe at http://emu.freenetproject.org/cgi-bin/mailman/listinfo/support
> Or mailto:support-requ...@freenetproject.org?subject=unsubscribe
> ------------------------------------------------------------------------
>
>
> No virus found in this incoming message.
> Checked by AVG - www.avg.com 
> Version: 8.5.426 / Virus Database: 270.14.83/2526 - Release Date: 11/25/09 
> 19:43:00
>
>   


-- 
Amit Mendelsohn - Creative IT
----------------------
21 Impass moreau, 13013, Marseille, France
23 yishai st., Jerusalem 93544, Israel
Tel: +33-6-42483552  
Skype: amitm123
a...@amitm.com
a...@cvide.com
----------------------
Cvideos production http://www.cvide.com
Company site: http://www.amitm.com
TV portal: http://www.videowebgate.com


_______________________________________________
Support mailing list
Support@freenetproject.org
http://news.gmane.org/gmane.network.freenet.support
Unsubscribe at http://emu.freenetproject.org/cgi-bin/mailman/listinfo/support
Or mailto:support-requ...@freenetproject.org?subject=unsubscribe

Reply via email to