1. Just a quick note, has anyone else experienced a page fault when using a Ralink adapter at either bootup or when running netstat? Seems to be temperamental.

2. Throwing it out to the masses, what's the best login and net fs provision? (No-to NFS!!!)

:)

uvm_fault(0xd0a50760, 0x0, 0, 1) -> e
kernel: page fault trap, code=0
Stopped at    0:    uvm_fault(0xd0a50760, 0x0, 0, 1) -> e
kernel: page fault trap, code=0
Stopped at    db_read_bytes+0x14:    movzbl    0(%esi,%ecx,1),%eax
ddb{0}> syncing disks...

OpenBSD 5.2-current (GENERIC.MP) #98: Tue Nov 13 13:18:33 MST 2012
dera...@i386.openbsd.org:/usr/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC.MP
RTC BIOS diagnostic error 80<clock_battery>
cpu0: Intel(R) Atom(TM) CPU N280 @ 1.66GHz ("GenuineIntel" 686-class) 1.67 GHz cpu0: FPU,V86,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,CFLUSH,DS,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,SS,HTT,TM,PBE,SSE3,DTES64,MWAIT,DS-CPL,EST,TM2,SSSE3,xTPR,PDCM,MOVBE,LAHF,PERF
real mem  = 1062227968 (1013MB)
avail mem = 1033895936 (986MB)
mainbus0 at root
bios0 at mainbus0: AT/286+ BIOS, date 11/24/09, SMBIOS rev. 2.4 @ 0xea780 (31 entries)
bios0: vendor LENOVO version "1ACN22WW(V1.13)" date 11/24/2009
bios0: LENOVO 2957
acpi0 at bios0: rev 2
acpi0: sleep states S3 S4 S5
acpi0: tables DSDT FACP SSDT HPET APIC MCFG ASF! SLIX BOOT
acpi0: wakeup devices LID0(S3) P32_(S0) UHC1(S3) UHC4(S3) ECHI(S3) EXP1(S4) EXP2(S4) EXP3(S4) EXP4(S4) AZAL(S0) MODM(S0)
acpitimer0 at acpi0: 3579545 Hz, 24 bits
acpihpet0 at acpi0: 14318179 Hz
acpimadt0 at acpi0 addr 0xfee00000: PC-AT compat
cpu0 at mainbus0: apid 0 (boot processor)
cpu0: apic clock running at 166MHz
cpu1 at mainbus0: apid 1 (application processor)
cpu1: Intel(R) Atom(TM) CPU N280 @ 1.66GHz ("GenuineIntel" 686-class) 1.67 GHz cpu1: FPU,V86,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,CFLUSH,DS,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,SS,HTT,TM,PBE,SSE3,DTES64,MWAIT,DS-CPL,EST,TM2,SSSE3,xTPR,PDCM,MOVBE,LAHF,PERF
ioapic0 at mainbus0: apid 4 pa 0xfec00000, version 20, 24 pins
ioapic0: misconfigured as apic 0, remapped to apid 4
acpimcfg0 at acpi0 addr 0xe0000000, bus 0-255
acpiprt0 at acpi0: bus 0 (PCI0)
acpiprt1 at acpi0: bus 5 (P32_)
acpiprt2 at acpi0: bus 1 (EXP1)
acpiprt3 at acpi0: bus 2 (EXP2)
acpiprt4 at acpi0: bus 3 (EXP3)
acpiprt5 at acpi0: bus 4 (EXP4)
acpiec0 at acpi0
acpicpu0 at acpi0: C3, C2, C1, PSS
acpicpu1 at acpi0: C3, C2, C1, PSS
acpitz0 at acpi0: critical temperature is 102 degC
acpibtn0 at acpi0: PWRB
acpibtn1 at acpi0: LID0
acpibtn2 at acpi0: SLPB
acpibat0 at acpi0: BAT0 model "GC86508SAT0 " type LION oem "SANYO "
acpiac0 at acpi0: AC unit online
acpivideo0 at acpi0: OVGA
acpivout0 at acpivideo0: LCD_
bios0: ROM list: 0xc0000/0xec00! 0xcf000/0x1000
cpu0: Enhanced SpeedStep 1663 MHz: speeds: 1333, 1066, 800 MHz
pci0 at mainbus0 bus 0: configuration mode 1 (bios)
pchb0 at pci0 dev 0 function 0 "Intel 82945GME Host" rev 0x03
vga1 at pci0 dev 2 function 0 "Intel 82945GME Video" rev 0x03
wsdisplay0 at vga1 mux 1: console (80x25, vt100 emulation)
wsdisplay0: screen 1-5 added (80x25, vt100 emulation)
intagp0 at vga1
agp0 at intagp0: aperture at 0x40000000, size 0x10000000
inteldrm0 at vga1: apic 4 int 16
drm0 at inteldrm0
"Intel 82945GM Video" rev 0x03 at pci0 dev 2 function 1 not configured
azalia0 at pci0 dev 27 function 0 "Intel 82801GB HD Audio" rev 0x02: msi
azalia0: codecs: Realtek ALC272
audio0 at azalia0
ppb0 at pci0 dev 28 function 0 "Intel 82801GB PCIE" rev 0x02: apic 4 int 16
pci1 at ppb0 bus 1
ppb1 at pci0 dev 28 function 1 "Intel 82801GB PCIE" rev 0x02: apic 4 int 17
pci2 at ppb1 bus 2
"Broadcom BCM4315" rev 0x01 at pci2 dev 0 function 0 not configured
ppb2 at pci0 dev 28 function 2 "Intel 82801GB PCIE" rev 0x02: apic 4 int 18
pci3 at ppb2 bus 3
re0 at pci3 dev 0 function 0 "Realtek 8101E" rev 0x02: RTL8102EL (0x2480), apic 4 int 18, address 00:01:02:03:04:06
rlphy0 at re0 phy 7: RTL8201L 10/100 PHY, rev. 1
ppb3 at pci0 dev 28 function 3 "Intel 82801GB PCIE" rev 0x02: apic 4 int 19
pci4 at ppb3 bus 4
uhci0 at pci0 dev 29 function 0 "Intel 82801GB USB" rev 0x02: apic 4 int 16
uhci1 at pci0 dev 29 function 1 "Intel 82801GB USB" rev 0x02: apic 4 int 17
uhci2 at pci0 dev 29 function 2 "Intel 82801GB USB" rev 0x02: apic 4 int 18
uhci3 at pci0 dev 29 function 3 "Intel 82801GB USB" rev 0x02: apic 4 int 19
ehci0 at pci0 dev 29 function 7 "Intel 82801GB USB" rev 0x02: apic 4 int 16
usb0 at ehci0: USB revision 2.0
uhub0 at usb0 "Intel EHCI root hub" rev 2.00/1.00 addr 1
ppb4 at pci0 dev 30 function 0 "Intel 82801BAM Hub-to-PCI" rev 0xe2
pci5 at ppb4 bus 5
ichpcib0 at pci0 dev 31 function 0 "Intel 82801GBM LPC" rev 0x02: PM disabled pciide0 at pci0 dev 31 function 1 "Intel 82801GB IDE" rev 0x02: DMA, channel 0 configured to compatibility, channel 1 configured to compatibility
pciide0: channel 0 disabled (no drives)
pciide0: channel 1 ignored (disabled)
ahci0 at pci0 dev 31 function 2 "Intel 82801GBM AHCI" rev 0x02: msi, AHCI 1.1
scsibus0 at ahci0: 32 targets
sd0 at scsibus0 targ 0 lun 0: <ATA, KINGSTON SS100S2, D100> SCSI3 0/direct fixed t10.ATA_KINGSTON_SS100S216G_16GB40014661_
sd0: 15272MB, 512 bytes/sector, 31277232 sectors, thin
ichiic0 at pci0 dev 31 function 3 "Intel 82801GB SMBus" rev 0x02: apic 4 int 17
iic0 at ichiic0
spdmem0 at iic0 addr 0x50: 1GB DDR2 SDRAM non-parity PC2-5300CL5 SO-DIMM
usb1 at uhci0: USB revision 1.0
uhub1 at usb1 "Intel UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
usb2 at uhci1: USB revision 1.0
uhub2 at usb2 "Intel UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
usb3 at uhci2: USB revision 1.0
uhub3 at usb3 "Intel UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
usb4 at uhci3: USB revision 1.0
uhub4 at usb4 "Intel UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
isa0 at ichpcib0
isadma0 at isa0
pckbc0 at isa0 port 0x60/5
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
pckbc0: using irq 1 for kbd slot
wskbd0 at pckbd0: console keyboard, using wsdisplay0
pms0 at pckbc0 (aux slot)
pckbc0: using irq 12 for aux slot
wsmouse0 at pms0 mux 0
pms0: Synaptics touchpad, firmware 7.2
pcppi0 at isa0 port 0x61
spkr0 at pcppi0
npx0 at isa0 port 0xf0/16: reported by CPUID; using exception 16
mtrr: Pentium Pro MTRR support
run0 at uhub0 port 2 "Ralink 802.11 n WLAN" rev 2.00/1.01 addr 2
run0: MAC/BBP RT3070 (rev 0x0201), RF RT3020 (MIMO 1T1R), address 00:01:02:03:04:05 uvideo0 at uhub0 port 3 configuration 1 interface 0 "BISON Corporation Lenovo EasyCamera" rev 2.00/3.15 addr 3
video0 at uvideo0
ugen0 at uhub4 port 1 "Broadcom Corp BCM2046 Bluetooth Device" rev 2.00/6.01 addr 2
vscsi0 at root
scsibus1 at vscsi0: 256 targets
softraid0 at root
scsibus2 at softraid0: 256 targets
root on sd0a (xxx.a) swap on sd0b dump on sd0b
WARNING: / was not properly unmounted


uvm_fault(0xd0a50760, 0x0, 0, 1) -> e
kernel: page fault trap, code=0
Stopped at    0:    uvm_fault(0xd0a50760, 0x0, 0, 1) -> e
kernel: page fault trap, code=0
Stopped at    db_read_bytes+0x14:    movzbl    0(%esi,%ecx,1),%eax
ddb{0}> syncing disks...

Reply via email to