2018. 02. 02. 9:46 keltezéssel, Gyulai László írta:
Valamit alakítanak rajta. Valahol olvastam hogy valaki annak idején ment vidékről bizonyítvány nyomtatóért, de nem volt készleten. De hogy az utazás ne legyen hiábavaló, mondták hogy ha megvárja akkor átalakítanak egyet. Kb. 1 óra alatt megcsinálták.


Szerintem kb. annyi, hogy valami kis hézagolást még betesznek hogy a nyomtatófej kicsit magasabbra kerüljön. Eredeti formában szerintem egy sima lapra is tudna nyomtatni, de a miénknél sima lapra nagyon halvány a nyomat, szinte nem is látszik. Még egy vastagabb karton tetejére tett lapra is elég halvány. Fél millit kb. emelhettek rajta a gyárihoz képest.

Az 5130-as nyomtatóval én többször is nyomtattam sima papírra, és nem halvány. Nálunk amikor beüzemelték, próbált állítgatni a nyomtatófejen (nem egy nagy művelet, egy torx csavarhúzó kell hozzá, és tudni kell, hogy melyik csavar kell csavargatni, és melyik irányba), akkor sem lett jobb az eredmény bizonyítványra nyomtatáskor. Annyi volt a tanács (kvázi megoldás), hogy ki kell tapasztalni, majd bejáródik :D.

A régebbi típuson tudomásom szerint annyit állítottak, hogy vastagabb dokumentumokat is kezeljen, az új típuson erre nincs szükség, mert az alapból kezel vastagabb dokumentumokat (csak ne lenne gerince, meg kidomborodás a lapon).

_______________________________________________
Techinfo mailing list
Techinfo@lista.sulinet.hu
Fel- és leiratkozás: http://lista.sulinet.hu/mailman/listinfo/techinfo
Illemtan: http://www.szag.hu/illemtan.html
Ügyfélszolgálat FAQ: http://sulinet.niif.hu/

válasz