I too am having this problem, only it doesnt say 'posted via' for my
app at all
i have an application name and url in my settings.

On Feb 14, 3:11 pm, Taylor Singletary <taylorsinglet...@twitter.com>
wrote:
> Hi Guy,
>
> Thanks for the report -- we're looking into this issue.
>
> Thanks,
> Taylor
>
> @episod <http://twitter.com/episod> - Taylor Singletary - Twitter Developer
> Advocate
>
> On Mon, Feb 14, 2011 at 1:43 AM, guysoft <guys...@gmail.com> wrote:
> > Hi all,
> > A few days ago I updated my apps url and title, however both don't
> > show up in the user statues posted after the update.
>
> > Here is an example tweet posted via 'python api' (the old name, that
> > keeps not getting updated):
> >http://twitter.com/#!/guysoft/status/37077323643617280
>
> > Here is the app page (that shows as updated, new name is "SMS Gate-
> > IL"):
> >http://dev.twitter.com/apps/621723
>
> > This is clearly a bug in the twitter website, but I can't seem to find
> > a way to reach the website developers, or jog twitter to start using
> > the updated title and url.
>
> > Thanks,
> > Guy
>
> > --
> > Twitter developer documentation and resources:http://dev.twitter.com/doc
> > API updates via Twitter:http://twitter.com/twitterapi
> > Issues/Enhancements Tracker:
> >http://code.google.com/p/twitter-api/issues/list
> > Change your membership to this group:
> >http://groups.google.com/group/twitter-development-talk

-- 
Twitter developer documentation and resources: http://dev.twitter.com/doc
API updates via Twitter: http://twitter.com/twitterapi
Issues/Enhancements Tracker: http://code.google.com/p/twitter-api/issues/list
Change your membership to this group: 
http://groups.google.com/group/twitter-development-talk

Reply via email to