Hi, Pascal, 

Yes, in my error message there is still such a line about "C:/Program", I 
attach it here again:

ERROR (theano.gpuarray): Could not initialize pygpu, support disabled
Traceback (most recent call last):
  File "C:\Program Files\Anaconda3\envs\te\lib\site-packages\theano\gpuarray\__i
nit__.py", line 227, in <module>
    use(config.device)
  File "C:\Program Files\Anaconda3\envs\te\lib\site-packages\theano\gpuarray\__i
nit__.py", line 214, in use
    init_dev(device, preallocate=preallocate)
  File "C:\Program Files\Anaconda3\envs\te\lib\site-packages\theano\gpuarray\__i
nit__.py", line 121, in init_dev
    dnn.dnn_available.msg)
RuntimeError: You enabled cuDNN, but we aren't able to use it: cannot compile 
with cuDNN. We got this error:
b'In file included from C:\\Program Files\\NVIDIA GPU Computing 
Toolkit\\CUDA\\v7.5\\include/driver_types.h:53:0,
 from C:\\Program Files\\NVIDIA GPU Computing 
Toolkit\\CUDA\\v7.5\\include/cudnn.h:63,
from C:\\Users\\Z003RH0H\\AppData\\Local\\Temp\\try_flags_ss3nfk9h.c:4:
C:\\Program Files\\NVIDIA GPU Computing 
Toolkit\\CUDA\\v7.5\\include/host_defines.h:8
4:0: warning: "__cdecl" redefined
 #define __cdecl
 ^\
<built-in>: note:
 this is the location of the previous definition
C:/Program 
Files/Anaconda3/envs/te/Library/mingw-w64/bin/../lib/gcc/x86_64-w64-mingw32/5.3.0/../../../../x86_64-w64-mingw32/bin/ld.exe:
 cannot find C:/Program: No such file or directory
C:/Program 
Files/Anaconda3/envs/te/Library/mingw-w64/bin/../lib/gcc/x86_64-w64-mingw32/5.3.0/../../../../x86_64-w64-mingw32/bin/ld.exe:
 cannot find 
Files/Anaconda3/envs/te/Library/mingw-w64/bin/../lib/gcc/x86_64-w64-mingw32/5.3.0/../../../
../x86_64-w64-mingw32/lib/../lib/default-manifest.o: No such file or directory
collect2.exe: error: ld returned 1 exit status\r\n'


Thanks!

On Wednesday, April 11, 2018 at 12:01:47 PM UTC-5, Pascal Lamblin wrote:
>
> And you _still_ have the following in your error message? 
>  > cannot find C:/Program: No such file or directory 
>
> That is surprising, I don't see where it would get "C:/Program" from. 
>
> On 2018-04-11 08:56 AM, Qinpeng Wang wrote: 
> > Hi Pascal, 
> > 
> > I have got rid of that line a while ago following your advice, here is 
> > my new theanoc file after Arnaud's advice: 
> > 
> > [global] 
> > floatX = float32 
> > device = cuda 
> > 
> > [dnn] 
> > enabled = True 
> > 
> > Thanks! 
> > 
> > 
> > On Tuesday, April 10, 2018 at 4:58:33 PM UTC-5, Pascal Lamblin wrote: 
> > 
> >     You _also_ need to remove the incorrect "blas.ldflags" line from 
> >     .theanorc. 
> > 
> >     On 2018-04-10 05:19 PM, Qinpeng Wang wrote: 
> >      > Hi, Arnaud, 
> >      > 
> >      > Thanks for your reply! I reinstalled CUDA, copied cudnn files in 
> the 
> >      > cuda directory, and removed the two parameters. However, I got 
> >     the same 
> >      > errors from my first post: 
> >      > 
> >      > |ERROR (theano.gpuarray): Could not initialize pygpu, support 
> >     disabled 
> >      > Traceback (most recent call last): File "C:\Program 
> >      > 
> >     
> Files\Anaconda3\envs\te\lib\site-packages\theano\gpuarray\__init__.py", 
> >      > line 227, in <module> use(config.device) File "C:\Program 
> >      > 
> >     
> Files\Anaconda3\envs\te\lib\site-packages\theano\gpuarray\__init__.py", 
> >      > line 214, in use init_dev(device, preallocate=preallocate) File 
> >      > "C:\Program 
> >      > 
> >     
> Files\Anaconda3\envs\te\lib\site-packages\theano\gpuarray\__init__.py", 
> >      > line 121, in init_dev dnn.dnn_available.msg) RuntimeError: You 
> >     enabled 
> >      > cuDNN, but we aren't able to use it: cannot compile with cuDNN. 
> >     We got 
> >      > this error: b'C:/Program 
> >      > 
> >     
> Files/Anaconda3/envs/te/Library/mingw-w64/bin/../lib/gcc/x86_64-w64-mingw32/5.3.0/../../../../x86_64-w64-mingw32/bin/ld.exe:
>  
>
> > 
> >      > cannot find C:/Program: No such file or directory C:/Program 
> >      > 
> >     
> Files/Anaconda3/envs/te/Library/mingw-w64/bin/../lib/gcc/x86_64-w64-mingw32/5.3.0/../../../../x86_64-w64-mingw32/bin/ld.exe:
>  
>
> > 
> >      > cannot find 
> >      > 
> >     
> Files/Anaconda3/envs/te/Library/mingw-w64/bin/../lib/gcc/x86_64-w64-mingw32/5.3.0/../../../../x86_64-w64-mingw32/lib/../lib/default-manifest.o:
>  
>
> > 
> >      > No such file or directory collect2.exe: error: ld returned 1 exit 
> >     status'| 
> >      > 
> >      > 
> >      > Any other suggestion you have? 
> >      > 
> >      > Thanks! 
> >      > 
> >      > 
> >      > On Tuesday, April 10, 2018 at 12:45:59 PM UTC-5, Arnaud Bergeron 
> >     wrote: 
> >      > 
> >      > 
> >      > 
> >      >>     Le 3 avr. 2018 à 12:01, Qinpeng Wang <wqp.g...@gmail.com 
> >      >>     <javascript:>> a écrit : 
> >      >> 
> >      >>     Hi Pascal, 
> >      >> 
> >      >>     I have CUDA installed a while ago when I was still using the 
> >     old 
> >      >>     GPU backend at C:\Program Files\NVIDIA GPU Computing 
> >     Toolkit, then 
> >      >>     I copied the CUDA folder to C root. 
> >      > 
> >      >     This most likely broke DLL registrations.  Please don't do 
> that. 
> >      > 
> >      >     If you reinstall cuda in its original location, put the cudnn 
> >     files 
> >      >     in the cuda directory and remove these two parameters in your 
> >      >     theanorc file: 
> >      > 
> >      >     |include_path=C:/CUDA/v7.5/include 
> >     library_path=C:/CUDA/v7.5/lib/x64| 
> >      > 
> >      >     It should work again. 
> >      > 
> >      >     --- 
> >      > 
> >      >     I you really want to try with the current setup, you can try 
> >     to set this 
> >      > 
> >      >     |base_path=C:/CUDA/v7.5 | 
> >      > 
> >      >     Instead of the two above, but I'm pretty sure that will still 
> >     break 
> >      >     on the cuda DLLs. 
> >      > 
> >      > 
> >      > 
> >      >>     Then I installed cuDNN by copying unzipped files into 
> >      >>     corresponding folders inside CUDA folder. I'm using CUDA 7.5 
> >     and 
> >      >>     cuDNN 6.0 (Windows7). See my theanoc file in my original 
> >     post to 
> >      >>     make sure I have pointed theano to the right location. 
> >      >>     Yes this error is not related to Idflags. 
> >      >> 
> >      >>     Thanks! 
> >      >> 
> >      >>     On Tuesday, April 3, 2018 at 9:59:38 AM UTC-5, Pascal 
> >     Lamblin wrote: 
> >      >> 
> >      >>         This is a completely different error message. 
> >      >>         This one has to do with cuDNN, not BLAS or MKL. 
> >      >> 
> >      >>         Where have you installed cuDNN? 
> >      >>         Does _that_ error still happen when you do not ldflags? 
> >      >> 
> >      >>         On 2018-04-03 10:46 AM, Qinpeng Wang wrote: 
> >      >>         > Hi Pascal, 
> >      >>         > 
> >      >>         > Thanks for your reply! 
> >      >>         > I have "mkl-service" package installed via conda (I 
> have 
> >      >>         versions of 
> >      >>         > installed libraries in my original post), but somehow 
> >     theano 
> >      >>         is unable 
> >      >>         > to locate the BLAS library automatically, hence the 
> >     warning 
> >      >>         message. 
> >      >>         > Since the "gcc-v" output seems reasonable, could you 
> >     please 
> >      >>         help me 
> >      >>         > figure out how to get rid of the error message in my 
> >      >>         original post? I 
> >      >>         > attach it here again for your convenience. 
> >      >>         > 
> >      >>         > When I run: 
> >      >>         > |python -c "import theano"| 
> >      >>         > 
> >      >>         > I get this message: 
> >      >>         > 
> >      >>         > |ERROR (theano.gpuarray): Could not initialize pygpu, 
> >      >>         support disabled 
> >      >>         > Traceback (most recent call last): File "C:\Program 
> >      >>         > 
> >      >>         
> >     
> Files\Anaconda3\envs\te\lib\site-packages\theano\gpuarray\__init__.py", 
> >      >>         > line 227, in <module> use(config.device) File 
> "C:\Program 
> >      >>         > 
> >      >>         
> >     
> Files\Anaconda3\envs\te\lib\site-packages\theano\gpuarray\__init__.py", 
> >      >>         > line 214, in use init_dev(device, 
> >     preallocate=preallocate) File 
> >      >>         > "C:\Program 
> >      >>         > 
> >      >>         
> >     
> Files\Anaconda3\envs\te\lib\site-packages\theano\gpuarray\__init__.py", 
> >      >>         > line 121, in init_dev dnn.dnn_available.msg) 
> >     RuntimeError: 
> >      >>         You enabled 
> >      >>         > cuDNN, but we aren't able to use it: cannot compile 
> with 
> >      >>         cuDNN. We got 
> >      >>         > this error: b'C:/Program 
> >      >>         > 
> >      >>         
> >     
> Files/Anaconda3/envs/te/Library/mingw-w64/bin/../lib/gcc/x86_64-w64-mingw32/5.3.0/../../../../x86_64-w64-mingw32/bin/ld.exe:
>  
>
> > 
> >      >>         > cannot find C:/Program: No such file or directory 
> >     C:/Program 
> >      >>         > 
> >      >>         
> >     
> Files/Anaconda3/envs/te/Library/mingw-w64/bin/../lib/gcc/x86_64-w64-mingw32/5.3.0/../../../../x86_64-w64-mingw32/bin/ld.exe:
>  
>
> > 
> >      >>         > cannot find 
> >      >>         > 
> >      >>         
> >     
> Files/Anaconda3/envs/te/Library/mingw-w64/bin/../lib/gcc/x86_64-w64-mingw32/5.3.0/../../../../x86_64-w64-mingw32/lib/../lib/default-manifest.o:
>  
>
> > 
> >      >>         > No such file or directory collect2.exe: error: ld 
> >     returned 1 
> >      >>         exit status' | 
> >      >>         > 
> >      >>         > 
> >      >>         > Thanks! 
> >      >>         > 
> >      >>         > 
> >      >>         > On Tuesday, April 3, 2018 at 9:28:37 AM UTC-5, Pascal 
> >      >>         Lamblin wrote: 
> >      >>         > 
> >      >>         >     On 2018-03-30 11:16 PM, Qinpeng Wang wrote: 
> >      >>         >      > Hi Pascal, 
> >      >>         >      > 
> >      >>         >      > Thanks for your reply!! Indeed I wasn't really 
> >     sure 
> >      >>         how to set the 
> >      >>         >      > ldflags parameter, but if I don't have this 
> >     line, I 
> >      >>         get this warning 
> >      >>         >      > message: 
> >      >>         >      > 
> >      >>         >      > WARNING (theano.tensor.blas): Using NumPy C-API 
> >     based 
> >      >>         >     implementation for 
> >      >>         >      > BLAS functions. 
> >      >>         > 
> >      >>         >     This is just a warning, the worse issue would be a 
> >      >>         slight slow down in 
> >      >>         >     some CPU operations. 
> >      >>         > 
> >      >>         >      > After inspecting theano/tensor/blas_headers.py 
> >      >>         >      > 
> >      >>         > 
> >      >>         
> >     <
> https://github.com/Theano/Theano/blob/82a3ec977b7c8630d92871e70d62e5a2c52cea62/theano/tensor/blas_headers.py
>  
> >     <
> https://github.com/Theano/Theano/blob/82a3ec977b7c8630d92871e70d62e5a2c52cea62/theano/tensor/blas_headers.py>
>  
>
> > 
> >      >>         
> >     <
> https://github.com/Theano/Theano/blob/82a3ec977b7c8630d92871e70d62e5a2c52cea62/theano/tensor/blas_headers.py
>  
> >     <
> https://github.com/Theano/Theano/blob/82a3ec977b7c8630d92871e70d62e5a2c52cea62/theano/tensor/blas_headers.py>>
>  
>
> > 
> >      >>         > 
> >      >>         
> >     <
> https://github.com/Theano/Theano/blob/82a3ec977b7c8630d92871e70d62e5a2c52cea62/theano/tensor/blas_headers.py
>  
> >     <
> https://github.com/Theano/Theano/blob/82a3ec977b7c8630d92871e70d62e5a2c52cea62/theano/tensor/blas_headers.py>
>  
>
> > 
> >      >>         
> >     <
> https://github.com/Theano/Theano/blob/82a3ec977b7c8630d92871e70d62e5a2c52cea62/theano/tensor/blas_headers.py
>  
> >     <
> https://github.com/Theano/Theano/blob/82a3ec977b7c8630d92871e70d62e5a2c52cea62/theano/tensor/blas_headers.py>>>>,
>  
>
> > 
> >      >>         > 
> >      >>         >      > I found the following: 
> >      >>         >      > 
> >      >>         >      > |if not config.blas.ldflags: 
> logger.warning('Using 
> >      >>         NumPy C-API based 
> >      >>         >      > implementation for BLAS functions.')| 
> >      >>         >      > 
> >      >>         >      > So I realize I may have to have ldflags in the 
> >      >>         theaorc file to 
> >      >>         >     get rid 
> >      >>         >      > of this warning message. *How to set 
> >     ldflags correctly?* 
> >      >>         > 
> >      >>         >     These flags are for specifying where an optimized 
> >     BLAS 
> >      >>         library is, when 
> >      >>         >     it is not found automatically. 
> >      >>         >     If you do not have an optimized BLAS library 
> >     installed, 
> >      >>         then it should 
> >      >>         >     stay empty. 
> >      >>         > 
> >      >>         >     Did you install the "mkl-service" package in 
> conda? 
> >      >>         >     This is usually the easiest way to install an 
> >     optimized 
> >      >>         BLAS that will 
> >      >>         >     be automatically found. 
> >      >>         > 
> >      >>         >      > I was asking around what the correct output of 
> >     "gcc 
> >      >>         -v" would 
> >      >>         >     look like, 
> >      >>         >      > but have not got any reply yet, here it is: 
> >      >>         > 
> >      >>         >     This seems reasonable. 
> >      >>         > 
> >      >>         >      > 
> >      >>         >      > |Using built-in specs. COLLECT_GCC=gcc 
> >      >>         >     COLLECT_LTO_WRAPPER=C:/Program\ 
> >      >>         >      > 
> >      >>         > 
> >      >>         
> >     
> Files/Anaconda3/envs/te/Library/mingw-w64/bin/../lib/gcc/x86_64-w64-mingw32/5.3.0/lto-wrapper.exe
>  
>
> > 
> >      >>         > 
> >      >>         >      > Target: x86_64-w64-mingw32 Configured with: 
> >      >>         ../gcc-5.3.0/configure 
> >      >>         >      > --prefix=/mingw64 
> >     --with-local-prefix=/mingw64/local 
> >      >>         >      > --build=x86_64-w64-mingw32 
> >     --host=x86_64-w64-mingw32 
> >      >>         >      > --target=x86_64-w64-mingw32 
> >      >>         >      > 
> >      >>         
> >     --with-native-system-header-dir=/mingw64/x86_64-w64-mingw32/include 
> >      >>         >      > --libexecdir=/mingw64/lib 
> >      >>         >      > 
> --with-gxx-include-dir=/mingw64/include/c++/5.3.0 
> >      >>         --enable-bootstrap 
> >      >>         >      > --with-arch=x86-64 --with-tune=generic 
> >      >>         >      > 
> >     --enable-languages=c,lto,c++,objc,obj-c++,fortran,ada 
> >      >>         >     --enable-shared 
> >      >>         >      > --enable-static --enable-libatomic 
> >     --enable-threads=posix 
> >      >>         >      > --enable-graphite --enable-fully-dynamic-string 
> >      >>         >      > --enable-libstdcxx-time=yes 
> >     --disable-libstdcxx-pch 
> >      >>         >      > --disable-libstdcxx-debug 
> >      >>         --enable-version-specific-runtime-libs 
> >      >>         >      > --disable-isl-version-check --enable-lto 
> >     --enable-libgomp 
> >      >>         >      > --disable-multilib --enable-checking=release 
> >      >>         --disable-rpath 
> >      >>         >      > --disable-win32-registry --disable-nls 
> >     --disable-werror 
> >      >>         >      > --disable-symvers --with-libiconv 
> >     --with-system-zlib 
> >      >>         >     --with-gmp=/mingw64 
> >      >>         >      > --with-mpfr=/mingw64 --with-mpc=/mingw64 
> >      >>         --with-isl=/mingw64 
> >      >>         >      > --with-pkgversion='Rev5, Built by MSYS2 
> project' 
> >      >>         >      > 
> >     --with-bugurl=https://sourceforge.net/projects/msys2 
> >     <https://sourceforge.net/projects/msys2> 
> >      >>         <https://sourceforge.net/projects/msys2 
> >     <https://sourceforge.net/projects/msys2>> 
> >      >>         >     <https://sourceforge.net/projects/msys2 
> >     <https://sourceforge.net/projects/msys2> 
> >      >>         <https://sourceforge.net/projects/msys2 
> >     <https://sourceforge.net/projects/msys2>>> --with-gnu-as 
> >      >>         >      > --with-gnu-ld Thread model: posix gcc version 
> >     5.3.0 
> >      >>         (Rev5, Built by 
> >      >>         >      > MSYS2 project)| 
> >      >>         >      > 
> >      >>         >      > 
> >      >>         >      > Lastly, I have restarted the computer, the 
> error 
> >      >>         message stayed 
> >      >>         >     the same. 
> >      >>         >      > 
> >      >>         >      > Thank you so much! 
> >      >>         >      > 
> >      >>         >      > On Friday, March 30, 2018 at 9:38:11 PM UTC-5, 
> >     Pascal 
> >      >>         Lamblin wrote: 
> >      >>         >      > 
> >      >>         >      >     Your "ldflags" option in the "[blas]" 
> >     section is 
> >      >>         not correct, 
> >      >>         >     it should 
> >      >>         >      >     at least start with -I or -l, and there 
> >     should be 
> >      >>         quotation 
> >      >>         >     marks 
> >      >>         >      >     around 
> >      >>         >      >     the path since there is a space in "Program 
> >     Files". 
> >      >>         >      > 
> >      >>         >      >     What happens if you do not include this 
> >     line in 
> >      >>         the .theanorc? 
> >      >>         >      > 
> >      >>         >      >     Are you able to run `gcc -v` from inside 
> the 
> >      >>         conda env, and 
> >      >>         >     what is the 
> >      >>         >      >     output? 
> >      >>         >      > 
> >      >>         >      >     Also, it may seem stupid, but have you 
> >     restarted your 
> >      >>         >     computer, or at 
> >      >>         >      >     least the terminal, since you installed 
> >      >>         m2w64-toolchain? 
> >      >>         >      > 
> >      >>         >      >     On 2018-03-30 01:27 PM, Qinpeng Wang wrote: 
> >      >>         >      >      > Hi, all, 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      >      > I'm trying to setup theano 1.0.1 with 
> >     CUDA 7.5 
> >      >>         and cuDNN 6.0 
> >      >>         >      >     (Windows7). 
> >      >>         >      >      > I created a new virtual environment with 
> >     conda 
> >      >>         and installed 
> >      >>         >      >     required 
> >      >>         >      >      > libraries like this: 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      >      > |conda install numpy scipy mkl-service 
> >     libpython 
> >      >>         >     m2w64-toolchain 
> >      >>         >      >     conda 
> >      >>         >      >      > install theano pygpu | 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      >      > Here are versions of major relavant 
> >     libraries: 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      >      > |theano 1.0.1 python 3.5.5 numpy 1.14.2 
> >     scipy 
> >      >>         1.0.0 
> >      >>         >      >     m2w64-toolchain 5.3.0 
> >      >>         >      >      > mkl-service 1.1.2 pygpu 0.7.5 
> libgpuarray 
> >      >>         0.7.5 libpython 
> >      >>         >     2.1 mkl 
> >      >>         >      >     2018.0.2 | 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      >      > The way I installed cuDNN is to copy 
> files 
> >      >>         into corresponding 
> >      >>         >      >     folders 
> >      >>         >      >      > inside CUDA folder. Originally I 
> installed 
> >      >>         CUDA at C:\Program 
> >      >>         >      >      > Files\NVIDIA GPU Computing Toolkit, then 
> I 
> >      >>         copied the CUDA 
> >      >>         >     folder 
> >      >>         >      >     to C root. 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      >      > When I run: 
> >      >>         >      >      > |python -c "import theano"| 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      >      > I get this message: 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      >      > |ERROR (theano.gpuarray): Could not 
> >     initialize 
> >      >>         pygpu, support 
> >      >>         >      >     disabled 
> >      >>         >      >      > Traceback (most recent call last): File 
> >      >>         "C:\Program 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      > 
> >      >>         > 
> >      >>         
> >     
> Files\Anaconda3\envs\te\lib\site-packages\theano\gpuarray\__init__.py", 
> >      >>         >      >      > line 227, in <module> use(config.device) 
> >     File 
> >      >>         "C:\Program 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      > 
> >      >>         > 
> >      >>         
> >     
> Files\Anaconda3\envs\te\lib\site-packages\theano\gpuarray\__init__.py", 
> >      >>         >      >      > line 214, in use init_dev(device, 
> >      >>         preallocate=preallocate) 
> >      >>         >     File 
> >      >>         >      >      > "C:\Program 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      > 
> >      >>         > 
> >      >>         
> >     
> Files\Anaconda3\envs\te\lib\site-packages\theano\gpuarray\__init__.py", 
> >      >>         >      >      > line 121, in init_dev 
> >     dnn.dnn_available.msg) 
> >      >>         RuntimeError: 
> >      >>         >     You 
> >      >>         >      >     enabled 
> >      >>         >      >      > cuDNN, but we aren't able to use it: 
> cannot 
> >      >>         compile with 
> >      >>         >     cuDNN. 
> >      >>         >      >     We got 
> >      >>         >      >      > this error: b'C:/Program 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      > 
> >      >>         > 
> >      >>         
> >     
> Files/Anaconda3/envs/te/Library/mingw-w64/bin/../lib/gcc/x86_64-w64-mingw32/5.3.0/../../../../x86_64-w64-mingw32/bin/ld.exe:
>  
>
> > 
> >      >>         > 
> >      >>         >      > 
> >      >>         >      >      > cannot find C:/Program: No such file or 
> >      >>         directory C:/Program 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      > 
> >      >>         > 
> >      >>         
> >     
> Files/Anaconda3/envs/te/Library/mingw-w64/bin/../lib/gcc/x86_64-w64-mingw32/5.3.0/../../../../x86_64-w64-mingw32/bin/ld.exe:
>  
>
> > 
> >      >>         > 
> >      >>         >      > 
> >      >>         >      >      > cannot find 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      > 
> >      >>         > 
> >      >>         
> >     
> Files/Anaconda3/envs/te/Library/mingw-w64/bin/../lib/gcc/x86_64-w64-mingw32/5.3.0/../../../../x86_64-w64-mingw32/lib/../lib/default-manifest.o:
>  
>
> > 
> >      >>         > 
> >      >>         >      > 
> >      >>         >      >      > No such file or directory collect2.exe: 
> >     error: 
> >      >>         ld returned 
> >      >>         >     1 exit 
> >      >>         >      >     status' | 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      >      > My theanoc file: 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      >      > |[global] floatX = float32 device = cuda 
> >     [dnn] 
> >      >>         enabled = True 
> >      >>         >      >      > include_path=C:/CUDA/v7.5/include 
> >      >>         >     library_path=C:/CUDA/v7.5/lib/x64 
> >      >>         >      >      > [blas] ldflags = C:/Program 
> >      >>         >     Files/Anaconda3/envs/t/Library/bin 
> >      >>         >      >     mkl_rt | 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      >      > Can somebody help please? 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      >      > Thanks! 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      >      > -- 
> >      >>         >      >      > 
> >      >>         >      >      > --- 
> >      >>         >      >      > You received this message because you 
> are 
> >      >>         subscribed to 
> >      >>         >     the Google 
> >      >>         >      >      > Groups "theano-users" group. 
> >      >>         >      >      > To unsubscribe from this group and stop 
> >      >>         receiving emails 
> >      >>         >     from it, 
> >      >>         >      >     send 
> >      >>         >      >      > an email 
> >      >> totheano-users...@googlegroups.com<javascript:> 
> >      >>         >      >      > 
> >     <mailto:theano-users+unsubscr...@googlegroups.com <javascript:> 
> <javascript:> 
> >      >>         >     <javascript:> <javascript:>>. 
> >      >>         >      >      > For more options, 
> >      >>         visithttps://groups.google.com/d/optout 
> >     <http://groups.google.com/d/optout> 
> >      >>         <https://groups.google.com/d/optout 
> >     <https://groups.google.com/d/optout>> 
> >      >>         >     <https://groups.google.com/d/optout 
> >     <https://groups.google.com/d/optout> 
> >      >>         <https://groups.google.com/d/optout 
> >     <https://groups.google.com/d/optout>>> 
> >      >>         >      >     <https://groups.google.com/d/optout 
> >     <https://groups.google.com/d/optout> 
> >      >>         <https://groups.google.com/d/optout 
> >     <https://groups.google.com/d/optout>> 
> >      >>         >     <https://groups.google.com/d/optout 
> >     <https://groups.google.com/d/optout> 
> >      >>         <https://groups.google.com/d/optout 
> >     <https://groups.google.com/d/optout>>>>. 
> >      >>         >      > 
> >      >>         >      >     -- 
> >      >>         >      >     Pascal Lamblin 
> >      >>         >      > 
> >      >>         >      > -- 
> >      >>         >      > 
> >      >>         >      > --- 
> >      >>         >      > You received this message because you are 
> >     subscribed 
> >      >>         to the Google 
> >      >>         >      > Groups "theano-users" group. 
> >      >>         >      > To unsubscribe from this group and stop 
> receiving 
> >      >>         emails from it, 
> >      >>         >     send 
> >      >>         >      > an email 
> >     totheano-users...@googlegroups.com<javascript:> 
> >      >>         >      > 
> >      >>         <mailto:theano-users+unsubscr...@googlegroups.com 
> <javascript:> 
> >     <javascript:><javascript:>>. 
> >      >>         >      > For more options, 
> >      >>         visithttps://groups.google.com/d/optout 
> >     <http://groups.google.com/d/optout> 
> >      >>         <https://groups.google.com/d/optout 
> >     <https://groups.google.com/d/optout>> 
> >      >>         >     <https://groups.google.com/d/optout 
> >     <https://groups.google.com/d/optout> 
> >      >>         <https://groups.google.com/d/optout 
> >     <https://groups.google.com/d/optout>>>. 
> >      >>         > 
> >      >>         >     -- 
> >      >>         >     Pascal Lamblin 
> >      >>         > 
> >      >>         > -- 
> >      >>         > 
> >      >>         > --- 
> >      >>         > You received this message because you are subscribed 
> >     to the 
> >      >>         Google 
> >      >>         > Groups "theano-users" group. 
> >      >>         > To unsubscribe from this group and stop receiving 
> emails 
> >      >>         from it, send 
> >      >>         > an email totheano-users...@googlegroups.com 
> >      >>         <http://googlegroups.com/> 
> >      >>         > <mailto:theano-users+unsubscr...@googlegroups.com 
> <javascript:> 
> >     <javascript:>>. 
> >      >>         > For more options, 
> >     visithttps://groups.google.com/d/optout 
> >     <http://groups.google.com/d/optout> 
> >      >>         <https://groups.google.com/d/optout 
> >     <https://groups.google.com/d/optout>>. 
> >      >> 
> >      >>         -- 
> >      >>         Pascal Lamblin 
> >      >> 
> >      >> 
> >      >>     -- 
> >      >> 
> >      >>     --- 
> >      >>     You received this message because you are subscribed to the 
> >     Google 
> >      >>     Groups "theano-users" group. 
> >      >>     To unsubscribe from this group and stop receiving emails 
> >     from it, 
> >      >>     send an email totheano-users...@googlegroups.com 
> <javascript:>. 
> >      >>     For more options, visithttps://groups.google.com/d/optout 
> >     <http://groups.google.com/d/optout> 
> >      >>     <https://groups.google.com/d/optout 
> >     <https://groups.google.com/d/optout>>. 
> >      > 
> >      > -- 
> >      > 
> >      > --- 
> >      > You received this message because you are subscribed to the 
> Google 
> >      > Groups "theano-users" group. 
> >      > To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, 
> >     send 
> >      > an email to theano-users...@googlegroups.com <javascript:> 
> >      > <mailto:theano-users+unsubscr...@googlegroups.com <javascript:> 
> <javascript:>>. 
> >      > For more options, visit https://groups.google.com/d/optout 
> >     <https://groups.google.com/d/optout>. 
> > 
> >     -- 
> >     Pascal Lamblin 
> > 
> > -- 
> > 
> > --- 
> > You received this message because you are subscribed to the Google 
> > Groups "theano-users" group. 
> > To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send 
> > an email to theano-users...@googlegroups.com <javascript:> 
> > <mailto:theano-users+unsubscr...@googlegroups.com <javascript:>>. 
> > For more options, visit https://groups.google.com/d/optout. 
>
> -- 
> Pascal Lamblin 
>

-- 

--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"theano-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to theano-users+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to